Mirisna vizija ženstvenosti – autentičan miris kuće Giorgio Armani

Giorgio Armani predstavio otkrio je novi parfem MY WAY, miris koji odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska i slobodna. Put do otkrića pravog “sebe” satkan je od značajne povezanosti koju imamo s drugima.

Predstavljanje mirisa MY WAY također reflektira dugotrajnu posvećenost Giorgio Armani brenda održivom razvoju kroz inovativne tehnike poput ponovno punjivog pakiranja i bočice koja se može reciklirati. Na ovaj način se otvara nova era održivog razvoja s novom ambicijom: borbom protiv klimatskih promjena.

MY WAY miris je inspiriran istinskom potragom za značajem i autentičnosti izvan samog sebe, koja kreira smisao bivanja. Miris koji odražava znatiželjni duh i povezanost. Kroz utjecaj iznenadnih susreta i novih iskustava rađa se otvorenost prema drugima, uz koju otkrivamo dubine svoje osobnosti. Intimno, ali univerzalno “Ono sam što živim” utjelovljuje ovaj duh.

Adria Arjona, otkrivajući svoj vlastiti put

Kroz njena jedinstvena životna iskustva, američka glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY i savršeno personalizira otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Središnje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korijene, a njen život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika.

“Adria Arjona je svjetska putnica, mlada žena današnjice; inteligentna, znatiželjna, bez predrasuda, neovisna i uvijek u potrazi za novim životnim iskustvima. Ona je građanin novog svijeta, a zahvaljujući svojim autentičnim iskustvima i doživljajima može zaista reći: Ono sam što živim (I AM WHAT I LIVE).” Giorgio Armani

Upravo su ta iskustva utjecala na njezinu karijeru glumice. Adria Arjona je i kroz karijeru i kroz vlastiti život posvećena učenju od drugih i otkrivanju onog što svijet pruža, gradeći tako snažniji osjećaj onoga što ona zaista je.

Mirisni susreti diljem svijeta

Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća.

Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY.

Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče. Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću.

Pažljivo osmišljen dizajn

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu, te se stoga sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.

MY WAY otvara novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa. Moto kampanje je “I AM WHAT I LIVE”, a miris karakterizira znatiželja i povezanost koja je ukorijenjena u ženi. Ona je u potrazi za iskustvima koja će promijeniti njena uvjerenja i odvesti je na novi, tajanstveni teritorij. Žudi za značajnim i autentičnim načinima povezivanja s drugima, jer joj površna poznanstva nisu važna. Učeći od drugih, ona pronalazi i otkriva pravu sebe.

MY WAY vizija ženstvenosti inspirirana je “otvorenom knjigom”, koju ispisuju bogata životna iskustva koja grade karakter osobe.

Mirisno iskustvo diljem svijeta

MY WAY je suvremeni cvjetni miris za nove generacije. Svijetao, moderan i ženstven, ovaj opijajući miris je poput moćnog, blistavog buketa bijelog cvijeća koji širi duh nove ženstvenosti koju karakterizira otvorenost, elegantnost i samootkriće. Kompozitori mirisa Carlos Benaïm i Bruno Jovanovic odabrali su najfinije sastojke kako bi ispričali MY WAY priču, odvodeći osjetila na nezaboravnu mirisnu avanturu. MY WAY miris predstavlja svojevrsnu fuziju kultura, objedinjujući najfinije sastojke sakupljene diljem svijeta.

Gornje note MY WAY mirisa komponirane su od kalabrijskog bergamota u Italiji i egipatskog cvijeta naranče. Ova fuzija kreira prozračnost, pozivajući nosioca da se upusti u avanturu za novim doživljajima i poznanstvima.

U srcu MY WAY mirisa je indijska tuberoza, u spoju s jasminom Grandiflorum i jasminom Sambac, također iz Indije, za prekrasan, ženstveni duh.

Savršena konstrukcija mirisa

Temeljne note mirisa komponirane su od Premium Bourbon vanilije s Madagaskara, cedrovine iz Virginie te bijelog mošusa. Ova topla baza kreira miris koji je poput vrijednog talismana, nezaboravan dio avanture i podsjetnik na proživljena iskustva i susrete.

Još jedan dio procesa dobivanja profinjenog mirisa MY WAY je trenutak kada parfumeri kombiniraju sastojke koji čine sami koncentrat mirisa, važući ih u Grassu u Francuskoj. Nakon što se sastojci pomiješaju na odgovarajućoj temperature, sastojci se ručno važu tradicionalnom metodom koja rezultira savršenom konstrukcijom mirisa.

Pročitajte još i ...