Beauty tajna Sharon Stone: Što stoji iza mladolikog izgleda predivne 60-godišnjakinje?

Sharon Stone. amfAR's 21st Cinema Against AIDS Gala Presented By WORLDVIEW, BOLD FILMS, And BVLGARI at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 22, 2014 in Cap d'Antibes, France. EC/PS/MCI, Image: 194471696, License: Rights-managed, Restrictions: NONE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Whats Up

Sharon Stone jedna je od najvećih hollywoodskih ikona, briljantna i talentirana glumica koja je za svoje karijere utjelovila jedan od najjačih i najboljih ženskih likova Scorseseovih ostvarenja.

„Kada ona uđe u prostoriju, promijeni se energija“, kazao je redatelj Martin Scorsese kad joj je 2013. godine na Filmskom festivalu u Marakešu uručivao priznanje za životno postignuće. Iako je zagazila u 60-e, i dalje izgleda zanosno, a već godinama ne silazi s ljestvice najljepših žena svijeta. Nikada se nije podvrgnula plastičnoj operaciji, no svoj izgled njeguje modernim metodama estetske medicine kojima održava prirodan i umjeren izgled s naglaskom na svježini lica.

SHARON STONE @ the 2015 amFAR's Inspiration Gala held @ the Milk studios. October 29, 2015, Image: 264285284, License: Rights-managed, Restrictions: AMERICA, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual

Većina zvijezda svoju će mladolikost pripisati genima, vježbanju i ispijanju litara vode dnevno, no Sharon Stone uvijek je odskakala od uobičajenih zvijezda, pa je tako i ovoga puta napravila neobičan korak, javno otkrivši tajnu svog mladolikog izgleda. Naime, lijepa glumica snimila je kampanju za jedan od najpoznatijih brandova filera na svijetu, iskreno govoreći kojim to proizvodima održava svoju mladolikost i blistavost lica.

“Znanost i ljepota daju veličanstvene rezultate”

Uvijek umjerena, prirodna, bez pretjerivanja i s naglaskom na svježini lica, postala je uzor mnogim ženama diljem svijeta. Iako nikada nije „otišla pod nož“, njegujući svoju prirodnu ljepotu, svoje je povjerenje poklonila hijaluronskim filerima Restylane.

„Zaista je inspirirajuće kada se susretnu znanost i ljepota i proizvedu tako veličanstvene rezultate. Sigurna sam da ćete biti impresionirani prirodnošću rezultata“, kazala je prekrasna Sharon Stone prije dvije godine, kada je postala zaštitno lice Restylane filera, prepoznajući njihovu kvalitetu i jedinstvenost.

17 May 2017 - Hollywood, California - Sharon Stone. 2017 Women's Choice Award Show. Photo Credit: AdMedia

Dubinska hidratacija i brisanje nepravilnosti: Obnovite kvalitetu svoje kože

Da je svježe, blistavo i „odmoreno“ lice najvažniji korak mladolikosti, zna i Sharon Stone koja uvijek zrači svježinom i njeguje prirodan izgled, bez puno makeupa. Restylane Skinboosteri pružit će vam kožu kojoj puder neće niti biti potreban – lice kao nakon dobrog, dugog odmora i kožu koja izgleda zdravo, sjajno i obnovljeno.

Restylane Vital i Vital Light proizvodi su koji djeluju na kvalitetu kože, ispravljaju sitne nepravilnosti, dubinski hidriraju i osvježavaju lice, bez dodavanja volumena. Vlažeći kožu iznutra, ovi skinboosteri ispunjavaju i pomlađuju lice, vrat i dekolte te regeneriraju kožu.

Stone, 2017., Image: 367125053, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Zaglađuju bore, podižu, redefiniraju i nadoknađuju volumen

Hijaluronski fileri najpopularnija su anti-age metoda – uklanjaju bore, nadoknađuje volumen i redefiniraju crte lica. Od dubljih bora, poput onih nazolabijalnih koje će izvrsno ukloniti Restylane Refyne, do onih površinskih za koje će se pobrinuti Restylane Fynesse, ovaj brand u svojoj ponudi ima proizvod za svaki znak starenja.

Restylane Volyme i Restylane Lyft proizvodi su gušće teksture koji će izvrsno nadoknaditi izgubljeni volumen obraza ili brade i ostvariti lifting efekt, dok će Restylane Defyne uz lifting efekt redefinirati opuštene konture lica, a Kysse vratiti mladoliku punoću i volumen usnama. Svaki od ovih proizvoda dizajniran je za posebne potrebe kože i lica, savršeno se prilagođava i sljubljuje te pruža u potpunosti prirodne rezultate.

141530, Galen Drever and Sharon Stone attend the Fourth Annual Hotbed Gala at The Drever Estate in Tiburon. Tiburon, California - Saturday August 22, 2015., Image: 256374032, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news

Čime su osigurani prirodni rezultati?

U pozadini svih Restylaneovih proizvoda stoji tehnologija, ono što je i privuklo poznatu glumicu da svoje povjerenje pokloni upravo ovom brandu. Nakon godina istraživanja i kliničkih studija, osmišljeni su proizvodi koji pružaju maksimalno prirodne rezultate, poštuju zahtjeve kože i savršeno se prilagođavaju, uz minimalan rizik od nuspojava.

Restylane tehnologija bazirana je na dobivanju stabilizirane hijaluronske kiseline, koristeći patentiranu NASHA ™ tehnologiju. Hijaluronska kiselina koja se koristi u proizvodima polisaharid je koji ljudski organizam prirodno sadrži, a s vremenom ga ima sve manje. Upravo je ova kiselina zaslužna za mladolik izgled jer svojim svojstvima zadržava i vezuje vodu, pružajući optimalno okruženje za sintezu kolagena. Ispunjava praznine između tkiva te omogućuje elastično svojstvo kože, veže i apsorbira vodu, što koži daje punoću, smanjuje stvaranje bora i već postojeće bore i nepravilnosti te poboljšava hidratizaciju kože.

Mekani hijaluronski fileri koji se savršeno prilagođavaju koži, stvoreni su OBT tehnologijom koja omogućuje ravnomjernu raspodjelu proizvoda i potpuno prirodne rezultate.

S obzirom na to da se radi o hijaluronskoj kiselini, rezultati Restylane filerima traju od 6 do 9 mjeseci. Ne nestaju u trenu – hijaluronska kiselina prirodno se razgrađuje u tijelu sve dok se u potpunosti ne razgradi, nakon čega se tretman može ponoviti.

Što Sharon Stone ima u svojoj toaletnoj torbici?

Osim hijaluronskim filerima koji djeluju duboko u strukture kože, vraćajući mladolik izgled gotovo instantno, Sharon Stone redovito brine o svojoj koži, birajući proizvode s visokoaktivnim sastojcima koji dodatnu naglašavaju rezultate neinvazivnih estetskih tretmana i održavaju hidrataciju kože. Poznati brand La Mer jedan je od njezinih omiljenih, a u svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ima Eucerin Intensive Repair losion.

BGUK_1171190 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN DENMARK, FRANCE ** Various, UNITED KINGDOM - * USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 365822012, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Osim što pazi da joj koža u svakom trenutku bude hidratizirana, lijepa glumica brine se o svom tijelu tako što redovito vježba i vodi računa o prehrani. Svoju vitku liniju može zahvaliti pilatesu, ali i prehrani, iz koje je isključena prerađena hrana te gluten, alkohol, kofein i gazirana pića.

Pročitajte još i ...