U Hrvatsku stigao filer u koji su se zaljubile Azijke

Korejska tvrtka LG, sinonim za vrhunske elektroničke uređaje poput televizora, hladnjaka i mobilnih aparata, hrvatskom je tržištu predstavila – filere.

Tvrtka Dispomed, kod nas najpoznatija kao uvoznik kozmetoloških brendova Dermalogica i Jane Iredale, organizirala je promociju „LG – filer budućnosti“ na kojoj su liječnici iz hrvatskih poliklinika dobili priliku upoznati se s filerom LG Yvoire.

I to ne samo s teorijskog aspekta. Naime, nakon uvodnog predavanja – tijekom kojeg je tvrtku LG predstavio gost iz Koreje Jackie Lee, regionalni menadžer za EU – ruska liječnica Oksana Pavlenko pokazala je koje su prednosti Yvoirea u praksi.

Predstavljanju su prisustvovali liječnici iz renomiranih hrvatskih poliklinika, koji su osim u predavanju i radionicama, uživali i u opuštenom druženju.

Drop tehnika

Prostori u kojima je održana prezentacija pretvoreni su u „priručnu salu“ u kojoj je ova renomirana dermatologinja, certificirana trenerica tvrtke LG CHEM LTD i znanstvena direktorica tvrtke Nnovation LLC, na primjerima triju pacijentica pokazala što se sve može s LG filerom.

Aplicirajući ga „drop tehnikom“ – kapljicu po kapljicu – pokazala je kako pomladiti lice, podignuti obraze, popuniti volumen, diskretno povećati usne… Kako bi svi mogli pratiti način injektiranje filera, postupak je sniman kamerom i projiciran na velikom platnu.

Komparativna prednost LG filera

Nova linija filera Yvoire, stvorena i proizvedena u istraživačkim laboratorijima prestižne farmaceutske tvrtke LG Life Sciences, predstavlja novu generaciju dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline.

LG Life Sciences jedina je tvrtka na našem tržištu koja koristi hijaluronsku kiselinu vlastite proizvodnje garantirajući tako sigurnost, kvalitetu i sljedivost od sirovine do gotovog proizvoda i pakiranja. Yvoire se sastoji od umrežene hijaluronske kiseline neživotinjskog podrijetla, proizvedene mikrobiološkom fermentacijom u skladu sa strogim protokolom.

Najstroži standardi

Inovativnost Yvoire filera temelji se na HICE tehnologiji, procesu kojim se dobiva filer izuzetne elastičnosti, s najvećom mogućnosti podizanja i volumizacije lica među svim dostupnim filerima. Kako bi se zadovoljili i najstroži standardi, posebna se pozornost pridaje kvaliteti kontrole koja zadovoljava kriterije svakog tržišta. Linija Yvoire na europskom je tržištu dostupna u tri različite formulacije: Classic S, Volumen S i Contour.

Pročitajte još i ...