Nova generacija hair-care iskustva: jedini tretman kreiran samo za vašu kosu

Otkad znate za sebe, borite se s izborom preparata za kosu? Prijateljice vam preporučuju šampone od kojih je kosa čvršća, regeneratore koji zaglađuju vrhove ili pak maske koje regeneriraju oštećenja od sunca, a pomalo religiozno pratite i recenzije na društvenim mrežama u nadi da ćete napokon pronaći rješenje za svoj tip kose – no do sada ništa nije polučilo rezultat koji očekujete?

Mogu li komercijalne linije proizvoda ikada zadovoljiti sve potrebe kose?

Znamo da ne zvuči kao dobra vijest – ali, niste jedine. Činjenica je da proizvođači proizvoda za higijenu i njegu kose kreiraju linije prema općim tipovima, karakteristikama i problemima kose i vlasišta, no koliko god napretka postigli u kreiranju tih linija, nikada neće moći zadovoljiti potrebe baš svakog kupca.

Kad malo razmislimo, to je sasvim logično – kreiranje posve personaliziranih proizvoda jednostavno nije isplativo, a kupovna moć prosječne osobe takav nam luksuz ionako ne bi dopustila. Neki od nas jednostavno ne spadaju među sretnike čija kosa ima samo jedan problem, pa nas tako niti najbolji šampon protiv mašćenja vlasišta neće zadovoljiti, jer pritom žrtvujemo činjenicu da nam isušuje vrhove i ubrzava blijeđenje boje. Ili pak koristimo njegujuću masku koja zaglađuje ispucale vrhove, iako nam otežava kosu i „ubija“ njen prirodni volumen.

Prava revolucija dolazi u obliku personalizacije

Nakon desetaka isprobanih proizvoda, linija i kombinacija – od jeftinih do skupih, nekako smo se pomirile s činjenicom da savršeni preparati za naš tip kose ne postoje i da će jedan aspekt uvijek patiti – postojanost boje, zaglađenost, volumen ili pak frizzy efekt.

No, s novom generacijom vrhunske kozmetike došla nam je i nova generacija hair-care proizvoda – a ona nam donosi pravu revoluciju u načinu na koji brinemo o svojoj kosi. Upravo je za takvu dubinsku promjenu shvaćanja njege kose zaslužan nizozemski brend Keune – koji je profesionalnom linijom Keune You omogućio ciljanu njegu kose čak i osobama koje nikada nisu uspjele pronaći šampon po svojoj mjeri.

Vrhunski educirani frizer već u nekoliko minuta dijagnosticirat će sve probleme vaše kose, često i one kojih niste bili svjesni – poput pretjerane poroznosti, neujednačenog pigmenta ili pak elastičnosti vlasi.

Upravo je zato Keune profesionalcima namijenio You liniju, jer će njihova ekspertiza jamčiti kreiranje savršene formule koja odgovara na sve probleme vaše kose. Prvi put je omogućeno na licu mjesta uživati u pripremi preparata namijenjenog samo vama – jer je svaka formula kreirana ne samo za vas –  već i pred vama.

Ciljana njega za osobe koje nikada nisu uspjele pronaći šampon „po svojoj mjeri“

Polazeći od pretpostavke kako ne mogu isti sastojci odgovarati plavušama i crnkama, čak i ako imaju isti tip kose, ova se linija bazira na šamponu i regeneratoru koji služe kao savršena njegujuća podloga za dodavanje personaliziranih kombinacija njegujućih eliksira.

Obogaćeni visoko kvalitetnim sastojcima, šampon i regenerator nježno čiste i hidratiziraju, a sadrže i Pantenol za dugotrajnu hidrataciju. Uz to, ne sadrže sulfate te su prikladni za sve tipove kose – kojima se onda prilagođavaju dodatkom eliksira.

Kako cijeli koncept funkcionira?

Prvi korak je dijagnoza stanja kose, za koju je zadužen educiran Keune stilist u jednom od partnerskih salona. Iako dijagnostika nije potrebna svakome, frizeri ističu kako većina ljudi zapravo ima više od jednog problema, odnosno zahtjeva kose – te da im šamponi s jednom namjenom jednostavno ne mogu polučiti rezultate.

Nakon utvrđivanja specifičnih potreba kose i vlasišta, profesionalac kreira tretman – dodajući različite kombinacije eliksira iz Keune You linije u bazični šampon i regenerator, koji time postaju jedinstveni preparati kreirani samo za vas.

Tanka, kovrčava, frizzy ili beživotna? Rješenje postoji za svaki tip problema

Upravo činjenica da se tretman može prilagoditi baš svakom klijentu ono je što nas najviše oduševljava, jer time svaki kompromis u njezi kose prestaje. Čak deset različitih eliksira zaduženo je za rješavanje specifičnih problema kose – a podijeljeni su u dvije kategorije – Care i Color.

Formula svakog eliksira je jedinstvena, a izvedeni su iz provjerene Care formule te optimizirani u visoko koncentrirane serume – od kojih svaki ima zasebnu tehnologiju djelovanja i odgovara na različite potrebe kose. Zasebne formulacije Care eliksira kreirane su ciljano za kovrčavu, suhu, tanku, beživotnu, frizzy i obojenu kosu, dok su Color eliksiri zaduženi za sprječavanje blijeđenja boje – a na raspolaganju su formule za crvene, bakrene, hladne blond i hladne smeđe tonove.

Za korištenje u salonu – ali i kod kuće!

Međusobnim kombiniranjem eliksira u baznom šamponu i regeneratoru, moguće je kreirati više od 100 kombinacija – kako bi baš svaki klijent dobio rješenje za sve probleme svoje kose. Tretman se može izvoditi u salonu, no pripremljeni proizvod je moguće ponijeti i za korištenje kod kuće.

Ova linija za personaliziranu njegu kose nije dostupna za slobodnu prodaju u Keune trgovini ili webshopu, no proizvode za vas mogu kreirati profesionalci uz dijagnostiku u partnerskim Keune salonima.

Pročitajte još i ...