Razgovor ugodni s Lejlom Filipović: O estetskim tretmanima, operacijama i beauty navikama

Foto: Goran Matijašec

Puno bih toga mogla reći o Lejli Filipović, ali ono što ne bih mogla definitivno je bilo kakva negativna konotacija. Nebrojeno puta smo se družile, poslovno surađivale, putovale, ručale, večerale, čavrljale o krpicama, djeci, životu…

Radila sam s njom na raznim kampanjama, nabavljala odjeću i pokušala njezinom licu i tijelu naći neku zamjerku (kad već karakteru nisam uspjela), ali bezuspješno. Genetika je bila milostiva prema njoj: visoka, dugih vretenastih nogu, lijepog i pravilnog lica… Kada malo bolje razmislim, sve su Šehovićke koje sam vidjela i upoznala lijepe – i Lejline sestre i mama koja ima 70-ak godina još je uvijek jako lijepa žena.

Sjećam se našeg prvog snimanja. Donijela sam sve stvari broj 36, iako mi je u telefonskom razgovoru rekla da nosi broj 40 (što je bilo nakon trudnoće), u što jednostavno nisam mogla povjerovati. Lejla oko takvih stvari nikada nije pravila probleme. Na snimanju se nije vidjelo da hlače imaju otvoren cif, a majice su ionako bile malo šireg kroja.

Ona je jedna od prvih Hrvatica koja je operirala nos i nikada to nije krila, niti je imala problema o tome pričati. Što misli o estetskim zahvatima, botoxu, filerima i bi li se odvažila na neke korekcije, saznali smo u razgovoru ugodnom s Lejlom.

#dobardan #pusesvima 😙😙😙😙😙

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

S koliko godina si operirala nos? Na čiji nagovor si to napravila i jesi li se pokajala?
Nos sam operirala s 23 godine. Nagovaranja je bilo, ali me nitko ne bi mogao na tako nešto nagovoriti da ja nisam tako odlučila. Nisam operirala nos zbog devijacije septuma nego isključivo iz estetskih razloga. Zahvat nije bio veliki, nije se dirala kost, nisam imala hematome, samo je prednji dio malo sužen i podignut. Ja sam prezadovoljna i nisam se nikada pokajala.

Nedavno si mi ispričala da ti je prišla poznanica i zamolila te da se namrštiš. Objasnila ti je da je željela provjeriti koristiš li botox. Znam da dosad nisi bila na tretmanu botoxa i filera, ali ideš li na neke druge estetske tretmane?
Redovno odlazim u Polikliniku Šlaj-Anić kod dr. Jelene Meštrović. S velikim povjerenjem prepustim njoj odluku o određenom tretmanu. Obično je to kombinacija kemijskog pilinga i mezoterapije i iontoforeze ili mikrodermoabrazije i mezoterapije.

Hvala @story.hr i @rgaspert za fotkicu🌹🏵🌸💗💗💗

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Kakve učinke si primijetila?
Jako volim mezoterapiju i mislim da je to najefikasnija metoda. Koža jednostavno „oživi“ nakon postupka. Mezoterapiju inače nazivaju „infuzijom za kožu“, a nakon tretmana koža izgleda zdravije, blistavije i ružičasto te je djelovanje krema i seruma puno efikasnije.

Kakav je tvoj tip kože lica?
Moja koža je normalna s mješovitom T-zonom.

Koju kozmetiku za lice koristiš?
Koristim kozmetiku Babor. Imaju jako veliki izbor krema, seruma i ampula za svaki tip i stanje kože. Već sam se naoružala i njihovom BB kremom sa zaštitnim faktorom jer na to posebno pazim.

#aparaticucetrdesetoj 🙈🙊#jupiiii #poliklinikaslajanic 💟💟💟💟💟

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Dugogodišnje si zaštitno lice Keune kozmetike za kosu. Koji ti je najdraži Keuneov proizvod?
Nakon toliko isprobanih proizvoda teško se odlučiti samo za jedan. Jako volim cijelu So Pure liniju. So Pure koncept temelji se na znanju o fitoterapiji, aromaterapiji i homeopatiji, a to obuhvaća sve što ja volim. Proizvodi su obogaćeni organskim eteričnim uljima i 100 posto biljnim sastojcima.

Naslovna foto: Goran Matijašec

Pročitajte još i ...