Dr. Mladen Duduković: Svi zahvati Melanije Trump

Melania Trump speaking at the Republican National Convention in Cleveland

Vjerojatno ne postoji svjetski celebrity čiji se izgled trenutno više komentira od izgleda Melanije Trump, podrijetlom Slovenke i supruge američkog predsjednika.

NBC Today Trump Town Hall, 042116

Pripremajući se za ovu temu, pretražio sam internet i pronašao velik broj njezinih „before and after“ fotografija, puno članaka o tome što je možda učinila, a što možda nije, čak su i naše dnevne tiskovine spominjale navodne intervencije jednog od naših najpoznatijih estetskih kirurga, koji je ostao neodređen i profesionalan čak i u ovoj za njega win-win situaciji.

S profesionalne strane, nakon usporedbe njezine fotografije iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, definitivno sam uvjeren da nije plastično-kirurški „nevina“, kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima, ali držim da je to njezino isključivo pravo i da nije obavezna podijeliti svoju estetsku tajnu, iako je prva dama najvažnije države na svijetu.

SNL 40th Anniversary Special - Red Carpet

Time 100 Gala - Arrivals

Gotovo sam siguran da je operirala nos koji je malo skratila i „ušiljila“ i time dobila na egzotici cijelog lica, vjerojatno se podvrgnula i gornjoj blefaroplastici s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog kuta) čime je dobila mačkasti pogled.

Također, kladio bih se da je povećala grudi silikonskim implantatima i time dobila stvarno dojmljiv dekolte, još sam sigurniji u njezine tretmane botoxom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež i wrinkle-free izgled i u 47. godini. Rekao bih i da se podvrgnula mogućim lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti.

Ali sve je to „možda“, „vjerojatno“ i „moguće da je“,  što u suštini i nije bitno. Treba reći kako se radi o stvarno lijepoj ženi kod koje su se „potencijalne“ estetske korekcije savršeno uklopile u njezinu prirodnu ljepotu i zato s 47 godina izgleda jednostavno fenomenalno!

Pročitajte još i ...