Estetica DEMIK 2018

Stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem!
Kongresni centar City Plaza 08.-09. lipnja 2018

Estetica.hr uz stručnu suradnju s Hrvatskim društvom za estetiku lica HDEL organizira stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK, 08. i 09.06.2018., u sklopu kongresnog centra City Plaza, Slavonska avenija 6 u Zagrebu. U sklopu ovog kongresnog skupa organizirana su predavanja na kojima će gostovati vrhunski stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva koji će razmijeniti svoja znanja i iskustva o gorućim temama s polja estetske medicine i kirurgije.

Cilj ovog stručnog skupa je promicati kvalitetni edukacijski sadržaj i usluge, predstavljati inovacije, ali i promicati aktualne načine unaprjeđenja primjene estetskih medicinskih usluga.

*** Kliknite za PROGRAM ***

Prijavite se na stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK

Ispunjavanjem ovog upitnika, registrirate se kao posjetitelji stručnog skupa ESTETICA DEMIK. Nakon prijave, na svoju mail adresu dobit ćete bar kod koji je zapravo ulaznica na skup.

Svaki bar kod skenirat će se na ulazu – možete ga ili isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju (ako ga pokazujete putem mobitela, ljubazno molimo da pripremite bar kod i svjetlost zaslona povećate na najjaču razinu kako bi se kod mogao očitati). Ulaz/kotizacija se NE naplaćuje!

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na info@estetica.hr ili na mobitel 091 794 84 97

Ovaj stručni skup namijenjen je isključivo doktorima medicine i stomatologije.PROGRAM ESTETICA DEMIK SKUPA

[qa]