Hrvatski estetski kirurzi s listom čekanja

Navikli smo na liste čekanja kad su u pitanju pregledi ili zahvati u bolnicama, no jeste li znali da i domaći estetski kirurzi imaju poprilične liste čekanja – barem kad su u pitanju popularni zahvati?

Iako nam vrsnih kirurga ne nedostaje, neki od njih ističu se – kako među kolegama, tako i među pacijentima, koji su spremni na mjesece čekanja kako bi brigu o izgledu svog lica i tijela povjerili upravo njima.

Kirurzi koje se isplati čekati

Odnos između pacijenta i estetskog kirurga trebao bi se, prije svega, bazirati na povjerenju – moramo priznati kako postoji doza intimnosti između osobe koja liječniku povjerava svoje najveće fizičke nesigurnosti i kirurga koji to povjerenje mora opravdati.

Upravo iz tog razloga, kod nekih se estetskih kirurga stvorila poprilična lista čekanja – pa ćete na zahvate, ali i na same konzultacije morati pričekati nekoliko tjedana ili čak mjeseci – no dugačka lista zadovoljnih pacijenata dokaz je da se čekanje u njihovom slučaju – isplati.

Prim. dr. Siniša Glumičić – sinonim za estetsku kirurgiju

Listu započinjemo s jednim od najpoznatijih imena plastične kirurgije u Hrvatskoj – prim. dr. Sinišom Glumičićem.  Kroz nekoliko desetljeća predanog rada i tisuća pacijenata i klijenata koji su prošli kroz njegove stručne ruke, prim.dr. Glumičić zasigurno je među najzaslužnijima za popularizaciju estetskih tretmana i zahvata i Hrvatskoj, kao i za razbijanje mnogih tabua u polju estetske medicine i kirurgije.

Ovog specijalista maksilofacijalne kirurgije te kirurgije glave i vrata kolege prepoznaju po iznimnoj stručnosti, iskustvu i mentorskoj ulozi, a javnost po fenomenalnim rezultatima najsloženijih estetskih zahvata, poput rinoplastike – a za mnoge od njih u njegovoj poliklinici Glumičić Medical Group postoji lista čekanja.

Kirurg ističe kako se za sam konzultacijski pregled u njegovoj poliklinici ovih dana čeka između 3,5 i 4 mjeseca, a lista čekanja za operacijske zahvate trenutno je oko 6 mjeseci. Posebno su traženi septorinoplastika, facelifting i blefaroplastika – no osobe koje se za operaciju odluče kod ovog stručnjaka, znaju da se čekanje – itekako isplati.

Dr. sc. Mladen Duduković & dr. Hrvoje Kisić – duo koji oduševljava

Mnogim Hrvaticama je zagrebački plastični kirurg dr. sc. Mladen Duduković apsolutni izbor broj 1 kad su u pitanju estetske korekcije lica u tijela. U posljednjih se nekoliko godina nametnuo kao jedan od najistaknutijih stručnjaka u ovom području, zbog čega u Polikliniku Duduković & Kisić, koju je otvorio s kolegom dr. Hrvojem Kisićem, pristižu dame i gospoda iz svih dijelova Hrvatske.

Znamo da se dobar glas daleko čuje – a društvene mreže i forumi vrve objavama u kojima zadovoljne pacijentice preporučuju ove šarmantne kirurge, inače poznate po suptilnom pristupu ljepoti i estetskim korekcijama s prirodnim rezultatima.

Dr. sc. Mladen Duduković i dr. Hrvoje Kisić

Dr. sc. Duduković i dr. Hrvoje Kisić spadaju među najtraženije kirurge u regiji za kirurške transformacije poput povećanja i podizanja grudi, abdominoplastike, podizanja stražnjice, liposukcije i faceliftinga, a njihova je poliklinika mnogima prvi izbor i kad je u pitanju pomlađivanje nekirurškim metodama.

Zanimalo nas je – za koje je zahvate u Poliklinici Duduković & Kisić najduža lista čekanja?

Kirurg nam je otkrio kako se za sve zahvate u općoj anesteziji kod njega, kao i kod dr. Kisića, trenutno čeka između 3 i 4 mjeseca. Većina rezerviranih termina, otkriva, odnosi se na hibridne augmentacije grudi – po kojima je ova poliklinika posebna na našem tržištu.

No, jednaka je lista čekanja i za deep plane face lift – naprednu tehniku zatezanja lica koja osigurava zapanjujuće rezultate bez neprirodnog izgleda. Kirurg nam otkriva kako je među upitima i rezervacijama termina jednako zastupljena i prezervacijska rinoplastika kod dr. Maje Malić, otorinolaringologinje koja je postala jedna od najtraženijih stručnjaka za rinoplastiku u Hrvatskoj. Doktor nam otkriva i kako, zbog konstantnog porasta interesa za konzultacijama, razmatra i dodatno proširenje operacijskih kapaciteta.

Prim. dr. sc. Zoran Veir – ekspert za kompleksne zahvate

Poznati plastični, rekonstruktivni i estetski kirurg također je jedan od kirurga u čijoj ćete se Poliklinici Veir na željeni zahvat morati naručiti nekoliko mjeseci unaprijed.

Među najčešće zahvate zbog kojih mu dolaze pacijenti iz cijele regije su abdominoplastika, liposukcija, povećanje stražnjice te brojne korekcije lica poput faceliftinga, operacije ušiju ili spuštenih kapaka, no prednjači – očekivano – operacija povećanja grudi.

Ovaj se poznati kirurg educirao u brojnim svjetskim centrima, poput Madrida, Beča, New Yorka, Baltimorea, Washingtona, Sad Diega i LA-a, a za operaciju povećanja i / ili  podizanja grudi u njegovoj poliklinici dame su spremne čekati puna dva mjeseca – kolika je trenutna lista čekanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poliklinika Veir (@poliklinikaveir)

S obzirom na to da su rezultatima oduševljene, vjerujemo kako se nekoliko mjeseci strpljenja – definitivno isplati.

Doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić – nagrađivani stručnjak bogatog iskustva

Ugledni maksilofacijalni, plastični i kozmetski kirurg, doc. dr. sc. Zoran Žgaljardić i njegov Centar za estetsku kirurgiju poznati su i u međunarodnim krugovima.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, opći kozmetski kirurg s internacionalnom licencom Akademije za kozmetsku kirurgiju, primio je brojne europske i svjetske nagrade za izvrsnost i dostignuća u polju plastične kirurgije. U Hrvatskoj je poznat kao jedan od favorita kad su u pitanju kompleksni zahvati poput abdominoplastike, podizanja grudi i faceliftinga.

Koliko ćete morati čekati želite li se prepustiti u ruke ovom istaknutom stručnjaku?

Doc. dr. sc. Žgaljardić ističe kako je lista čekanja u njegovom kirurškom centru trenutno oko mjesec i pol dana, a svakoj operaciji – naravno – prethode konzultacije i pregled.

Među zahvatima zbog kojih pacijenti dolaze ovom kirurgu iz svih krajeva Hrvatske su facelifting i zahvati oblikovanja tijela koji uključuju uklanjanje viška kože.

Kombinacijom liposukcije i kirurškim uklanjanjem i zatezanjem viška kože ovaj liječnik pacijenticama daje sasvim nove konture tijela, zbog čega im čekanje na zahvat ne predstavlja prepreku pri odabiru kirurga – jer se pravog stručnjaka uvijek isplati čekati. 

Pročitajte još i ...