Prijavite se na besplatni stručni skup estetske medicine i kirurgije

Estetica DEMIK 2019.

Kongresni centar City Plaza 08. – 09. studenog 2019.

ESTETICA DEMIK JE PROŠLE GODINE POSJETILO PREKO 300 LIJEČNIKA IZ HRVATSKE I REGIJE

(kako je bilo prošle godine pogledajte ovdje)

Nakon što je prošle godine okupio oko 300 liječnika – plastičnih kirurga, dermatologa i doktora stomatologije iz Hrvatske i regije, stručni skup o estetskoj medicini ESTETICA DEMIK održat će se i ove godine – 08. i 09. studenog u sklopu kongresnog centra City Plaza, Slavonska avenija 6 u Zagrebu.

ISKUSTVO IZ PRVE RUKE: PREKO 20 FILMOVA – SLUČAJEVI IZ HRVATSKIH POLIKLINIKArenomirani hrvatski liječnici i gosti predavači ponovno će se naći u ulozi predavača i panelista, a kroz dva dana predavanja posjetitelji će dobiti sve informacije i razloge zašto koristiti određene medicinske proizvode.

SVIM LIJEČNICIMA ULAZ BEZ KOTIZACIJE:

Cilj ovog stručnog skupa je promicati kvalitetan edukacijski sadržaj, proizvode i usluge, zbog čega je ulaz na ovaj kongres besplatan.

Napomena: Ulaz je dozvoljen isključivo doktorima medicine ili stomatologije te je moguć isključivo putem prijave na dolje navedeni obrazac.

NAJDETALJNIJI PRISTUP FILERIMA I PUNJAČIMA – izlaganja popraćena filmovima koji prikazuju slučajeve iz hrvatskih poliklinika. Poslušajte što za određene filere imaju reći liječnici: dr. med. Tomica Bagatin, spec. maksilofacijalne i subspec. plastične kirurgije glave i vrata,  dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. sc. Ivana Nola, dr. med. spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Lovrić, spec. opće kirurgije, prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. med., spec. kirurgije i subspec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, prim. mr. sc. Ljubiša M. Grujić, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. med. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kineske medicine te anti-aging i estetske medicine i dr. med. dent. Diana Plazonić. Moderatori: Dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i dr. sc. Željana Bolanča, dr. med. spec. dermatovenerologije

KOJI MEDICINSKI UREĐAJI S PODRUČJA ESTETIKE DAJU SENZACIONALNE REZULTATE I ZAŠTO SU IH ODABRALI HRVATSKI LIJEČNICI: dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. med. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerologije, dr. med. Martina Šarec Ivelj, spec. opće kirurgije i subspec. plastične kirurgije i dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije. Moderator: dr. med. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kineske medicine te anti-aging i estetske medicine

OTKRIJTE NOVE PREPARATE I MEDICINSKE PROIZVODE KOJI SE KORISTE U SLUŽBI ESTETIKE I ZAŠTO SU NJIMA ODUŠEVLJENI STRUČNJACI: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med. spec. dermatovenerologije, dr. med. Tanja Vrčić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije, Carole Foussé, osnivačica i CEO Laboratorija D’Anjou, prof. biologije i kemije Jelena Batić i Kristina Ukalović, menadžer u zdravstvu, licencirani edukator, kozmetolog i profesor.

SVE JE DOKUMENTIRANO FILMOVIMA

PREDAVANJA: ZAŠTO IH ZOVU IMPLANTATIMA S NAJMANJE RIZIKA – imat ćete priliku poslušati i predavanje prof. dr. sc. Davora Mijatovića o novoj generaciji implantata za povećanje grudi – MotivaJedan od vrhunskih stručnjaka prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med., otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata održat će predavanje o NAJNOVIJEM UREĐAJU ZA LIPOSUKCIJU – Vibrasat Pro, a dr. med. Hrvoje Reil, spec. medicine rada i sporta govorit će o PRIPREMI KOŽE ZA ESTETSKE TRETMANE.

