Top 5 proizvoda brenda Vichy

Victoria's Secret has posted a photo on Instagram with the following remarks: FINAL HOURS! Get the Velvet Matte Lip for $5—the perfect can’t wait! Orig. $14. Ends 3.11. only. Twitter, 2018-03-12 10:34:11. Photo supplied by insight media. Service fee applies. NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 365805784, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Znate kako kažu – “na tronu može biti samo jedan”? Osim ako je riječ o njezi kože i kose! U tom slučaju potreban nam je cijeli beauty odred kako bismo usporili znakove vremena i bili najbolja verzija sebe. Pri odabiru kutijica i bočica vodimo se savjetima stručnjaka, iskustvima prijateljica, preporukama poznatih lica… Dobra je vijest da se u nekim situacijama sva ta mišljenja poklope i ne moramo dvojiti. Takav je slučaj i sa slavnim francuskim brendom Vichy. 

Samo zdrava koža je istinski lijepa

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova dermatološke kozmetike ime je dobio po slavnom francuskom gradiću s izvorom termalne mineralizirane vode, koja je do danas ostala temeljni sastojak većine proizvoda iz laboratorija Vichy zbog svojeg blagotvornog djelovanja na kožu. Od svojih početaka prije gotovo 90 godina, temeljna misao branda bila je da se istinska ljepota može postići samo zdravom kožom. Dr. Haller, pionir u njezi kože, kreirao je Laboratorij Vichy i pokrenuo revoluciju u njezi kože korištenjem termalne mineralizirane vode i dermatoloških principa koji su se koristili za kožna oboljenja, spojivši ih u svakodnevnu brigu o koži. 

Paula Raia backstage - Sao Paulo Fashion Week - April 2014 - RTW Spring Summer 2015, Image: 189691166, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView

Suradnja farmaceuta i dermatologa

Već godinama Vichy kozmetika simbol je zbližavanja kozmetike i medicine, a u srži branda je njega kože temeljena na znanstvenim istraživanjima. Svi proizvodi razvijeni su u suradnji s farmaceutima i dermatolozima, dok se sva njihova testiranja baziraju na čak 54 različite metode, što Vichy čini inovatorskim brandom kada je riječ o njezi kože. 

Ženama širom svijeta ovaj je brend među omiljenima jer se njegove formule temelje na najnovijim istraživanjima, svaki sastojak je strogo testiran, a svaka je linija namijenjena posebnom dermatološkom problemu i tipu kože. Donosimo top 5 Vichyjevih proizvoda namijenjenih njezi kože i kose, koji se moraju naći u vašoj jesenskoj kozmetičkoj torbici. 

Vichy Minéral 89 Booster 

Formula Vichy Minéral 89 boostera gelaste je i lagane teksture, a temelji se na termalnoj vodi obogaćenoj s 15 esencijalnih minerala. Mineralizirana voda prvi je put u tako visokoj koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla, formuliranom da prodire duboko u kožu. Namijenjen hidrataciji i osvježavanju kože, ovaj će booster osnažiti ten, ojačati zaštitnu barijeru, a kožu učiniti blistavom, punom i boljeg tonusa.

Vichy Minéral 89 booster sadrži hijaluronsku kiselinu i mineraliziranu vodu, sastojke koji djeluju protiv dehidrirane kože i beživotnog tena te pružaju cjelodnevno osvježenje i hidrataciju, a zbog vrlo jednostavne formule pogodan je za sve tipove kože.

Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler proizvod je koji ujedinjuje topikalne benefite dvaju najjačih anti-age sastojaka – hijalurona i vitamina C, istovremeno djelujući na smanjenje bora, popunjavanje kože i ublažava tanke linije na licu. Nazivaju ga i “filerom za kućnu upotrebu”. Sadrži čak 1.5% multimolekularne hijaluronske kiseline, od čega je 0,5% velike molekularne mase i čak 1% male molekularne mase, što mu omogućava znatno dublje prodiranje od ostalih topikalnih proizvoda s hijaluronskom kiselinom.

Ovako dubinsko djelovanje inače je zaista teško postići proizvodima koje nanosimo topikalno. Prvi put je Vichy, jedan od najpoznatijih dermokozmetičkih brendova udružio visoku koncentraciju hijaluronske kiseline od 1,5 % s vitaminom Cg i dipeptidom (“botox u bočici”), a rezultat je formula prozvana anti-ageing revolucijom.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Bazirajući se na visokoučinkovitim peptidima i vitaminu Cg, ova krema na konture lica djeluje poput mini dermatološkog tretmana, zbog čega je dermatolozi preporučuju svakoj ženi – i onoj koja je prve bore tek počela primjećivati, i onoj kojoj je potrebna snažnija anti-age strategija. 

Sadrži protein za punoću kože dobiven bioinženjeringom, anti-ageing peptid tipa II te “antioksidans svih antioksidansa” – vitamin Cg. Time je postignuto jedinstveno djelovanje – ova će krema, naime, djelovati kao aktivator prirodnog kolagena, a istovremeno se boriti protiv izraženih bora, neujednačenog tena i sve češćih hiperpigmentacijskih mrljica.

Vichy Capital Soleil UV-age Daily

Ne moramo posebno govoriti o važnosti SPF-a i prevenciji fotostarenja, reći ćemo samo da je njega sa SPF-om obvezna cijele godine, a ne samo tijekom ljetnih mjeseci. UV Age Daily Fluid sa SPF 50+ je izuzetno lagane i prozračne teksture, obogaćen anti-ageing sastojcima, a pritom vrlo siguran i otporan na sve izvanjske uvjete.

Capital Soleil UV-age Daily je kreiran multidisciplinarnim pristupom kako bi se lakše adresirali vidljivi znakovi fotostarenja kože. S obzirom na to da je dokazano kako je više od 80% znakova starenja kože uzrokovano vanjskim faktorima, poput UV zraka i onečišćenja, Vichy je razvio inovativnu formulu Capital SoleilUV-age Daily fluida čija je uloga zaštititi kožu od štetnih UV utjecaja, ali i korigirati postojeće znakove fotostarenja poput bora i tamnih mrlja.

Vichy Dercos Energetski šampon protiv ispadanja kose

Energetski šampon protiv ispadanja kose, s aktivnim sastojkom Aminexilom i vitaminima PP, B5 i B6, dubinski očisti kosu i vlasište, vlaknima kose daje snagu, a tkivu koje okružuje korijen kose snagu i elastičnost. To ga čini učinkovitim saveznikom u borbi protiv opadanja kose. 

Namijenjen je svim tipovima kose te obogaćen Aminexilom za pomoć u borbi protiv ispadanja kose. Aminexil je molekula protiv ispadanja koju preporučuje ljekarna i koja je rezultat 10-godišnjeg istraživanja, a zaštićena je putem 2 patenta. Njezina je učinkovitost dokazana u usporedbi s placebom. Sprečava stvrdnjavanje kolagene ovojnice za očuvanje mekoće i elastičnosti tkiva koja okružuju korijen i za njegovo bolje pričvršćivanje u vlasište.

Pročitajte još i ...