Vječno pitanje: Što je na sebi korigirala Severina?

Pjevačica Severina Vučković oduvijek je intrigirala javnost koja je pomno prati – što je obukla, gdje se pojavila, s kim prijateljuje ili s kim je u vezi…

Ipak, ono što najviše kopka i iznova intrigira je njezin izgled. Kako, zašto i zbog čega Severina izgleda tako dobro?!

Pa izoperirala se, sva je plastična… Već se daju naslutiti neki od komentara na ovaj tekst. Ali, je li samo u tome stvar? Nismo baš sigurni…

'Hazarder' live | Sutra | @rujanfest.zagreb 🎶 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Izgledaju li svi koji nešto korigiraju privlačno kao Severina?

Ruku na srce, nije ni prva ni zadnja koja je nešto korigirala, no, izgledaju li svi koji nešto korigiraju privlačno kao Severina?

Jednom mi je jedna hrvatska novinarka rekla: „Pratila sam Severinu na neko snimanje u Tursku. Bila je jednostavno odjevena i sređena, ali još na aerodromu u Turskoj ljudi su se okretali za njom, a da pojma nisu imali da je ona poznata u Hrvatskoj. Severina jednostavno ima taj faktor X, karizmu koja privlači ljude.“

Isto tako, pitajte bilo koju novinsku kuću koja naslovnica prodaje. Pa ona sa Severinom – svi će vam reći bez razmišljanja. Severina „prodaje sve“: naslovnice, revije, cipele, nakit pa i estetske zahvate.

Google tražilica pretrpana je upitima gdje je Seve operirala nos, povećala usne, koja je tajna njezina izgleda…

severina2a

Poznata srpska plastična kirurginja dr. Kristina Davidović u intervju za Svet otkrila je da joj klijentice najviše traže usne „a la Seve“.

60403521

Našu je pjevačicu dala kao primjer najbolje uloženog novca u izgled. Isto tako, dala je svoje mišljenje što je Severina korigirala na sebi.

720-1211

„Ona je popunjavala usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom, a priznala je i da je davno operirala nos”, zaključila je dr. Davidović.

Bilo kako bilo, Severina kao i nijedna velika zvijezda nikada ne priča o svojim estetskim zahvatima.

Priznajte jedan zahvat i svi će reći da tome dugujete dobar izgled

„Priznajte jedan zahvat i svi će se uhvatiti za to da svoj izgled dugujete plastičnim operacijama“, objašnjavaju psiholozi veo tajne obavijen oko estetskih zahvata.

Jedan priznati hrvatski plastični kirurg i profesor na medicinskom fakultetu svojim specijalizantima uvijek kaže: „Radimo od donesenog materijala“. Pa koliko okrutno zvučalo, sva istina oko estetske kirurgije sažeta je u ovoj rečenici. Ako nemate predispozicije, ni estetska kirurgija ne može od vas napraviti čuda. Geni se poslože kako se polože, estetska kirurgija nije svemoguća, a karizmu ili imate ili nemate.

Baywatch 💪🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Nemojmo zaboraviti ni da lijepo isklesano tijelo ne dolazi samo od sebe, ali ni od estetskih zahvata. Ono se postiže napornim vježbanjem kojeg nije niti jedna ponosna vlasnica lijepog tijela pošteđena.

Sjetimo se samo kćeri nedavno posrnulog hrvatskog tajkuna. „Lijepa žena“, komentirali su mnogi, „šteta što je debela“.

Pa da su estetski zahvati svemogući, lijepa Iva sigurno bi u njima uživala, baš kao što je uživala u lijepim cipelama, torbicama, odjeći i ostaloj ljepoti.

Izvor naslovne fotografije: Instagram

Pročitajte još i ...