Fileri koje možete sami kupiti

Bez provođenja nekih posebnih anketa mogli bismo zaključiti koja je želja najčešća među suvremenim poslovnim ženama. Nisu to ni egzotična putovanja, ni dobar shopping, ni neke velike stvari… Najveća ekskluziva danas je – vrijeme posvećeno sebi.

A kad već uspijemo ugrabiti te dragocjene trenutke, treba ih dobro iskoristiti. No, bez presinga, samo se sjetite što vam je najpotrebnije. Da razmazite sva svoja osjetila? Prepustite se opuštanju, uronite u trenutak, napravite nešto za sebe…

Instant rezultati koji oduševljavaju

Ljubiteljice kozmetike zasigurno će u taj period uživanja uspjeti ubaciti neki raskošni kozmetički tretman, no mi imamo još jednu ideju: ne treba to biti neki komplicirani postupak –  treba vam jednostavan, ali učinkovit tretman s rezultatima koji će vas oduševiti na prvu.

A baš se u taj opis savršeno uklapa novost na skincare tržištu, e.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask, jedina maska koja sadrži 24 mg hijaluronske kiseline u istom obliku u kakvom se nalazi i u fileru E.p.t.q. I savršeno vlaži kožu! Riječ je o korejskoj „sheet maski“ koja sadrži bogatu kremastu esenciju s hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidrataciju i umirenje, a čak tri vrste peptida hrane umornu kožu te osnažuju i poboljšavaju njezin elasticitet.

Hit iz Koreje

Korejska je kozmetika u posljednjih nekoliko godina napravila veliki “boom” na zapadnom tržištu, a Europljanke su posebice poludjele za sheet maskama, tim genijalnim izumom s Istoka.

Poseban uspjeh ostvarila je baš navedena e.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask, približivši se svojim učinkom efektu hijaluronskih filera, koji su jedan od najpopularnijih i najefikasnijih načina osvježavanja kože lica. I ne samo to – njihova redovita uporaba odlična je anti-age prevencija.

Naime, premda starenje kože ne možemo spriječiti, možemo ga prilično usporiti intenzivnom hidratacijom, a baš to je zadatak ove jedinstvene maske. Naime, uskratite li koži vlagu, proces preuranjenog starenja neizbježan je, a fine linije i bore počet će se pojavljivati mnogo ranije nego što ste to očekivali.

Korištenje ove maske možete pretvoriti u svojevrsni ritual opuštanja: pronađite neki miran kutak u stanu, pustite omiljenu glazbu, stavite masku na lice i prepustite se uživanju. Maska je natopljenim moćnim aktivnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju pa će tijekom tretmana uživati i vaša koža, i vaš um.

English fashion model Rosie Huntington-Whiteley poses for UGG Spring 2017 collection., Image: 326969603, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Obično se na licu drži dvadesetak minuta, a nakon što maramicu skinete s lica, ono što ostane nježno umasirajte u kožu.

Nadopuna estetskim tretmanima

S obzirom na izniman set sastojaka, potpuno jedinstven na tržištu, ova je maska idealna nadopuna estetskim tretmanima, poput lasera, pilinga, dermoabrazije ili mezoterapije – kako bi se rezultati na licu vidjeli što prije, a eventualno crvenilo ili nadraženost smanjila na minimum.

WASHINGTON, USA - MARCH 17: Ivanka Trump arrives for a joint press conference by U.S. President Donald Trump (not seen) and German Chancellor Angela Merkel (not seen) at the White House during Chancellor Merkel's visit to Washington, United States on March 17, 2017. Samuel Corum / Anadolu Agency, Image: 325687639, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca

Namijenjena je svim tipovima kože, a osim što intenzivno hidratizira, uspješno će uspostaviti balans zadržavanja vlage. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, mineralno ulje, sirovine životinjskog porijekla ni benzofenon – štetne sastojke koje često nalazimo u kozmetici, a proizvod je odobrio i EWG, Environmental Working Group, američka radna eko grupa koja, među ostalim, nadgledava tržište kozmetičkih proizvoda upozoravajući na štetne sastojke koji se u njima mogu nalaziti.

Czech fashion model Karolina Kurkova in the print ads for IWC watches Fall Winter 2016 advertising campaign., Image: 305243013, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Sastojci maske za lice u maramici su sto posto prirodni, a usavršen je i faktor prianjanja uz kožu, zbog čega je ovo zaista tretman koji će zadovoljiti kriterije najzahtjevnijih.

Maska e.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask zastupnika DNA Technologies može se naručiti OVDJE, a cijena joj je 59,90 kuna.

Pročitajte još i ...