Fuzija cvjetnih nota: Narciso Rodriguez predstavlja novi miris koji ćete obožavati

Narciso Rodriguez nas ponovo oduševljava novom interpretacijom svog kultnog mirisa! All of Me Eau de Parfum Intense donosi još snažniji i zavodljiviji karakter, naglašavajući esenciju individualnosti i ljubavi prema sebi. Ova intenzivnija varijanta donosi prepoznatljiv mirisni potpis, uz duboku privlačnost koja osvaja sva osjetila.

Kreatorice ovog parfema, Dora Baghriche i Daphné Bugey stvorile su jedinstveni cvjetni miris, spajajući karakterističan akord ruže i geranija s mješavinom čistih bijelih mošusa – glatkom i obavijajućom evolucijom akorda rijetkog egipatskog mošusa koji se nalazi u srcu svakog Narciso Rodriguez mirisa, stvarajući tako intenzivniji olfaktorni izraz.

Dragocjena nova esencija

Miris se otvara gornjim notama puderastog crnog irisa i dragocjenog jasmina sambaca, prelazeći u prepoznatljiv duet ruže centifolije i geranija bourbon. Ovaj upečatljiv akord kombinira se s notama heliotropa i zavodljive tuberoze, stvarajući odvažnu cvjetnu fuziju u srcu mirisa. Toplo sandalovo drvo i senzualni mošusi prožeti vanilijom obavijaju cvjetnu jezgru, dok bogati apsolut mahune vanilije donosi novu i intenzivnu dimenziju mirisu.

Esencijalna filozofija

Održivost je dio filozofije Narciso Rodriguez parfuma, a kuća mirisa neprestano evoluira i inovira kako bi ponovno osmislila svaki aspekt svojih kreacija, uključujući mogućnost ponovne upotrebe ambalaže. U skladu s ovom filozofijom, bočica je izrađena s do 15 % recikliranog stakla i može se ponovno puniti, što omogućuje da ovaj prekrasan miris traje zauvijek, uz smanjenje ukupnog utjecaja na okoliš. Formuliran je s 90 % sastojaka prirodnog podrijetla te ima veganski certifikat.

Geranij bourbon potječe iz poljoprivrednog partnerstva na otoku Réunion – udaljenom otočnom teritoriju s tropskom klimom i bogatim vulkanskim tlima. Ruže centifolije, u srcu mirisa, održivo su uzgojene – ručno ubrane u Grasseu tijekom sezone cvatnje u svibnju, zbog čega je ovaj cvijet poznat i kao “Rose de Mai”. Sandalovo drvo u bazi mirisa odgovorno je nabavljeno iz Australije, u suradnji s programom pošumljavanja koji sadi najmanje 30 % više stabala nego što ih ubere.

Očaravajuća muza

Argentinski model Mica Argañaraz savršeno utjelovljuje odvažan i autentičan duh all of me eau de parfum intense. Njezina suradnja s Narciso Rodriguezom započela je na modnoj pisti, kada je Mica nosila dizajnerovu reviju za proljeće/ljeto 2016.

Za kampanju mirisa all of me eau de parfum intense, Narciso Rodriguez je surađivao s priznatim fotografom Sølve Sundsbøom kako bi uhvatio puni spektar ženske individualnosti.

“Htio sam da kampanja bude prava proslava individualnosti – zbirka prolaznih trenutaka i izraz intenzivne euforije,” ističe dizajner Narciso Rodriguez.

Majstor svjetla, Sølve Sundsbø poznat je po svom radu koji odiše nadrealnom kvalitetom i daškom fantazije. U kampanjskom filmu za all of me eau de parfum intense, njegov prepoznatljivi snolik efekt svjetla prelijeva se po Mici i lomi se u intenzivne boje, uz pratnju klasične glazbe slavnog skladatelja Ludovica Einaudija.

Pročitajte još i ...