*** Kliknite za PROGRAM i RASPORED ***

Prijavite se na stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK

Ispunjavanjem ovog upitnika, registrirate se kao posjetitelji stručnog skupa ESTETICA DEMIK. Nakon prijave, na svoju mail adresu dobit ćete bar kod koji je zapravo ulaznica na skup.

Svaki bar kod skenirat će se na ulazu – možete ga ili isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju (ako ga pokazujete putem mobitela, ljubazno molimo da pripremite bar kod i svjetlost zaslona povećate na najjaču razinu kako bi se kod mogao očitati). Ulaz/kotizacija se NE naplaćuje!

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@estetica.hr ili na mobitel 091 794 84 97

Ovaj stručni skup namijenjen je isključivo doktorima medicine i stomatologije.PROGRAM ESTETICA DEMIK SKUPA

Petak, 8.11.2019. (DVORANA KORNATI)

12:00 – Registracija posjetitelja i otvorenje skupa

12:30 – 12:50 UVODNO PREDAVANJE GENERALNOG SPONZORA

13:00 – 14:45 DERMALNI FILERI I PUNJAČI – panel diskusija: 8 FILMOVA – SLUČAJEVI IZ HRVATSKIH POLIKLINIKA 

MODERATORI: Dr. sc. MLADEN DUDUKOVIĆ, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i dr. sc. ŽELJANA BOLANČA, dr. med. spec. dermatovenerologije

Dr. Mladen Duduković specijalizirao je opću kirurgiju, a supspecijalizirao plastično-rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju. Dodatno se educirao u Zavodu za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju bolnice Johns Hopkins Hospital u Baltimoreu, a dio edukacije stekao je i u Sloveniji te Danskoj. Poseban interes pronalazi u estetskoj i kozmetskoj kirurgiji, kontinuirano se educira te sudjeluje na stranim i domaćim kongresima i simpozijima.

Dr. Željana Bolanča završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u KBC-u Sestre milosrdnice završava i specijalizaciju iz dermatovenerologije pokazujući velik interes za opću dermatologiju, dermatološku onkologiju te korektivnu dermatologiju. Pohađala je brojne tečajeve i edukacije u Bologni, Londonu, Parizu, Toulouseu i Sofiji. Od svih estetskih zahvata najviše voli raditi tretmane namijenjene poboljšanju i očuvanje kvalitete kože i remodeliranju lica. Bavi se i znanstvenim radom te je objavila velik broj radova u indeksiranim časopisima. Završila je poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Članica je brojnih stručnih udruženja s područja dermatologije.

IZLAGAČI I SUDIONICI PANEL DISKUSIJE:

3IN1 – REJUVENACIJA LICA MASNIM STANICAMA (MICROFAT&SVF&ACP): dr. med. Jeannette Gjurić, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kineske medicine te anti-aging i estetske medicine

Dr. Jeannette Gjurić diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1986. godine. Nakon završetka studija odlazi u Njemačku: specijalizirala je anesteziologiju u Nürnbergu, a potom s kolegama osnovala privatni centar za dnevnu kirurgiju i terapiju boli u Rötenbachu. Tijekom specijalizacije, u Münchenu započinje s izobrazbom iz tradicionalne kineske medicine kod dr. Hempena i prof. Porkerta, pionira kineske medicine u Europi. Edukaciju zatim nastavlja u Švicarskoj, Austriji i Italiji, a u nekoliko navrata i stručnim usavršavanjima u Kini. Od 2003. godine živi iradi u Zagrebu gdje je pokrenula Centar za kinesku medicinu. Niz godina bavi se anti-aging i estetskom medicinom uz kontinuirano praćenje noviteta na međunarodnoj razini.

