Pozivamo vas na besplatne konzultacije i savjetovanja vezana za estetsku medicinu, kirurgiju, kozmetologiju i prehranu

Na Zagrebačkom Velesajmu uskoro će započeti Dani ljepote i fitnessa, vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote i zasigurno najljepši sajam Zagrebačkog Velesajma.

Najpoznatiji hrvatski estetski liječnici

Već dvadeset godina Dani ljepote međunarodna su platforma za kozmetičku, wellness, fitness i estetsku industriju. Ovogodišnje izdanje sajma održat će se 9. do 11. ožujka 2018. i bit će veće no ikad, a estetica.hr za svoj prvi nastup na sajmu organizira u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom panel diskusije s etabliranim imenima hrvatske estetske medicine, kozmetologije i kirurgije.

Na otvorenoj pozornici Paviljona 9 u subotu, 10. ožujka i nedjelju, 11. ožujka, poznati hrvatski estetski liječnici i stručnjaci razgovarat će o mogućnostima i primjeni estetske kirurgije i medicine, kozmetologije i prehrane.

Besplatna dijagnoza kože lica – važnost pravilne njege

Osim panela s liječnicima na otvorenoj pozornici, estetica.hr na sajmu će se predstaviti i u vlastitom izložbenom prostoru, na kojem će u suradnji s partnerima Vichy i La Roche-Posay posjetiteljima omogućiti besplatnu dijagnozu kože lica, ali i savjetovanje oko odabira proizvoda, isprobavanje proizvoda i probne uzorke.

Jennifer Lawrence in the photoshoot for the spring winter 2015 ad campaign of Miss Dior, Image: 213032033, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press

Individualno savjetovanje s liječnicima u organizaciji estetica.hr

U organizaciji estetica.hr održat će se ukupno pet panel diskusija, u kojima će liječnici, specijalisti različitih područja, iznijeti svoje stavove o pitanjima estetske medicine, kirurgije, anti-age njege i tretmana, kozmetologije, problema vena, prehrane i vitamina.

Nakon svake panel diskusije, posjetitelji će imati priliku iskoristiti mogućnost 10-minutnog besplatnog individualnog savjetovanja s liječnicima koji su sudjelovali u diskusiji, a individualna savjetovanja održavat će se u izložbenom prostoru estetica.hr.

S obzirom na to da su estetska i anti-age medicina postali nezaobilazni dio modernog načina života, na tržištu je prisutan niz metoda i procedura kojima je cilj usporiti starenje, poboljšati izgled lica i tijela te podariti svježiji i mlađi izgled.

Emily Ratajkowski is the face for the new Spring 2017 lingerie campaign of DKNY, Image: 325162248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press

O najnovijim metodama mršavljenja

Osim estetskih tretmana i postupaka, poput botoxa, filera, fotorejuvenacije, radiofrekventnog oblikovanja lica i tijela i pomlađivanja stanicama plazme, važan aspekt estetske medicine je prakticiranje zdravog životnog stila, redovita tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana. S tim na umu, estetica.hr u predavanja i diskusije uključila je liječnike i stručnjake iz različitih područja, kako bi posjetitelji dobili sveobuhvatne informacije o temama koje ih zanimaju.

Tako će o najnovijoj metodi mršavljenja, predavanje održati dr. Jeannette Gjurić iz Poliklinike Sinteza, koja je uz to što je specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, također specijalistica tradicionalne kineske medicine.

Njeno predavanje o Biorezonantnoj terapiji i HCG dijeti posjetitelji će moći poslušati u subotu, 10. ožujka u 11:00 sati, dok će dr. Gjurić besplatne individualne konzultacije održati nakon predavanje, u izložbenom prostoru estetica.hr, od 11:30 do 12:30 sati.

/ Madrid, 2009 / Actress PENELOPE CRUZ models her and her sister Monica's latest Mango collection. This season Mango has loads of fringes, plaids, ruffles, cotton and denim., Image: 97947854, License: Rights-managed, Restrictions: **ES PT MX out**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Most Wanted Pictures

Estetski tretmani i odabir njege kože

Nakon dr. Gjurić, u popodnevnim satima, od 16:30 do 17:15, održat će se panel diskusija o temi moderne estetske medicine i kozmetologije, a u njoj će sudjelovati dr. Nevia Delalle, specijalistica dermatologije i venerologije iz Poliklinike Dermalife, dr. Željana Bolanča, specijalistica dermatologije i venerologije, estetski liječnik dr. Nikola Milojević i Sara Laura Sancin, specijalistica dermatofarmacije i kozmetologije. Svi spomenuti panelisti bit će posjetiteljima dostupni za individualne konzultacije od 17:30 do 18:30 sati.

Uloga vitamina u njezi kože

Treću subotnju diskusiju u organizaciji estetica.hr održat će Nina Ivčić, dipl. ing, nutricionistica i aromaterapeutkinja i Mirela Marić, mag. nut., nutricionistica. S početkom u 17:15 sati, razgovarat će o ulozi vitamina i prehrane u ljepoti kože i najnovijim metodama mršavljenja. Posjetitelji će se od 18:15 do 19:15 moći s njima konzultirati, kao i s ostalim predavačima, u prostoru estetica.hr.

Jason Wu backstage New York Womenswear FW17 New York Feb 2017, Image: 321014962, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FirstView

Ograničenja moderne estetske medicine

Posljednjeg dana sajma (nedjelja) poznati hrvatski estetski kirurzi razgovarat će o mogućnostima i primjeni estetske medicine i kirurgije, pa će tako cijenjeni zagrebački liječnici, dr. Mladen Duduković iz Poliklinike Duduković, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg, dr. Matija Miletić iz Poliklinike MM Medestetica, plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg i dr. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata, u 16:30 sati raspravljati o pitanju „Što moderna estetska medicina ne može, a kirurgija može?“ Besplatne konzultacije s estetskim kirurzima održavat će se nakon predavanja, od 17:30 do 18:30 sati.

Najnovije metode rješavanja estetskih problema proširenih vena

U 17:15, u nedjelju 11.03., na otvorenoj pozornici Paviljona 9 održat će se posljednja panel diskusija na Danima ljepote i fitnessa, na kojoj će dr. Irena Šnajdar, vaskularna kirurginja, dr. sc. Slaven Suknaić, vaskularni kirurg i dr. Karlo Novačić, specijalist radiolog, subspecijalist intervencijske radiologije iz Poliklinike Venes govoriti o estetskim problemima vena i najnovijim metodama njihova rješavanja. Kao i na svim predavanjima, liječnici će nakon diskusije biti dostupni za konzultacije od 18:15 do 19:15 u izložbenom prostoru estetica.hr.

Pročitajte još i ...