U Hrvatskoj otvoren jedinstveni centar za prirodno pomlađivanje i oblikovanje tijela

Renomirana zagrebačka poliklinika u svoje djelatnosti uvrstila je jedinstvenu ponudu. Odsada je u sklopu Poliklinike Sinteza dostupan i centar komplementarne medicine koji spaja brigu o zdravlju i estetici lica i tijela. Uz individualni program mršavljenja, jedini takav u Hrvatskoj, u ponudi su inovativni hi-tech aparati za potpuno neinvazivno pomlađivanje lica i oblikovanje tijela, prirodne anti-age metode i biorezonantna terapija.

dr. Jeannette Gjurić

Svjetski trendovi na jednom mjestu

Centar komplementarne medicine Poliklinike Sinteza spaja zdravlje i estetiku s naglaskom na učinkovitim uređajima, vrhunskim proizvodima i individualnom pristupu.

Prateći svjetske trendove, dr. Jeannette Gjurić, specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine te tradicionalne kineske medicine i velika ljubiteljica estetske medicine, u Polikliniku Sinteza uvrstila je inovativne komplementarne metode namijenjene oblikovanju tijela, rješavanju svih znakova starenja i unaprjeđenju zdravlja.

„Budućnost je odmaknuti se od monoterapije, kombinirati metode i sinergijskim postupcima pristupiti ljepoti i zdravlju“, otkriva dr. Gjurić, dodajući kako novi postupci odgovaraju na zahtjeve suvremenog života koji nam ostavlja sve manje vremena da se posvetimo sebi.

„Moderan čovjek u danu ne stigne napraviti sve ono što mu je potrebno za održavanje zdravlja i dobrog izgleda. Stres postaje način života, a to se ogleda u prijevremenim znakovima starenja, manjoj fizičkoj snazi, nedostatku sna, podložnosti alergijama i osjetljivosti organizma. U konačnici sve navedeno smanjuje kvalitetu života, a suvremenim metodama moguće je djelovati na to, ojačati organizam i vratiti zadovoljstvo izgledom.“

Hi-tech aparatura za izvrsne rezultate bez vremena oporavka

Prilagođene tempu modernog života, sve metode u centru komplementarne medicine Poliklinike Sinteza potpuno su neinvazivne, ne zahtijevaju vrijeme oporavka, a rezultate pokazuju vrlo brzo.

„U ponudi su i suvremeni aparati poput Ultraformera i Ultratone Dreamshapera koji se koriste za čitav niz problema – pomlađivanje lica ili oblikovanje tijela. Djeluju tako da prirodno potiču proizvodnju kolagena, tope masne naslage ili pak formiraju mišiće“, objašnjava dr. Gjurić, dodajući kako upravo ovi uređaji predstavljaju posljednju riječ u fokusiranoj visokofrekventnoj ultrazvučnoj terapiji i biostimulaciji mišića te omogućuju vrlo precizno i efikasno tretiranje lica i tijela, i to u različitim potkožnim slojevima.

Za svakog klijenta izrađuje se individualni plan pomlađivanja lica i/ili program oblikovanja tijela pa se tako želite li, primjerice, pomladiti lice, kombiniraju uređaji koji pružaju lifting efekt, vraćaju mladolike konture, ublažavaju bore i tope masno tkivo.

Uređaji se mogu koristiti i na tijelu, za oblikovanje pojedinih regija, jačanje i definiranje mišića, podizanje stražnjice, redukciju masnog tkiva, zatezanje kože, uklanjanje celulita ili pak detoksikaciju organizma.

100 posto prirodna metoda

Mogućnosti hi-tech uređaja u pomlađivanju lica, otkriva dr. Gjurić,  kombiniraju se s različitim anti-age metodama.

„Jedna je od njih i ANR – potpuno prirodna metoda kojom se, kada se lice Ultratoneom ili Ultraformerom pomladi u dubokim slojevima, djeluje na blistavost i kvalitetu kože.“

Ovu prirodnu anti-age metodu osmislila je dr. Jeannette Gjurić, na temelju dugogodišnjih istraživanja, spoznaja i edukacije. Postupak uključuje kombinaciju biorezonance, PRP tretmana (pomlađivanje vlastitom krvnom plazmom) i ekskluzivne organske kozmetičke linije dr. Stribora Markovića, čijom primjenom se osiguravaju dugotrajni rezultati tretmana.

„ANR metodom koža se pomlađuje 100% prirodno, a kombiniranjem komplementarne medicine i najnovijih estetskih anti-age tretmana, postižu se izvrsni rezultati.“

Jedinstveni program mršavljenja

Sveobuhvatni pristup ovog medicinsko-estetskog centra uključuje i jedinstvene programe dijete, prilagođene svima koje muči problem viška kilograma, a uz podršku tretmana za oblikovanje tijela, postiže se pravi makeover tijela.

„Dio ponude koji se odnosi na programe dijete i mršavljenja stječe sve veću popularnost. Danas postaje sve zahtjevnije uskladiti obaveze i posvetiti se sebi, rekreirati se i zdravo hraniti. Uz individualno planiranje, savjetovanje stručnjaka iz svih relevantnih medicinskih grana i poseban program, kilogrami se skidaju brzo, prati se napredak i usmjerava klijenta, kako bi se postigli najbolji rezultati na zdrav način“, objašnjava dr. Gjurić .

Biorezonanca kao potpora zdravlju

Kao potporu različitim zdravstvenim metodama, inovativna liječnica u svoju je ponudu uvrstila biorezonantnu terapiju koju već niz godina uspješno kombinira s ostalim metodama liječenja kao što su akupunktura, fitoterapija i dijetetika.

„Ne smijemo zaboraviti ni na one manje vidljive negativne promjene u tijelu, koje iscrpljuju naš organizam i čine ga podložnijim različitim stanjima i bolestima. Biorezonantni uređaj detektira poremećeni frekvencijski obrazac koji uzrokuje tegobu, ispravlja ga u zdravi i putem posebne elektrode vraća natrag u organizam u obliku terapijske frekvencije“, ističe zagrebačka liječnica koja je svoje znanje stjecala u prestižnim poliklinikama diljem svijeta.

Veliki uspjeh s biorezonancom postiže i u dijagnosticiranju i liječenju alergija kod djece i odraslih, terapiji ozljeda, različitih infekcija te u liječenju intolerancije na hranu, migrena, gastritisa, stresa, probavnih funkcija te opterećenosti organizma teškim metalima.

Pročitajte još i ...