JUVÉDERM DERMALNI FILERI – MD KODOVI I „FULL FACE APPROACH“: dr. med. Tomica Bagatin, spec. maksilofacijalne i subspec. plastične kirurgije glave i vrata

Dr. Tomica Bagatin najviše se bavi estetskom kirurgijom te mu je cilj pružiti pacijentima najsigurniju i najbolju kiruršku metodu kako bi naglasio njihovu prirodnu ljepotu. Dr. Bagatin zaslužio je titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Staž je odradio u Kliničkoj bolnici Merkur,  a specijalizaciju na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici Dubrava. Stručnjak za tretmane dermalnim filerima, trener i edukator svjetski poznatog branda Allergan, čije su stručne ruke do sada aplicirale više od 3000 mililitara filera. Aktivni je član Hrvatskog društva za maksilofacijalnu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata te je licenciran od strane Hrvatske liječničke komore, kao i međunarodnih udruženja – European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery (EACMFS) and International Association of Oral and Maxillofacial Surgery (IAOMS). Redovito sudjeluje na brojnim međunarodnim kongresima i tečajevima u Toursu, Beču, Barceloni, Budimpešti, Chicago, New Yorku i na mnogim drugima.

PROFHILO – LIFTING EFEKT I OSVJEŽENJE KOŽE U JEDNOM TRETMANU: dr. sc. Ivana Nola, dr. med., spec. dermatovenerologije

Dr. Ivana Nola završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon obaveznog staža, svoje profesionalno usavršavanje započela je u sklopu projekta s temom melanoma u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC-a Zagreb, educirajući se u području dermatološke onkologije. Završila je privatnu specijalizaciju iz dermatovenerologije, a potom radila u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC-a Sestre milosrdnice te kao asistentica pri Katedri za dermatovenerologiju Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2005. doktorirala je iz područja melanoma.

RADIESSE I BELOTERO DERMALNI FILERI – POMLAĐIVANJE SREDNJE I DONJE REGIJE LICA: dr. med. Josip Lovrić, spec. opće kirurgije

Dr. Josip Lovrić svoje je desetogodišnje iskustvo iz kirurgije stekao kao zaposlenik u Općoj bolnici Bjelovar. Naglasak u radu stavlja na optimalni izbor kirurškog liječenja i minimalnu invazivnost te individualni pristup s ciljem postizanja prirodnog izgleda uz korištenje najsuvremenijih metoda i tehnika. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, a specijalizaciju opće kirurgije stekao je na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Danas je regionalni key opinion leader za Merz Aesthetics, aktivni je član Hrvatskog kirurškog društva i upravnog vijeća Hrvatskog Društva za Estetsku Kirurgiju i Kozmetsku Dermatologiju te se kontinuirano educira na međunarodnim kongresima. Autor je i koautor nekolicine znanstvenih radova publiciranih u domaćim i inozemnim časopisima te Zborniku HAZU-a.

PREMIUM BLISS: DERMALNI FILERI I MEZONITI – ISTINE I PREDRASUDE: prim. mr. sc. Ljubiša M. Grujić, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. Ljubiša M. Grujić završio je Medicinski fakultet u Temišvaru, u Rumunjskoj, a potom specijalizirao plastično-rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju. Radio je kao plastični kirurg u Alorf Hospital, Kuwait,  a trenutno je primarius na Klinici za opekline, plastičnu i rekonstruktivnu mikrokirurgiju u Temišvaru (Casa Austria). Autor je niza publikacija i knjiga iz područja plastične i rekonstrukcijske kirurgije. Internacionalnu edukaciju u plastičnoj, rekonstruktivnoj i estetskoj kirurgiji stekao je u Monte Carlu, Pragu, Budimpešti, Bukureštu, Tel Avivu, Berlinu, Moskvi itd. Direktor je i edukator internacionalnih tečajeva mikrokirurgije te internacionalni edukator u aplikaciji dermalnih filera i mezoniti renomiranih brendova (edukator za Premium Bliss za Hrvatsku). Vlasnik je privatne klinike  Dr Grujic Aesthetics u Vršcu.

RESTYLANE DERMALNI FILERI – POMLAĐIVANJE LICA FILERIMA RAZLIČITIH GUSTOĆA: dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije

Dr. Nevia Delalle rođena je u Splitu. Završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a u Kliničko-bolničkom centru Sestre milosrdnice specijalizirala je dermatovenerologiju. Specijalizaciju iz anti-aging medicine stjecala je u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni. Nakon stečene  internacionalne edukacije iz područja korektivne i estetske dermatologije, osniva laserski centar u poliklinici Nemetova, a potom i osniva polikliniku Dermalife. Iza poliklinike Dermalife stoji uspješnih deset godina, a od samih početaka je i edukator u aplikaciji Restylane filera.

