Serum koji se u svijetu proda svakih 6 sekundi – dokazano smanjuje znakove starenja u mjesec dana

Elegantna tamna staklena bočica danas već legendarnog Génifique seruma francuskog brenda Lancôme već je godinama Holy Grail stotina tisuća žena diljem svijeta. Na njihovo oduševljenje, nedavno je predstavljena nova, poboljšana verzija ove obožavane formule pod nazivom Advanced Génifique, a baš poput svog prethodnika, temelji se na tehnološki najnaprednijim inovacijama.

Globalna industrija njege kože danas je mnogo naprednija

Svijetom vrhunske kozmetike, baš kao i ostalim granama industrije, zahvala je prava tehnološka revolucija – najpoznatiji se brendovi svakodnevno natječu u inovacijama kad su u pitanju sastojci, formulacije, teksture, ali i najvažnije od svega – učinkovitost proizvoda.

Kako u što kraćem vremenu postići zaista vidljive rezultate, a kupcu zaista osigurati wow efekt koji očekuje? Ako se jedan proizvod približio odgovoru na ovo pitanje, onda je to zasigurno novi Advanced Génifique serum.

25 milijuna zadovoljnih korisnica – ovaj se serum proda svakih 6 sekundi?

Osim brojnim inozemnim nagradama – točnije njih 170, ova se formula može pohvaliti i zaista nevjerojatnim rezultatima prodaje. Do sada je u svijetu prodano više od 25 milijuna bočica ovog „eliksira mladosti“, a procjenjuje se da se po jedan primjerak proda svakih – 6 sekundi.

Punih deset godina nakon kreiranje originalne formule, zadivljujuća priča francuskog pomlađujućeg „čarobnjaka“ dobiva jednako zadivljujuć nastavak – potpuno novu viziju mladolikosti.

Godine i godine istraživanja zdravlja i mikrobioma kože, vrhunac su dobile u kreiranju nove Advanced Génifique formule – a što je u njoj toliko posebno, da je uspjela zaludjeti žene diljem svijeta? Odgovor je vrlo jednostavan – ljepoti kože pristupa na sasvim nov način.

Istražen je problem o kojem se tek nedavno počelo govoriti

Industrija ljepote već se godinama odmiče o teškog makeupa, a fokus je svakim danom sve više na lijepoj, zdravoj i prirodno blistavoj koži. Ipak, i besprijekoran ten se u većini slučajeva nastoji postići pomalo agresivnim sastojcima, opsežnim rutinama čišćenja i njege te tretmanima koji „saniraju“ posljedice užurbanog i često nezdravog stila života.

Tek se posljednjih nekoliko godina počela voditi rasprava o jednom iznimno važnom faktoru kad je u pitanju ljepota – prirodnim sposobnostima kože da se nosi sa svim izazovima okoline, ali i starenjem.

Te se prirodne sposobnosti ponajprije odnose na brzinu kojom se koža može sama regenerirati od nastalih oštećenja, a premda se nekoć smatralo kako na taj faktor ne možemo utjecati, znanstveni napredak dokazao nam je drugačije.

Jedinstven je poput otiska prsta

Termin koji je izazvao najviše pažnje u dermatološkim i kozmetičkim krugovima u posljednje vrijeme je – mikrobiom. Riječ je o gotovo 1000 vrsta mikroorganizama koji žive na površini naše kože, a njihova je uloga nevjerojatna – neprestana interakcija korisnih bakterija s imunosnim sustavom „uči“ naš organizam kako ispravno reagirati na štetne faktore s kojima se susretne.

U praksi, ovaj bismo mehanizam mogli objasniti pojednostavljeno – bakterije koje žive na našoj koži nisu opasne, sve dok održavamo ravnotežu korisnih i štetnih organizama. Iznimno je zanimljiva i činjenica da je znanstveno potvrđeno kako baš svatko od nas ima potpuno jedinstven mikrobiom – baš poput DNK ili otiska prsta.

Okruženje koži radi jednaku štetu kao i starenje

Novi Advanced Génifique obogaćen je s čak 7 prebiotičkih i probiotičkih frakcija, čija je uloga osnažiti antimikrobnu zaštitu od patogena, regulirati prekomjerne upale na koži, ali i ojačati strukturu epiderme i prirodne kožne barijere.

Nakon čak 57 provedenih kliničkih ispitivanja i analize više od 10 tisuća uzoraka mikrobioma, Lancômeovi su znanstvenici dokazali kako život u onečišćenom okruženju drastično utječe na ravnotežu mikrobioma, a posljedice su jednako šokantne – prerano starenje, suhoća, tamne mrlje, duboke bore i gruba tekstura kože.

4 tjedna dovoljna su za transformaciju?

Advanced Génifique ispitan je na oko 4000 žena u sklopu 43 ispitivanja1  na 4 kontinenta, pri čemu je dokazana njegova učinkovitost aktivacije čak 10 znakova mlade kože.

Nakon samo jedne bočice i 4 tjedna korištenja, kliničkim ispitivanjem utvrđeno je povećanje sjaja i ujednačenosti kože, te značajno smanjenje manjih, ali i dubljih  bora1, dok je 85% žena izjavilo kako im koža djeluje vidljivo pomlađeno1.

Iza ove nevjerojatne formule stoji i više od 170 nagrada, 10 000 recenzija s 5 zvjezdica i stopa od 97% žena koje bi ga preporučile prijateljici, zbog čega nas uopće ne čudi činjenica da se nekoliko desetaka bočica prodalo samo dok ste – čitali ovaj tekst.

1 Instrumentalni test: 34 žene, nakon 4 tjedna uporabe


Pročitajte još i ...