Zašto je danas lakše izgledati prirodno nakon posjeta estetskom kirurgu?

NOT FOR COVER USAGE. Introducing Hailey Baldwin UGG Classic Street Collection campaign. PLEASE CREDIT CAMERA PRESS/UGG IN ALL USAGES., Image: 297917481, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY. NO COVER USAGE. Camera Press provides this publicly distributed image for editorial purposes. Additional permissions may be required., Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

U posljednje je vrijeme sve očitiji odmak od neprirodnog izgleda. „Smrznuta lica“, začuđene obrve i neprirodno velike grudi postale su stvar prošlosti, a danas se sve više pažnje posvećuje njezi kože, prirodnom i profinjenom izgledu, bez indikacija da je bilo što korigirano. Izdvajamo nekoliko ključnih točaka kako se polje estetska kirurgije i medicine promijenilo posljednjih godina.

, , 14, March 2016.- Hollywood star Jessica Chastain stars in Piaget jewelry brand new campaign ©DJ / LAN - 14/3/16 **Hands out pics**, Image: 277312487, License: Rights-managed, Restrictions: Pictures in this set: 10 As the promotional pictures in this set are defined as 'Hands Out', the supplier can´t be considered responsible of subsequent sales or any other legal matter concerning to the material provided. These promotional pictures has been provided without  any compromise between the parts and it is only under the responsibility of the recipient, who acknowledges the reception of these pictures as 'Hands Out'., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Target Press

Novi materijali

Prije upotrebe hijaluronskih filera i vlastite masti, volumen se nadomještao različitim materijalima tako da su osobe nerijetko izgledale kao umjetna verzija sebe. Preveliki obrazi i prezategnuto lice itekako su otkrivali da se radi o nečem neprirodnom. Danas se hijaluronskom kiselinom, koja je potpuno prirodna, suptilno nadomješta volumen i gotovo je nemoguće vidjeti da se radi o nečem što nije priroda podarila.

I usne su se popunjavale drukčijim materijalima, stoga je gotovo uvijek bilo očito da se radi o „umjetnim“ usnama, dok je danas, ukoliko se prepustite rukama stručnjaka, gotovo nemoguće uočiti da se radi o korekciji.

Breast Implant scars

Grudi koje izgledaju prirodno

Grudi su se nekada radile tako da budu „šaka u oko“. Carmen Electra i Pamela Anderson samo su neke od dama koje su se proslavile svojim umjetnim grudima – okruglim i prevelikim. Mogućnosti i metode bile su manje razvijene, nije bilo dostupno toliko tipova implantata kao što je danas, stoga ni ne čudi da je gotovo svaki zahvat bio očit „na prvu“. Danas se grudi rade tako da izgledaju gotovo potpuno prirodno, a uz implantate, mogu se povećati i masnim tkivom, zbog čega i na dodir djeluju baš kao prirodne.

Ideja o ljepoti s godinama se potpuno promijenila – danas je glavni cilj „uzeti s dijelova gdje ima previše i naglasiti nedovoljno naglašene karakteristike“, dok se prije manje dodavalo, a više „uzimalo“ s područja gdje nečeg ima viška.

November 2 2016, New York City Actress Gwyneth Paltrow attends the Frederique Constant Horological Smartwatch launch at Spring Studios on November 2, 2016 in New York City. By Line: Philip Vaughan/ACE Pictures ACE Pictures Inc Tel: 6467670430 Email: info@acepixs.com, Image: 304619202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Acepixs

Kombinacija metoda za suptilno pomlađivanje

„Ukočena“ i „zamrznuta“ lica sada je moguće izbjeći kombinacijom sofisticiranih metoda koje na suptilan način pomlađuju. Uz face lifting, za potpuni i najbolji rezultat koriste se i fileri i botox kao nadopuna, a kako bi sve bilo u skladu, tretmani pomlađivanja obuhvaćaju i vrat, nadlanice, dekolte, odnosno sve one dijelove koji otkrivaju godine.

Uz sve navedeno, tu su i različiti uređaji kojima se neinvazivnim postupcima oblikuje tijelo, a ovo se polje toliko razvilo da se danas moguće pomladiti i napraviti pravi makeover u svega 15-ak minuta, odnosno u pauzi za ručak.

Pročitajte još i ...