LUMINERA DERM HArmonyCA DERMALNI FILERI ZA DUGOTRAJNIJI I INTENZIVNIJI UČINAK S 55% HIDROXYAPATITA I UMREŽENOM HIJALURONSKOM KISELINOM – INOVATIVNA „MoBi TECHNOLOGY“ – „NO TRACE FACE“ PRISTUP POMLAĐIVANJU LICA I USANA : dr. med. dent. Diana Plazonić

Dr. Diana Plazonić je diplomirala na Fakultetu dentalne medicine u Zagrebu 1995. godine. Estetikom lica i anti-aging tretmanima bavi se od 2009. godine. Živi i radi u Splitu i kontinuirano je aktivna na svjetskim i europskim edukacijama i kongresima. Član je HKDM-a, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za estetiku lica i WOSIAM Svjetske organizacije za anti-aging medicinu te ima diplomu IUFC instituta u Nici, Aesthetic Medicine of the Face. Specijalizirala se za cjelovitu estetiku lica i osmijeha s naglaskom na „No Trace Face“ pristup pomlađivanju (prirodni izgled bez tragova estetskih intervencija) i korištenje minimalno invazivnih tretmana.

LG DERMALNI FILERI NOVE GENERACIJE – POMLAĐIVANJE LICA I ISPRAVLJANJE OPERACIJE NOSA: prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. med., spec. kirurgije i subspec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. Zoran Veir diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Završio je poslijediplomski studij iz biomedicine, a specijalističko usavršavanje provodi na Klinici za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB-a Dubrava i KBC-a Zagreb. Educirao se u više inozemnih klinika za plastičnu kirurgiju – u Münchenu, Beču, New Yorku, Madridu, Milanu… Završio je više tečajeva o rekonstrukcijskoj kirurgiji dojke, onkoplastičnoj kirurgiji i mikrokirurgiji te sudjelovao na brojnim radionicama o estetskoj kirurgiji. Sudionik je mnogih domaćih i međunarodnih kongresa, a znanstveni su mu radovi objavljeni u međunarodnim stručnim časopisima. Član je tima za edukaciju u rekonstrukciji dojke KBC-a Zagreb, međunarodnih stručnih asocijacija plastičnih kirurga, tajnik HDPREK-a te suradnik na brojnim znanstvenim projektima. Od 2005. godine stalni je sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu za opću i plastičnu kirurgiju, imenovani mentor za obuku kandidata za stalne sudske vještake iz područja plastične kirurgije.

14:45 – 15:15 Coffee break

15:20 – 16:50 DERMALNI FILERI I PUNJAČI – nastavak panel diskusije s vašim pitanjima

17:00 – Kraj stručnog dijela

Subota, 9.11.2019. (DVORANA KORNATI)

9:00 – 9:30 Registracija posjetitelja

9:30 – 9:50 POSEBNO PREDAVANJE: MOTIVA – ZAŠTO IH ZOVU IMPLANTATIMA S NAJMANJE RIZIKA: prof. dr. sc. Davor Mijatović, dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije

Dr. Davor Mijatović završio je Medicinski fakultet u Zagrebu. U svojoj se karijeri educirao u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, SAD-u, Engleskoj, Južnoj Africi, Brazilu i Argentini. Godine 2007. imenovan je za pročelnika Zavoda za plastičnu kirurgiju KBC Zagreb. Nacionalni je trener za rekonstrukciju dojke i estetsku kirurgiju dojke i voditelj Edukacijskog centra za rekonstrukciju dojke za regiju.

9:55 – 10:15 POSEBNO PREDAVANJE: VIBRASAT PRO – NOVI UREĐAJ ZA LIPOSUKCIJU: prof. dr. sc. Mislav Gjurić, dr. med., otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata

Dr. Mislav Gjurić diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, specijalizirao otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata te doktorirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Završio je habilitaciju i profesuru na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Erlangen-Nürnberg. Stručnjak je za bolesti nosa, sinusa i uha te plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata. Počasni je član prestižnih međunarodnih stručnih udruženja koja pretežito okupljaju stručnjake iz područja kirurgije uha i plastično-rekonstruktivne kirurgije glave i vrata.

