Vrhunska beauty ulja koja djeluju poput suplementa za kožu

S više od 40 godina iskustva u proizvodnji pčelinjih proizvoda i prirodnih sastojaka, poznati brend APIVITA dosegao je novu razinu u tretmanima za kožu. Napokon je predstavljena najnovija  BEESSENTIAL linija, koja se naziva i eliksirom ljepote, a sadrži dva vrhunska proizvoda za kompletnu njegu.

Beessential dnevno ulje za lice i Beessential noćni balzam osiguravaju svakodnevni unos hranjivih tvari u kožu lica i povećavaju učinkovitost daljnje njege kože.

Koži je često potreban dodatan “boost”

Naime, našem tijelu je ponekad potreban dodatak za bolji rad organizma, koje mu dajemo s dodacima prehrani, posebno tijekom teških i stresnih razdoblja. Međutim, jeste li znali da je isto to potrebno i koži?

Kako biste nahranili kožu, potaknuli bolji rad stanica, ojačali kožnu barijeru, vratili joj prirodnu blistavost i sjaj, APIVITA je formulirala Beessential liniju s jutarnjim i večernjim proizvodom. Znamo da je koža naš najveći i vrlo važan organ koji je ujedno najizloženiji agresivnim čimbenicima te je upravo zbog toga najčešće najzahtjevniji. Kada je koži potrebna pomoć kako bi se ojačala, tu uskače suplement poput Beessential ulja.

 

Uljnim teksturama do maksimalne hidratacije u svim slojevima kože

Ovaj je uljni proizvod formuliran za sve tipove kože i za sve godine. Ulje je dnevni beauty booster koji „zarobi“ vlažnost seruma i kreme u kožu i na taj način hidratizira, hrani kožu i ne dopušta vodi da nestane s površine kože jer naša koža ne može u sebe propustiti vodu.

Njegov suputnik, Beessential noćni balzam djeluje tako što obnavlja kožu dok spavamo. Inače, koža se noću obnavlja i popravlja nastalu štetu preko dana, bori se protiv slobodnih radikala koji su se akumulirali tijekom dana i ublažava manje iritacije. Tijekom tog procesa, koža doživljava najveći gubitak vode, a noćni balzam zadržava vodu, obnavlja kožu te je čini zdravom i daje svježi ten kada se probudite.

Antioksidativno djelovanje u 100% prirodnom sastavu

Prvi je proizvod u APIVITA asortimanu koji uz sebe ima špatulicu. Njome se zagrabi proizvod koji se potom stavlja među dlanove kako bi se zagrijao te kada se pretvori u ulje, nanese nježnim i kružnim pokretima na lice.

Nova linija temelji se na esencijalnim uljima citrusa: mandarine, grejpa, naranče i limuna koji energiziraju kožu potičući prirodnu blistavost u kombinaciji s neizostavnim propolisom koji daje antioksidativna, antimikrobna i antiseptička djelovanja. Oba proizvoda, Beessential dnevno ulje za lice i Beessential noćni balzam su 100% čisti, 100% prirodni, 100% koncentrirani s 0% vode i nisu niti malo razrijeđeni.

Njegujući balzami vrhunske kvalitete

Naime, prirodna kozmetika u svojoj biti jest korištenje svih hranjivih i hidratantih prirodnih sastojaka sa što manje uplitanja „kemije“ u vidu konzervansa, antioksidansa i emulgatora. Dakle, srž esencijalne prirodne kozmetike jest kada se dobije proizvod koji je kvalitetan i održiv bez tih supstanci, upravo kako je formulirana Beessential linija.

Kao i svaki APIVITA proizvod u sebi ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikola, butilen glikola, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM i NM.

Beessential proizvode možete pronaći u APIVITA dućanima u Zagrebu, u Gundulićevoj 9, Splitu, na adresi Narodni trg 1 – Pjeca, na web shopu www.delmerion.hr, te u bolje opskrbljenim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pročitajte još i ...