Definirana čeljust bez podbratka: donosimo rezultate top tretmana

„S pacijenticama oduvijek njegujem odnos koji se temelji na povjerenju pa mi se žene često otvore… Nakon pregleda tako porazgovaramo i o starenju, izgledu i promjenama koje s vremenom opažamo na licu… Stoga sam poželjela proširiti vidokrug zanimacija i prije 14 godina okrenula sam se i neinvazivnoj estetskoj medicini“, otkrila nam je mr. sc. Sandra Kovačević, spec. ginekologije i opstetricije te vlasnica zagrebačke Poliklinike Sara, koja je danas ucrtana u mape svih poklonica diskretnih, ali vrlo atraktivnih estetskih korekcija.

Tretman koji obožavaju i žene i muškarci

U njezinu ordinaciju žene najčešće dolaze kako bi povećale usne – jer je mr. sc. Sandra Kovačević stručnjakinja za senzualne i prirodne rezultate, u što su se, osim njezinih klijentica, uvjerili i pratitelji Instagram profila Poliklinike Sara. Ova ekspertica, naravno, filere koristi i za uljepšavanje ostalih dijelova lica: vraća volumen obrazima, briše nazolabijalne bore i podočnjake i poboljšava kvalitetu kože, a posebno se rado posvećuje oblikovanju linije čeljusti, takozvanom jawline tretmanu, koji jednako vole i muškarci (jer naglašava muževan izgled) i žene.

Mr. sc. Sandra Kovačević, spec. ginekologije i opstetricije te vlasnica zagrebačke Poliklinike Sara

I to posebice one koje su već na polovici četrdesetih, kada se na tom području počinju primjećivati nepoželjne promjene. Neinvazivna estetska medicina uz pomoć tog sofisticiranog tretmana nudi, naime, spektakularna rješenja…

Rezultate korekcije usana dr. Sandre Kovačević pogledajte OVDJE.

Definicija donjeg dijela lica – wow učinak dermalnog filera

Jer, dok nas u tridesetima najviše muče bore i opuštanje tonusa, u četrdesetima počinjemo primjećivati da linija čeljusti i brade nije više savršeno definirana… A većina žena čezne za simetričnim i ovalnim licem te elegantnim profilom za koji je itekako zaslužna lijepo oblikovana i naglašena čeljust.

„Da bismo postigli elegantni profil, ženama savjetujem naglašavanje i definiranje čeljusti i brade, a u svojoj im ordinaciji to mogu omogućiti zahvaljujući dermalnom fileru Volux. Taj je preparat idealan za osobe koje žele rekreirati formu koju je lice nekad imalo, dok će brojnim osobama pomoći stvoriti sasvim novi izgled – ako se s nekim deformitetom bore od rođenja ili su pak oduvijek željeli izraženiju bradu“, otkrila nam je dr. Sandra Kovačević, naglašavajući kako ovaj tip makeovera može imati zaista wow učinak.

Premda je lice definirano koštanom potporom, izgledu pridonosi i masno tkivo koje se s godinama troši, zbog čega lice postaje opuštenije i poprima umoran izgled… Ovim se tretmanom svi ti faktori dovode u stanje sklada.

Omiljeni tretman u Hollywoodu

Jer, premda su punoća obraza i visoke jagodice jedan od najvažnijih faktora koji utječu na mladolikost, definicija donjeg dijela lica daje cjelokupnom izgledu onaj elegantni „touch“, zbog čega se takozvanom jawline tretmanu podvrgavaju i brojne zvijezde celebrity scene.

U godinama kad smo još premladi za lifting, ovaj tretman definitivno poboljšava stanje donjeg dijela lica i pridonosi osjećaju zadovoljstva kad se pogledamo u zrcalo – ili uslikamo za Instagram.

Detalj interijera Poliklinike Sara, omiljene beauty oaze Zagrepčanki

„Dermalni filer Juvederm Volux aplicira se uz samu kost kako bi se postigla željena definicija lica te vratio volumen koji se s vremenom izgubio. To ovaj filer razlikuje od ostalih dermalnih punjača koji se uglavnom apliciraju površinski“, rekla nam je dr. Sandra Kovačević, objasnivši da je ovaj preparat i mnogo gušći (sadrži veliku koncentraciju hijalurona) pa ga čak zovu tekućim implantatom.

“Tekući implantat” vrhunskih performansi

Estetska je medicina u njemu pronašla odgovor na izazov male brade i nenaglašene čeljusti – na zadovoljstvo svih korisnika, potvrđuje nam naša sugovornica. U proizvodnji Juvederm Volux korištena je VYCROSS tehnologija, koja veže dulje i kraće lance hijaluronske kiseline u iznimno gladak i elastičan filer s odličnim kapacitetom volumizacije, uz mnogo manju mogućnost oticanja. Visoka koncentracija umrežene hijaluronske kiseline daje dugotrajne rezultate, koji su pritom vrlo prirodni.

Nakon aplikacije savršeno je definiran prijelaz između lica i vrata, brada je zategnuta i naglašena, podbradak je smanjen, a lice iz profila izgleda vrlo profinjeno – i sve to bez operativnog zahvata. Premda je trajanje rezultata individualno – jer ovisi o brojnim faktorima – učinak može potrajati čak dvije godine.

Pročitajte još i ...