Zašto su Armani puderi toliko popularni?

Legendarni talijanski couturier Giorgio Armani kojega brojni kolege iz modnog svijeta iz poštovanja zovu maestro, ove godine puni 88 godina. Iza njega je neponovljiva karijera te globalni društveni i profesionalni status koji se u starom Rimu nazivao arbiter elegantiarum. Drugim riječima, njegova je estetika prihvaćena i doživljena kao apsolutna ljepota, mjerilo ukusa i stila. A to se, osim na odjeću koju kreira, odnosi i na sve drugo što radi pa tako i na fantastičnu liniju kozmetike Armani Beauty.

Ime Armani, danas, uz sve ostalo što predstavlja, znači i sigurnost. U svijet ljepote zrcali svu svoju eleganciju i široku primjenjivost u svim dijelovima svijeta, podižući tako standarde ljepote i kvalitete. Muza linije Armani Beauty je snažna, odlučna žena čija se snaga, neočekivano, manifestira kroz blagost i mekoću.

Poznata je priča iz modnih krugova koja kaže kako je signor Armani, kako ga, s puno poštovanja, oslovljavaju svi koji s njim surađju, naprosto opsjednut kožom koja izgleda besprijekorno na najprirodniji mogući način. Njegovo je razmišljanje: ako koža ne izgleda dobro, neće izgledati dobro ni šminka koja se na nju nanese.

Svi Arman Beauty proizvodi osmišljeni su i formulirani na način da istaknu ljepotu, a ne da djeluju kao maska na licu. A znamo da sav make-up kojega nanosimo na oči i usne izgleda dobro, senzualno i atraktivno samo na koži prirodnog izgleda. Na prenašminkanoj koži, i najsofisticiranija make-up kreacija izgledat će prosječno.

Kvaliteta kože, njezin prirodan, ali istovremeno i savršen izgled na samom je vrhu vrijednosti koje promovira ovaj brend i sam maestro pa stoga ne čudi da znanstvenici i art-direktori zaduženi za make-up s Armanijevim potpisom, posebnu pažnju posvećuju upravo kreiranju pudera, podloga i svega što će postići besprijekornost koja čini DNK brenda Armani.

Luminous Silk Foundation

Ovo je možda najpopularniji Armani Beauty proizvod u svijetu. Inspiriran je svilom koju su nosili kraljevi i vladari pa na koži ostavlja svilenkast izgled. Riječ je o laganom tekućem puderu, namijenjenom svim tipovima kože, a formuliran je Mikro-fil™ tehnologijom koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja. Na koži ostaje postojan čitav dan, a dostupan je u čak 23 nijanse prema tonu i podtonu kože.

Jednako ga vole make-up artisti i žene diljem svijeta jer, iako nema jaku moć pokrivanja, kožu čini neodoljivom, izrazito prirodnom i sjajnom te joj daruje njegovan i zdrav izgled. Uz sve navedeno, modulabilan je pa ga možete nanositi u nešto većoj količini na dijelove lica s malim nesavršenostima, dok ćete drugdje zadržati transparentnost kože. Ono što je sjajno, prijelazi između jače i slabije našminkanih dijelova lica nisu vidljivi pa se stvara dojam nevidljivog pudera. Čak i na dodir, našminkano lice ostavlja osjećaj make-up free kože.

Power Fabric Foundation

Linija proizvoda Power Fabric spaja osjećaj druge kože i visoko pokrivanje te nudi dugotrajnu make-up rutinu. Tekući puder, zajedno s korektorom i podlogom s glatkom teksturom balzama zajedno će prekriti baš svaku nesavršenost.

Power Fabric objedinjuje potpuno prekrivanje s iznimno laganom formulom. Prilikom aplikacije, tekstura se stapa s kožom, ispravljajući nedostatke nevjerojatno tankim i laganim mat slojem kojega nećete niti osjetiti na svome licu. I ovaj je tekući puder iznimno dugotrajan, ima visoku moć prekrivanja te je dostupan u 19 nijanski.  tekući puder s visokom moći prekrivanja, dostupan u 19 nijansi.

Maestro Fusion Make Up

Ovo je posve revolucionarni tekući puder s SPF 15 koji pruža prekrivanje bez osjećaja težine na licu. Inspiriran je najtanjom i najfinijom tkaninom na svijetu – super organzom. Njegova formulacija na bazi ulja i s pigmentima koji omogućuju savršenu ugodu na licu bez osjećaja težine ima velikih broj obožavateljica diljem svijeta.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli omogućuje hidrataciju i savršeno prekrivanje. Nanosi se tako da uz pomoć pipete uzmete samo kap pudera u ruku i prstima ga umasirajte u lice poput kreme za lice. Postupak se ponavlja sve dok se ne postigne željeno prekrivanje. Ovaj je puder namijenjen svim tipovima kože.

Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm

Gotovo svi make-up artisti, na pitanje što čini razliku između dobrog i vrhunskog make-upa, gotovo će jednoglasno odgovoriti da je to primer ili hidratantni balzam koji se nanosi prije podloge. Jedan od noviteta iz svijeta Armani Beauty je ovaj čudesan proizvod koji je i prava zvijezda linije Armani Prima.

Formuliran je na način da koži donosi zdravi glow kroz maksimalnu hidrataciju koja traje čak 24 sata. Nakon nanošenja, koža je nahranjena, dobila je dovoljnu dozu vlage, izgleda zdravo i sjajno te predstavlja savršeno platno za postizanje najljepših make-up lookova.

Proizvod sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline koja će kožu dodatno zagladiti i ujednačiti. Tako, na kraju dana, vaš puder na licu izgleda svježe, kao da je upravo nanesen. Nakon četiri tjedna korištenja, korisnice su primijetile smanjenje tankih linija i bora te sveukupno bolji izgled kože koja je meka, nahranjena i zdrava.

Pročitajte još i ...