Ekskluzivni video fantastičnog makeovera – donosimo i cijene

“Njega kože mi je izrazito bitna: inače se njegujem vrhunskim dermokozmetičkim preparatima, ali sam u zadnje vrijeme primijetila fine linije i bore i željela sam to riješiti dubinski. Iz tog razloga sam otišla na konzultacije u Polikliniku Duduković kod dr. sc. Mladena Dudukovića, koji mi je preporučio inovativni filer Radiesse kako bih imala što dugotrajniji rezultat”, rekla nam je 39-godišnja Irena, pred kojom je bila prava beauty avantura.

S dr. Dudukovićem je najprije odradila konzultacije na kojima je dogovoren tijek tretmana.

“Odabrali smo konturiranje u srednjoj trećini lica, čelo je bilo dobro i dovoljno konveksno, bez temporalnih udubljenja, tako da smo nastavili s konturiranjem zigomatično-malarnih regija. Nakon toga smo korigirali kut mandibule i projekciju brade i poravnali dodatno liniju donje čeljusti, sve s Radiesse filerima. Nakon toga smo krenuli u nešto što inače možemo razdvojiti u drugi tretman, no sad smo to napravili u istom posjetu. Radili smo korekciju podočnjaka i korekciju usana”, rekao je dr. sc. Mladen Duduković.

Dr. sc. Mladen Duduković, renomirani zagrebački plastični kirurg

I otkrio: “Radiesse definitivno koristim prvi: najprije konturiram lice, znači nadoknađujem volumen u gornjoj trećini, srednjoj trećini i donjoj trećini s profiloplastikom i korekcijom linije donje čeljusti. Radiesse je u principu filer za sve te zone i tu će jako dobro odgovoriti na sve potrebe. Nakon toga slijedi fini popravak simptoma starenja koji su zaostali nakon konturiranja – kao što su podočnjaci, nazolabijalne brazde, odnos usana s vrškom nosa i brade u profilu. To, naravno, radimo s hijaluronskim filerima. Rekao bih da su Belotero i Radiesse odlična kombinacija za tretirati pacijenta od početka do kraja“, otkrio je ovaj renomirani zagrebački kirurg.

Radiesse: napredni filer za napredne liječnike

“Radiesse je specifičan: to nije filer na bazi hijaluronske kiseline, to nije filer koji hijaluronidazom možete eliminirati u slučaju pogrešne aplikacije, i zbog toga bih rekao da je Radiesse napredni filer za napredne liječnike. Znači, ne možete se uhvatiti Radiessea ako nemate osnove poznavanja anatomije, strukture lica ili pravilnih odnosa na licu jer onda možete biti u vječitom strahu. Mene kao kirurga nije strah upotrijebiti proizvod koji je nepovratno, ili barem godinu dana, nepromjenjiv jer znam točno što ću s njim napraviti i znam točno što želim.

Povukao bih paralelu s kirurškom intervencijom: samim tim što ste zarezali kožu već imate nepromjenjivo stanje koje više nikada nećete moći napraviti istim. Ali ne idemo za tim da imamo isto – mi idemo na poboljšanje. Tako da, kada dodate filer, imate bolju situaciju nego prije pa ne vidim razlog, ako ste ga pravilno aplicirali, zašto biste ga htjeli ukloniti i rastopiti. To je jedna stvar zbog koje Radiesse treba stvarno koristiti osoba koja je iskusna i koja vlada tehnikama aplikacije filera, ali i ima ideju što bi se s pacijentom htjelo postići. Na taj ćete način biti sigurni”, otkrio je ovaj ekspert za vrhunske makeovere, koji je imao priliku isprobati najkvalitetnije proizvode na našem tržištu.

Ključ pomlađivanja: stimulacija kolagena

“Ono u što sam se mogao i sam uvjeriti, i što u zadnje vrijeme primjenjujem u svakodnevnom radu: gotovo isključivo koristim Radiesse u konturiranju lica kod svih osoba kod kojih stimulacija kolagena ima smisla, a to su osobe ne baš pretjerano stare dobi, recimo srednje dobi, to su sve osobe koje imaju dovoljnu kolagensku rezervu – da se ona potakne.

Zašto volim Radiesse? Zbog toga što daje dobar i stabilan volumen, elastičnost, plastičnost i jako dobru moldabilnost. S druge strane, za razliku od svih drugih hijaluronskih filera, omogućuje popravak kvalitete kože, tako da tu imate dvojaku akciju – i za konturiranje lica, i za aplikaciju u potkožne slojeve je odličan izbor”, bio je nakon tretmana zadovoljan dr. Duduković.

A oduševljena je bila i klijentica: “Rezultatima sam jako zadovoljna jer sam postigla točno ono što sam htjela: svi mi kažu da izgledam super, ali nitko ne primjećuje da sam bila na nekom tretmanu”. Učinak Radiessea traje otprilike 18 mjeseci, dok se efekt hijaluronskog filera Belotero zadržava oko godinu dana, ovisno, naravno, o koži te o životnim navikama osobe.

Koja je cijena ovog fantastičnog rezultata?

Tijekom tretmana je aplicirano 3 ml Radiessea i 2 ml Belotero hijaluronskog filera, što u Poliklinici Duduković pojedinačno stoji 15 000 kuna (9000 + 6000), no u paketu – kad se sve napravi u jednom danu – cijena iznosi  11 500 kuna.

Pročitajte još i ...