ESTETICA DEMIK 2021 – Program

*** Kliknite za PROGRAM i RASPORED ***

Prijavite se na stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK


Ispunjavanjem ovog upitnika, registrirate se kao posjetitelji stručnog skupa ESTETICA DEMIK 2021. Nakon prijave, na svoju mail adresu dobit ćete bar kod koji je zapravo ulaznica na skup.

Svaki bar kod skenirat će se na ulazu – možete ga ili isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju (ako ga pokazujete putem mobitela, ljubazno molimo da pripremite bar kod i svjetlost zaslona povećate na najjaču razinu kako bi se kod mogao očitati).

Ulaz/kotizacija se NE naplaćuje!

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na mia@estetica.hr ili na mobitel 095 914 58 76

Ovaj stručni skup namijenjen je isključivo doktorima medicine i stomatologije.

Uvjet za ulaz je EU digitalna covid potvrda.

Ukoliko niste cijepljeni, na ulazu u dvoranu organizirano je besplatno testiranje brzim antigenskim testom.

Molim vas ukoliko vam je potrebno testiranje da nam, da nam naznačite pod NAPOMENA, kako bi vam mogli osigurati termin.

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na mia@estetica.hr ili na mobitel +385 95 914 58 76

Ovaj stručni skup namijenjen je isključivo doktorima medicine i stomatologije.

PROGRAM ESTETICA DEMIK 2021

08:00 - 09:00 Registracija
Registracija
09:00 - 09:10 Uvodni govor
Prim. dr. sc. Zoran Veir, dr. med., spec. kirurgije i subspec. plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije
09:10 - 09:20 Patient's wishes VS patient's needs
dr. med.  Anđela Prolić
9:20 – 9:40 BRENDIRANJE UZ CONTENT U BEAUTY INDUSTRIJI: Tomislav Pancirov
Brend je percepcija javnosti vašeg proizvoda ili usluge – suma svih dojmova koje korisnik, u vašem slučaju pacijent, ima o vama te sva iskustva koja ima s vašom uslugom.
Ako aktivno sami ne stvorite brend i ne usmjerite ga prema doživljaju koji želite da javnost percipira – javnost je ta koja će to učiniti umjesto vas. Takav put je opasan, jer neće uvijek dati rezultat koji priželjkujete. Iz tog razloga potrebno je obratiti posebnu pozornost na sve detalje vezane uz percepciju vašeg brenda te uložiti potrebne napore i resurse kako biste pacijentima ponudili odgovor na pitanje: Tko ste zapravo vi i što mogu od vas očekivati?
Štoviše, upravo je brendiranje proces koji vas čini drugačijim i koji vam može donijeti konkurentsku prednost. Uspijete li u izgradnji snažnog benda, vaša će vrijednost s vremenom samo rasti.
Kako usmjeriti proces brendiranja u željenom smjeru i izgraditi prepoznatljivu sliku u javnosti? Važno je napomenuti kako sadržaj ne predstavlja samo tekst na vašoj stranici – predstavljaju ga i prezentacije, fotografije, primjeri iz prakse, infografike i video sadržaji, pri čemu svaki sadržaj može (i treba) biti optimiziran za internetske tražilice.
Znamo da su ljudi vizualna bića i 90% informacija dobivaju upravo putem osjetila vida – zato su korisnicima upravo vizualno atraktivni sadržaji poput videa i infografika mnogo zanimljiviji te ih češće dijele od pisanih tekstova koji nisu popraćeni vizualnim materijalima.
9:40 – 10:00 UVOD U PANEL DISKUSIJU – ESTETSKI TRENDOVI NA RELACIJI AMSTERDAM-LONDON: dr. Daria Voropai, MBBS, BDS
10:05 – 12:00 Panel diskusija s moderatorima FILERI: INTERNACIONALNA vs NACIONALNA ISKUSTVA – primjeri iz prakse
Najistaknutija imena Hrvatske i regije kad su u pitanju dermalni fileri – ovo su virtuozi s nebrojenim “utakmicama u nogama”.
Imat ćete priliku pogledati njihove sjajne radove i primjere iz prakse, ali i poslušati savjete, postaviti pitanja te se uključiti u raspravu. Koji su izazovi u radu s poznatim osobama? Koji su najčešći zahtjevi pacijenata i kako postići najbolje učinke? Kako izgledaju korekcije nosa, podočnjaka i usana filerima? Sve informacije, kao i primjere rezultate prije/poslije dobit ćete na ovoj fantastičnoj panelici. Ovu će panel raspravu moderirati istaknuti liječnici čija imena svi znate – dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije i dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije.Sudjeluju: asist. dr. spec. Kristina Davidović, dr. med. dent. Aida Ćatić, dr. med. Gorana Bijelić, dr. med. Josip Lovrić, spec. opće kirurgije, dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Tomica Bagatin, spec. maksilofacijalne i subspec. plastične kirurgije glave i vrata, dr. med. Nikola Milojević, dr. med. dent. Diana Plazonić
12:05 – 12:25 LUXFACIEM CAP PEPTIDE 5 – REVOLUCIONARNI PEPTID U ANTI-AGE DERMOKOZMETICI: dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov, dr. med., spec. dermatovenerologije
Prednosti peptida u kozmetici su brojne i iznimne – riječ je o sastojcima koji su iznimno potentni kad je u pitanju zaglađivanje bora, povećanje elastičnosti kože, ubrzano zacjeljivanje rana, stimuliranje proizvodnje kolagena, zatezanje obješene kože i dubinska hidratacija.
Njihovo korištenje u topikalnim preparatima omogućava neutralizaciju procesa starenja kože, odgodu pojave znakova starenja te produljenu hidrataciju – ukratko, sve što je koži potrebno za adekvatnu prevenciju starenja i održavanje mladolikosti.
12:30 – 12:50 La Roche-Posay – POSLIJETRETMANSKI PROIZVODI I NJIHOVA PRIMJENA U PRAKSI: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije
Kako odabrati pravu njegu nakon određenog tretmana i koliko je to bitno?
12:50-13:20 Coffee break
13:25-13:45 CRYSTALIS BIOREVITALIZACIJSKI DERMALNI FILER S HIDROKSIAPATITOM IZ LUMINERE/ALLERGAN KORPORACIJA: dr. med. dent. Diana Plazonić
Jedna sasvim posebna funkcija filera u posljednje vrijeme iznimno dobiva na važnosti – a to je prirodna biorevitalizacija i remodeliranje kože koje se događa na dubljoj razini.
Upravo se s takvom funkcijom može pohvaliti moćni filer Crystalys brenda Luminera. Da je riječ o zaista inovativnom proizvodu čija svojstva daleko nadmašuju očekivanja koja pacijenti, ali i liječnici imaju od običnog filera, dokazuje podatak da je prodaja ovog proizvoda samo u prošloj godini narasla za 70%, što Lumineru svrstava među najbrže rastuće proizvođače medicinsko-estetskih preparata.
Vjerovatno je to potaknulo upravo Allergan da takav jedan proizvod ima u svom portfelju.
13:50-14:30 Predstavljanje više sudionika: SUVREMENE APARATIVNE TEHNOLOGIJE I NJIHOVE MOGUĆNOSTI
Koliko su danas moćne aparativne tehnike i koje su sve njihove mogućnosti, objasnit će nam liječnici s dugodišnjim iskustvom u radu s medicinskim aparatima.