10:20 – 12:20 OSTALI MEDICINSKI PROIZVODI I POSTTRETMANSKA I ANTI-AGE KOZMETIKA U SLUŽBI ESTETIKE – panel diskusija

IZLAGAČI I SUDIONICI PANEL DISKUSIJE:

SKIN TECH PHARMA GROUP – EASY DROXY PEEL POVRŠINSKI PILING I RRS HA INJECTABLE MEZOTERAPIJA: dr. med. Tanja Vrčić, spec. dermatovenerologije

Dr. Tanja Vrčić nakon stažiranja u bolnici položila je državni ispit, a potom bolničku karijeru zamijenila onom u farmaceutskoj industriji. Tamo je provela više od deset godina, nakon čega je odlučila da je vrijeme za povratak njezinoj velikoj ljubavi – medicini. Završila je specijalizaciju iz  dermatovenerologije radeći  u KBC Zagreb, na zagrebačkoj Šalati, a potom se odlučila za potpuni zaokret u karijeri te se pridružila suprugu u njegovoj privatnoj poliklinici.  Zdravlje kože ističe kao preduvjet mladolikog izgleda, a pobornica je kombinacije neinvazivnih tretmana kojima se održava ljepota kože i blistavost tena.

VICHY – 360° PROTIV STARENJA, LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST: dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije

Dr. Jelena Jakić završila je Medicinski fakultet 2000. godine u Zagrebu. Nakon odrađenog staža u zagrebačkim klinikama, 2002. godine započinje specijalizaciju iz dermatovenerologije u Klinici za kožne i spolne bolesti, koju uspješno završava 2006. godine. Tijekom specijalizacije se posebno bavila dermatokirurgijom, tijekom čega se rodila i ljubav prema estetskoj dermatologiji. Tada započinje s dodatnim edukacijama iz područja anti-aginga, a neutaživa želja za znanjem vodi je kroz mnoge kongrese i edukacije.

LA ROCHE-POSAY – VITAMIN C I HIJALURONSKA KISELINA, SAVEZNICI U BORBI PROTIV STARENJA: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med. spec. dermatovenerologije

Dr. Željana Bolanča završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u KBC-u Sestre milosrdnice završava specijalizaciju iz dermatovenerologije, pokazujući veliki interes za opću dermatologiju, dermatološku onkologiju te korektivnu dermatologiju. Pohađala je brojne tečajeve i edukacije u Bologni, Londonu, Parizu, Toulouseu i Sofiji. Od svih estetskih zahvata najviše voli raditi tretmane namijenjene poboljšanju i očuvanje kvalitete kože i remodeliranju lica. Cijelo vrijeme specijalizacije bavi se znanstvenim radom, a brojne svoje radove objavila je u indeksiranim časopisima. Završila je poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Članica je brojnih stručnih udruženja s područja dermatologije.

SVEOBUHVATNI PRISTUP NJEZI KOŽE: NAHRANI, OSNAŽI, ULJEPŠAJ: Jelena Batić, prof. biologije i kemije

Jelena Batić diplomirala je biologiju i kemiju na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, a nakon što je dva desetljeća znanje prenosila učenicima zagrebačke gimnazije, odlučila je napraviti zaokret u karijeri te pokrenula tvrtku Dispomed promet. Vlasnica je DermaCare centara i zastupnica etabliranih kozmetičkih brendova Dermalogice, Jane Iredale i Advanced Nutrition Programme. Najveću pažnju poklanja vrhunskim sastojcima pouzdane kvalitete o kojima osobito strastveno priča na predstavljanju noviteta.

