Prim. dr. Sanja Poduje: Dermatološka poliklinika liječnice s ogromnim iskustvom

U javnosti često možemo čuti ocjene kako je zdravstveni sustav u našoj zemlji ‘u rasulu’, kako termin za određene pretrage ili zahvate treba čekati čitavu vječnost te kako liječnici u hrvatskim bolnicama rade na prastarim uređajima, bolnički odjeli su pretrpani, a medicinskog osoblja kronično nedostaje. No, srećom po brojne pacijente, rijetko čujemo negativne ocjene i komentare na račun stručnosti domaćih liječnika.

O visokoj razini medicinske ekspertize u Hrvatskoj svjedoči i procvat zdravstvenog turizma, gdje najbolje rezultate bilježe stomatolozi, plastični i estetski kirurzi, a sve im se više približavaju i dermatolozi.

Kvalitetno fakultetsko obrazovanje, dugogodišnje radno iskustvo, jedna, a ponekad i više specijalizacija, kontinuirano profesionalno usavršavanje, a potom i različiti akademski stupnjevi – sve to čini vrsnoga liječnika kojemu ćemo rado povjeriti brigu o našemu zdravlju.

Iako liječnike često oslovljavamo s ‘doktore’, nije svaki doktor nužno i liječnik. Ima ih i u ostalim znanostima – u ekonomiji, psihologiji, fizici. Doktor medicine samo je jedna od liječničkih titula, a liječnici mogu biti i magistri i doktori znanosti. A onda, tu je i titula koja nije akademska, ali predstavlja svojevrsnu krunu liječničke karijere – titula primarijusa.

Uvjeti za njezino stjecanje prilično su zahtjevni, a obuhvaćaju najmanje 10 godina u svojstvu specijalista na određenom području specijalizacije, određeni broj objavljenih znanstvenih i stručnih radova te uspješne rezultate na stručnom uzdizanju zdravstvenih radnika.  Upravo zato, ova

titula, s pravom i punim pokrićem, predstavlja vrlo konkretno jamstvo stručnosti, znanja, iskustva njezinog nositelja.

O tome sjajno svjedoči i prim. dr. Sanja Poduje, specijalistica dermatovenerologije i subspecijalistica dermatološke onkologije u Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu, koja je prošle godine otvorila vlastitu Polikliniku Poduje.

Dr. Poduje članica je Hrvatskog društva za dermatovenerologiju i Hrvatskog društva za onkologiju te se svakodnevno bavi dermatološkom onkologijom i medicinskom kozmetologijom. Suvremene metode pomlađivanja kože poput mezoterapije, pilinga i filera, samo su neke od ekspertiza ove liječnice.

Sjajna je vijest da u sklopu projekta Estetica My Moments, u Polikinici Poduje trenutno možete iskoristiti odlične popuste na Profhilo tretmane. Profhilo je jedan od najučinkovitijih tretmana za revitalizaciju i pomlađivanje kože. Riječ je o hibridu filera, mezoterapije i skinboostera koji poboljšava kvalitetu kože, a istovremeno pruža lagani lifting efekt licu.

Postupno smanjuje borice, zaglađuje lice, a koži daje sjajan i zdrav izgled. Spaja hijaluron velikih i malih lanaca posebnim kemijskim vezama, zbog čega se može “raširiti” po koži i dati čitavom licu blagi efekt liftinga. U Poliklinici Poduje možete odabrati između Profhilo 1ml po cijeni od 1890 kuna i Profhilo 2ml po cijeni od 3510 kuna, s tim da uz kupnju 2ml Profhilo tretmana na poklon dobivate Profhilo kremu za njegu lica.

Rezervirajte svoj termin u kod prim. dr. Sanje Poduje i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Pročitajte još i ...