Moderator: dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije. Sudjeluju: Dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. med. Tea Brozičević, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Zekić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Anđela Prolić

14:35-14:55 BOCOUTURE – NEW ERA OF BOTULINUM TOXIN: dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije
„Merz je globalni lider u estetskom prostoru i ponosan je što može pacijentima i liječnicima u Europi pružiti prvi i jedini estetski neurotoksin odobren za kombinirano liječenje gornjih linija lica“, izjavio je Philip Burchard, izvršni direktor Merz Pharma Grupe. „Ova proširena naznaka za Bocouture u Europi rezultat je naših stalnih ulaganja u istraživanje i razvoj i našeg usredotočenosti na zadovoljavanje potreba naših estetskih kupaca.“
15:00-15:45 Panel diskusija ANTI-AGE: KOMPLEMENTARNE METODE I PRISTUP NOVOG DOBA
Neinvazivni estetski tretmani, prehrana i dodaci prehrani najtraženiji su pomagači u održavanju mladolikog izgleda. Poznate, ali i nepoznate dame koje žele izgledati mlađe, svježije i odmornije, kombiniraju više metoda kako bi sve to zadržale.

Moderator: doc. dr. sc Marija Buljan, dr. med., spec. dermatovenerologije Sudjeluju: Dubravka Musa, mag. pharm., dr. med. Tea Brozičević, spec. dermatovenerologije, Vesna Marijanović Jukić, mag. pharm., dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije, Ivana Barišić, mag. nutricionizma, dr. med. Josip Zekić, spec. dermatovenerologije, dr. Tamara Lazić Strugar, MD, FAAD

Ulaz je dopušten isključivo doktorima medicine i dentalne medicine te partnerima i predavačima na kongresu Estetica Demik.

 

Važno:

  • Uvjet za ulaz na ovogodišnji Estetica Demik je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti cijepljene osobe, osobe koje su preboljele covid- 19 u posljednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan PCR ili brzi test.
  • Antigenski brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor dvorane Voda.
  • Kod prijave je potrebno naznačiti ukoliko se želite besplatno testirati te ćemo vam dogovoriti termin testiranja.
  • Preporuke za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja stručnih skupova i poslovnih događanja

 

Pročitajte još i ...