Top liječnici za filere u Splitu i Dubrovniku

Jesu li ljepše Splićanke ili Dubrovkinje? Na to pitanje nitko ne zna odgovor, pa tako ni mi. Ali znamo – kojim liječnicima idu na tretmane  filerima! Premda žene s juga slove za ljepotice, svjesne su da tu ljepotu treba „održavati“, posebice kako godine prolaze… A svjesne su i da je najljepši stil pomlađivanja i uljepšavanja onaj prirodni, zbog čega vole liječnike koji im to mogu ponuditi.

Nije stoga čudo da je Poliklinika Dermamed postao popularna odrednica brojnih Splićanki, ali i žena koje onamo dolaze i iz drugih dijelova Hrvatske i regije ne bi li se uljepšale i svome licu i tijelu pružile ono najbolje. Iza ove oaze ljepote stoji dr. sc. Anđela Prolić, liječnica koja se nakon dugogodišnjeg stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela te boravka u svjetskim klinikama odlučila na otvaranje medicinsko-estetskog centra, prvog takvog u Dalmaciji.

Dobar rezultat: prirodnost i svježina lica

Radi s najsuvremenijom aparaturom, a specijalnost su joj kombinacija medicinskih i estetskih protokola te nekirurške metode pomlađivanja.

„Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije“, kaže ova renomirana liječnica koja se konstantno educira u području estetske i anti-age medicine na domaćim i internacionalnim kongresima te klinikama u Europi i Americi.

Dr. med. Anđela Prolić

Što je za nju dobar rezultat kad su dermalni punjači u pitanju? „Dobar rezultat tretmana filerima za svakoga znači nešto drugo. Za mene to znači udovoljiti željama klijenta, iako osobno volim prirodne rezultate s naglaskom na svježini lica“, ističe dr. Prolić, dodajući kako prirodan rezultat nije nešto što se podrazumijeva samo zato što je tretman neinvazivan.

I dr. Ivanka Kovačić iz Dentalnog centra Kovačić omiljena je među Splićankama. Dugi niz godina ova se liječnica usavršava na području medicinske estetike lica, a certificirana je za rad s botoksom, hijaluronskim filerima, pomlađivanjem iz krvne plazme (PRP) te za biorevitalizaciju lica.

Dr. Ivanka Kovačić

Vodi se neprekidnom željom za usavršavanjem kako bi bila u korak s aktualnim dostignućima i najnovijim trendovima, a svakom pacijentu pristupa individualno, prateći njegove želje i potrebe – zbog čega joj klijenata ne nedostaje.

Smisao za estetiku i ljubaznost

Estetska je medicina ljubav i otorinolaringologa dr. Ante Sučića iz Poliklinike Korak, koji se ističe u radu s filerima, botoksom i mezonitima. Osim svojim smislom za estetiku, klijente osvaja i ljubaznošću, zbog koje je na portalu Najdoktor „zaradio“ ocjenu 5,0!

Dr. Ante Sučić

„U ovim neobičnim vremenima stresa i neizvjesnosti, mi smo tu da vašoj koži vratimo svježinu, blistavost i mladolikost, da izbrišemo znakove umora i stresa te da vratimo osmijeh na vašem licu!“, stoji na Facebook stranici Ordinacije dr. Ivana Najev, čija je vlasnica također jedna od omiljenih splitskih liječnica koje se bave estetikom. Dr. Ivana Najev liječnica je opće prakse koja je u svoju ordinaciju uvela i tretmane njege kože lica te omiljene filere.

Dr. Ivana Najev

Splitsku liječnicu Maricu Vladilo uvijek je zanimala estetika: a kako je točno znala što hoće na sebi, krenula je na edukaciju, dobila licenciju i u nekoliko se godina probila na listu omiljenih liječnica za filere. Na Instagramu prati dr. Simona Ouriana, liječnika zaslužnog za izgled brojnih holivudskih dama, među ostalim i Kim Kardashian, a poznat je po stalnom usavršavanju. Konstantni napredak, izjavila je dr. Vladilo za medije, i njezin cilj. Možda stoga, kako kaže, nema klijentice koja joj se nije vratila.

Dr. Marica Vladilo

Koja je još tajna njezinog uspjeha? Individualan pristup klijentu, kojem se u potpunosti posvećuje. Cilj joj je pronaći optimalno rješenje za svako lice te postići prirodan rezultat. Prema njezinom mišljenju, poanta tretmana filerima nije dratična promjena izgleda nego “vraćanje kazaljki unatrag”, kako je jednom izjavila za medije.

Dr. Ivana Hlevnjak iz splitske Poliklinike za dermatovenerologiju i plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju Dermalis nesprestano ulaže u svoj profesionalni razvoj hvatajući korak s najnovijim trendovima suvremene estetske medicine – što klijenti znaju prepoznati. Najvažniji joj je cilj pomoći klijentu da bude zadovoljan – kako svojim zdravljem, tako i svojim izgledom. A koliko se u tome trudi, dokazuje i to da su je njezini pacijenti izabrali za najboljeg dermatologa na platformi Najdoktor.

Liječnica kojoj vjeruju Dubrovkinje

Dubrovkinjama je pak omiljena dr.sc. Ana Bakija-Konsuo, dermatovenerologinja koja – osim za klasičnu dermatologiju – veliku strast pokazuje za estetsku medicinu. Vlasnici dubrovačke poliklinike Cutis moto je “Manje je više”, čime se u potpunosti uklapa u trend prirodnog izgleda. Osim toga, iznimno joj je bitan odnos liječnika i klijenta, razgovor o mogućnostima i očekivanjima.

Za medije je jednom izjavila da cilj liječnika nije “ispunjavanje svake želje”, zbog čega ponekad neka klijente i – odbije. A neke i “popravlja”, nakon što nisu zadovoljni rezultatima korekcija drugih liječnika. U tim se slučajevima trudi pomoći koliko može, a od komentara se – suzdržava. Zadovoljan klijent njoj je najvažniji.

 

Pročitajte još i ...