K-SURGERY MEDICAL&TauMed ITALY: SINERGIJSKI UČINAK DOBRE PRIPREME LICA TC BIOREVITALIZIRAJUĆIM MEDICINSKIM PILINGOM; PRP I MEZO-NITI S BIOSTIMULACIJSKIM UČINKOM U JEDNOM TRETMANU: dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije

Dr. Josip Zekić je specijalizant dermatovenerologije Klinike za dječje bolesti Zagreb, s četverogodišnjim iskustvom u području estetske medicine. Educirao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u Italiji, Španjolskoj, Izraelu, Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Doktorand je Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu iz područja primijenjene genetike, doktorand Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku iz područja dermatovenerologije, sveučilišni specijalist medicine rada i sporta te sveučilišni specijalist farmacije u području fitofarmacije i dijetoterapije. Asistent je  na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i vanjski suradnik Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode.

CEBELIA – PATENTED DERMA-AESTHETIC SKINCARE, IN PRE AND POST AESTHETIC ACTS, OR IN A DAILY SKINCARE ROUTINE: Carole Foussé, osnivačica i CEO Laboratorija D'Anjou

Nakon dugogodišnjeg iskustva u Laboratorijima L’Oreal, sudjelovanja u razvoju dermatoloških formulacija i inovacija poput Mexoryl SX UV filtera, Carole Foussé 2001. osniva Laboratorije D’Anjou u suradnji s istraživačkim centrima za razvoj patentiranih high-tech aktivnih sastojaka. Godine 2007. predstavlja brend Cebelia – specijaliziranu dermatološku njegu koja se koristi kao potpora medicinsko-estetskim tretmanima. S godinama ostvaruje suradnju s brojnim liječnicima, a do 2019. brend Cebelia prisutan je u više od 20 zemalja diljem svijeta.

EGFactor Repair™ – INOVATIVNI ANTI-AGE PROIZVOD: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije

Dr. Željana Bolanča završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u KBC-u Sestre milosrdnice završava i specijalizaciju iz dermatovenerologije pokazujući velik interes za opću dermatologiju, dermatološku onkologiju te korektivnu dermatologiju. Pohađala je brojne tečajeve i edukacije u Bologni, Londonu, Parizu, Toulouseu i Sofiji. Od svih estetskih zahvata najviše voli raditi tretmane namijenjene poboljšanju i očuvanje kvalitete kože i remodeliranju lica. Bavi se i znanstvenim radom te je objavila velik broj radova u indeksiranim časopisima. Završila je poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Članica je brojnih stručnih udruženja s područja dermatologije.

REVIDERM POST PROCEDURE – NJEGA KOŽE NAKON ESTETSKIH TRETMANA: Kristina Ukalović, menadžer u zdravstvu, licencirani edukator, kozmetolog i profesor

Kristina Ukalović više od 20 godina radi u estetskoj industriji prenoseći svoje znanje i bogato  iskustvo stečeno u praktičnom radu u području kozmetologije te aparativnih metoda u kozmetologiji i medicini. Prva uvodi IPL tehnologiju u regiju, a nakon toga i njemački brand Reviderm. Ubrzo njihov novi koncept školovanja uvodi na naše područje s edukacijskim projektom pod nazivom Reviderm Akademija, u kojoj je educirala više od 2000 kozmetologa, dermatologa i medicinskih sestara. Jedini je licencirani Reviderm edukator u cijeloj regiji. Organizatorica je prvog Medical Beauty Croatia Kongresa. Od 9. mjeseca 2019. godine ravnateljica je Učilišta Adrianus. Od 2011. godine dio je tima Poliklinike Bagatin, gdje je od 2012. godine na poziciji voditeljice poliklinike.

12:20 – 12:55 Coffee break

13:00 – 13:15 POSEBNO PREDAVANJE – CLINISEPT PLUS: REVOLUCIJA U PRIPREMI KOŽE PRIJE ESTETSKIH I KIRURŠKIH ZAHVATA I NJEZI KOŽE NAKON ZAHVATA: dr. med. Hrvoje Reil, spec. medicine rada i sporta i direktor Reil Cosmetics LTD

13:20 – 14:15 MEDICINSKI UREĐAJI ZA LICE I TIJELO – panel diskusija

MODERATOR: dr. med. JEANNETTE GJURIĆ, spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, tradicionalne kineske medicine te anti-aging i estetske medicine

