Instant rezultati za najljepšu kožu – dr.Jelena Jakić otkriva svog tajnog saveznika

Naslovna fotografija: Mario Poje

EKSKLUZIVNO u Poliklinici dr. Jelena Jakić!

Svatko od nas želi lijepu i njegovanu kožu, a isto tako želimo i brze rezultate koristeći provjerenu kozmetiku. Izgleda da je ipak moguće imati i jedno i drugo jer smo otkrili tretmane koji se ekskluzivno u Zagrebu mogu isprobati samo u Poliklinici dr.Jakić.

Riječ je o Forlle’d kozmetici – luksuznoj liniji proizvoda iz Japana s formulom koju je odobrio japanski znanstvenik Makoto Hatto, dobitnik Nobelove nagrade za biokemiju. Radi se o platinum tretmanima za pomlađivanje kože u čiju su se djelotvornost uvjerile i mnoge klijentice Poliklinike dr.Jakić.

Ono što preporučuje poznata dermatologica su Lift i Platina tretmani zahvaljujući kojima će vaša koža dobiti posebne hranjive sastojke, dok će se vaše tijelo dodatno opustiti uz nježnu masažu lica, vrata i dekoltea.

Svi Forlle’d proizvodi baziraju se na patentiranoj nanotehnologiji kojom se postiže efekt hidratacije i biostimulacije kolagena, do danas potpuno jedinstvenog u svijetu kozmetike.

Učinak poput filera ali bez igle!

Forlle’d je osnovan 2004. godine te je u kratkom roku postao pionir u razvoju i proizvodnji niskomolekularnih tvari koje su sposobne prijeći kožnu barijeru i obnoviti kožu na dermalnoj razini.

“Molekule nisko molekularne hijaluronske kiseline u kombinaciji s ioniziranim esencijalnim mineralima daju Forlle’d proizvodima neponovljivu sposobnost da neinvazivno dostavljaju vitalne sastojke u duboke slojeve kože“, istaknuo je dr. Makoto Hatto – inače doktor znanosti, izumitelj jedinstvenog Forlle’d-ovog kompleksa hijaluronske kiseline male molekularne težine (LMWHA) i nositelj certifikata Ujedinjenih naroda o priznanju.

Foto: Mario Poje

Ovisno o problemima kože, ističu se sljedeće linije;

Linija Hyalogy posebno je osmišljena kako bi spriječili fotostarenje kože i pomladili je iznutra. Svi proizvodi sadrže ultra nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu (HA) koja je 600-4000 puta manja od običnih molekula HA i prodire 70% u dermalni sloj u prvih 8 sati nakon topikalne primjene.

Tu je i linija Platinum koja se sastoji od proizvoda s izvanrednim svojstvima protiv starenja – obogaćen patentiranom niskomolekularnim platinom i hijaluronskom kiselinom. Nisko molekularna platina prodire duboko u kožu pružajući snažan antioksidativni učinak.

Foto: Mario Poje

Dajem važnost blistavom i ujednačenom tenu koji postižemo edukacijom pacijenata kako da brinu o koži kod kuće i između minimalno invazivnih tretmana. Moja omiljena anti-age krema svakako je Forlle’d Lift Cream koju upotpunim s okoloočnom kremom Forlle’d Platina.

Ta kombinacija savršeno hidratizira moju kožu, a i moje pacijentice primijetile su instant rezultate već nakon prvog tretmana“, istaknula je dr.Jelena Jakić.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno na mail info@poliklinika-jakic.hr ili na broj 091 9117 093, a više o Poliklinici možete saznati na web stranici https://poliklinika-jakic.hr/

Pročitajte još i ...