Vrhunska francuska anti-age kozmetika na super sniženju

Obično, kada razmišljamo o usporavanju učinaka starenja na koži lica, na umu imamo prije svega učinkovitost aktivnih sastojaka koji će zajedno s nama krenuti u anti-age bitku. Međutim, često zaboravljamo da mnogi od tih sastojaka zapravo ne odgovaraju osjetljivoj koži sklonoj iritacijama i crvenilu.

Nakon temeljite analize tržišta, zaključak je da proizvoda koji bi obavljali  funkciju zaglađivanja kože, popunjavanja bora i pružali lagani liftigng efekt, a pritom bili nježni i prema najosjetljivijim tipovima kože, doista nema puno.

Jedno od uvriježenih mišljenja jest da su za osjetljivu kožu najbolji takozvani bio proizvodi, sa što više prirodnih sastojaka, međutim, to i nije u potpunosti točno.
Naime, kako osjetljiva koža ne bi pretjerano reagirala na njegu koju dobiva (a alergijska reakcija nije ništa drugo do li prejake reakcije kože), treba posebno paziti na sastojke koji se u njoj nalaze. Naravno, to ne znači da uopće ne možemo koristiti prirodne sastojke – priča je puno slojevitija – ali svakako ih moramo birati sukladno njihovom poznatom alergijskom potencijalu.

Najpraktičnije i najbolje rješenje za kojim u takvim situacijama posežemo jest posjet ljekarni gdje možemo potražiti ono što nam najbolje odgovara među proizvodima kozmetičkih kuća koje su specijalizirane za njegu osjetljive kože.
U njihovim se laboratorijima, uz veliko iskustvo i znanje, biraju molekule koje će biti blage prema našoj koži, a osim toga, u same formulacije, sada se uključuje i sva njihova anti-age ekspertiza. A to je sjajna vijest za sve nas koji rutinu njege ipak prije svega želimo doživljavati kao užitak, a ne kao odricanje.
Odličan odgovor na sve navedene zahtjeve i potrebe osjetljive kože kojoj treba i lagani anti-age učinak, ima legendarni francuski brend Eau Thérmale Avène. Njegova linija A-Oxitive namijenjena je tretiranju prvih bora, ali i ublažavanju učinaka oksidativnog stresa i zagađenja.
A-Oxitive antioksidativni serum pružit će vam osjećaj ugode već nakon prvog nanošenja, a odlično je rješenje i za sve tipove kože koje ne toleriraju konvencionalne proizvode s vitaminima C, A i E. Riječ je o laganoj formuli nježnog mirisa s nemasnim završetkom koja će kožu osnažiti i pomoći joj da se obrani od štetnih učinaka oksidativnog stresa.
Nakon njega, preporuča se nanošenje A-Oxitive dnevne kreme za zaglađivanje koja svojom hidratantnom aqua-gel teksturom na koži postiže učinak barijere protiv zagađenja, te zaglađuje kožu bez narušavanja osjećaja ugode.
Za noćnu njegu, u ovoj liniji možete pronaći fantastičan A-Oxitive noćnu piling kremu koja će vam, zajedno s A-Oxitive kremom za zaglađivanje područja oko očiju, pružiti savršenu noćnu njegu. Rutinu možete zaokružiti A-Oxitive maskom u maramici koja će vam pružiti istinsku SOS njegu. Njezin učinak “druge kože” savršeno se prilagođava konturama lica,  a rezultat je hidratizirana, svježa, podatna i puna koža.
Sjajna je vijest da sve proizvode iz ove linije trenutno možete nabaviti u ljekarnama uz 25% popusta.

Pročitajte još i ...