Dr. Jeannette Gjurić diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1986. godine. Nakon završetka studija odlazi u Njemačku: specijalizirala je anesteziologiju u Nürnbergu, a potom s kolegama osnovala privatni centar za dnevnu kirurgiju i terapiju boli u Rötenbachu. Tijekom specijalizacije, u Münchenu započinje s izobrazbom iz tradicionalne kineske medicine kod dr. Hempena i prof. Porkerta, pionira kineske medicine u Europi. Edukaciju zatim nastavlja u Švicarskoj, Austriji i Italiji, a u nekoliko navrata i stručnim usavršavanjima u Kini. Od 2003. godine živi iradi u Zagrebu gdje je pokrenula Centar za kinesku medicinu. Niz godina bavi se anti-aging i estetskom medicinom uz kontinuirano praćenje noviteta na međunarodnoj razini.

IZLAGAČI I SUDIONICI PANEL DISKUSIJE:

TOP QUALITY GROUP: HIFU TOP – HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND – NEKIRURŠKI LIFTING LICA: dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije

Dr. Nevia Delalle rođena je u Splitu. Završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a u Kliničko-bolničkom centru Sestre milosrdnice specijalizirala je dermatovenerologiju. Specijalizaciju iz anti-aging medicine stjecala je u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni. Nakon stečene  internacionalne edukacije iz područja korektivne i estetske dermatologije, osniva laserski centar u poliklinici Nemetova, a potom i osniva polikliniku Dermalife. Iza poliklinike Dermalife stoji uspješnih deset godina, a od samih početaka je i edukator u aplikaciji Restylane filera.

SHEMAX – REVOLUCIONARNI TRANSKUTANI PNEUMATSKI INJEKTOR ZA ZATEZANJE LICA, UKLANJANJE OŽILJAKA I STRIJA, SMANJENJE BORA I KOMPLETAN BODY RESHAPE: dr. med. Dinko Kaliterna, spec. dermatovenerologije

Dr. Dinko Kaliterna diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, specijalizirao je dermatovenerologiju. Član je europske udruge za laser (ESLD) iz Hrvatske te međunarodne udruge za primjenu lasera ASLMS, međunarodne Akademije za oblikovanje tijela i laserske lipolize te DASIL organizacije – jedne od vodećih organizacija na području estetskokorektivnih zahvata. Njegova područja posebnog interesa su estetsko-korektivni zahvati, uklanjanje celulita, anti-aging medicina, kozmetologija i primjena lasera.

K-SURGERY MEDICAL&TauMed ITALY: CARBOXY-MED: MINIMUM RIZIKA ZA MAKSIMUM SIGURNOSTI I MAKSIMUM UČINAK NA POLJU ANTI-AGE MEDICINE. PLASMA PEN MEDICAL CLASS: AMBULANTNA PROCEDURA NEKIRURŠKOG POMLAĐIVANJA KOŽE: dr. med. Josip Zekić, specijalizant dermatovenerologije

Dr. Josip Zekić je specijalizant dermatovenerologije Klinike za dječje bolesti Zagreb s četverogodišnjim iskustvom u području estetske medicine. Educirao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u Italiji, Španjolskoj, Izraelu, Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Doktorand je Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu iz područja primijenjene genetike, doktorand Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku iz područja dermatovenerologije, sveučilišni specijalist medicine rada i sporta te sveučilišni specijalist farmacije u području fitofarmacije i dijetoterapije. Asistent je  na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i vanjski suradnik Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode.

COOLSCULPTING – JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA ZAMRZAVANJA I UKLANJANJA MASNIH STANICA: dr. med. Martina Šarec Ivelj, spec. opće kirurgije, subspec. plastične kirurgije

Dr. Martina Šarec Ivelj završila je medicinski fakultet u Rijeci, dok je pripravnički staž odradila u Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek u Koprivnici. Specijalističko i subspecijalističko usavršavanje iz opće i plastične kirurgije stekla je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Aktivna je članica Hrvatskog kirurškog društva te Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju. Kontinuiranu edukaciju provodi aktivnim sudjelovanjem na brojnim međunarodnim kongresima u zemlji i inozemstvu. Autorica je i nekolicine publiciranih znanstvenih radova u domaćim i inozemnim časopisima.

14:20 – Završetak skupa