Pravila privatnosti

Privatnost

Web portal www.estetica.hr (dalje u tekstu PORTAL) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja PORTALA i u tu svrhu sve podatke o korisniku prikupljene kroz proces registracije, te ostale podatke o korisniku, PORTAL neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučajevima koji su regulirani zakonom. PORTAL se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila PORTALA ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

PORTAL može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja PORTALA, kao što su podaci o računalu i podaci o pružatelju pristupa Internetu. Ove podatke PORTAL će koristi u svrhu unapređenja PORTALA i njegovih sadržaja.

Posebne obavijesti putem newslettera

Uz redovite newslettere na koje ste se dobrovoljno pretplatili, biti ćemo slobodni povremeno poslati vam posebne obavijesti za koje vjerujemo da vam mogu biti korisni. To mogu biti oglasne ili komercijalne poruke ili nagradne igre.

Oglašavanje

PORTAL za oglašavanje može koristiti treću osobu, agenciju za oglašavanje, koja će koristiti podatke (izuzev imena, adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja korisnika) o posjetu korisnika web stranici PORTALA. U svrhu oglašavanja na PORTALU treća strana može postaviti ili prepoznati ”cookie” na korisnikovom web pregledniku.

Ispisivanje s mailing liste

PORTAL pohranjuje e-mail adrese i ostale podatke korisnika koje čitatelji daju dobrovoljno prilikom upisa na newsletter listu. Svi koji su se prijavili na newsletter listu, mogu se u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga odjaviti s iste. Ispisivanje iz mailing liste ili izmjena korisničkih podataka na newsletter listama je vrlo jednostavna. Dovoljno je da potražite link koji se nalazi u svakoj poruci pri dnu i slijedite upute.