Zašto se u ovoj poliklinici salo topi kao ludo

Ako bi nam se nekoliko tjedana prije godišnjih odmora mogla ispuniti samo jedna želja, mnogima od nas to bi bilo – istopiti masne naslage u što kraćem roku – i po mogućnosti, bez nemilosrdnih treninga i sati provedenih u teretani.

Omiljena estetska liječnica ispunjava snove o vitkoj figuri

Iako zvuči nevjerojatno, upravo ovaj san ispunjava dr. Anđela Prolić, omiljena estetska liječnica i vlasnica Poliklinike DermaMed u Splitu.

Poznata po vrhunski educiranom osoblju, najnovijim dokazano učinkovitim nekirurškim metodama pomlađivanja i najsuvremenijoj aparaturi na tržištu, ova je adresa postala mjesto broj 1 za estetske tretmane u Dalmaciji, no u njoj se često mogu stresti i  dame iz ostalih dijelova Hrvatske.

Mjesto broj 1 za najsuvremenije aparate

Doktorica Prolić na glasu je kao jedna od najeduciranijih estetskih liječnica na ovim prostorima, a njen je zaštitni znak – cjelovit pristup i personalizirani plan tretmana, posebno skrojen prema potrebama pojedinog klijenta.

Ako spadate među one kojima se klasični tretmani oblikovanja tijela i programi mršavljenja nisu pokazali pretjerano učinkovitima, DermaMed je mjesto koje će razbiti sve vaše predrasude i sumnje.

Osim moderno uređenog, elegantnog prostora i pristupačnog osoblja, na ovoj vas adresi očekuje opuštena atmosfera, koja vam odmah pri ulasku daje naslutiti da ste stigli u pravu oazu ljepote i well-beinga.

Najveća uzdanica u postizanju ljetne figure

Opremljena „state of the art“ uređajima za borbu protiv celulita, masnih naslaga, opuštene kože i viška centimetara, ova je poliklinika s razlogom jedna od onih čije su čekaonice prije ljeta pune.

Kako spojiti estetsku medicinu, kozmetologiju, kompletnu dijagnostiku i plan tretmana – potpuno prilagođen baš vama – najbolje zna doktorica Prolić. U rukama ove liječnice i njenog visokoeduciranog osoblja suvremene aparativne metode postaju najveći aduti u postizanju senzacionalnih rezultata.

Kao najveću uzdanicu u postizanju besprijekorne ljetne figure dr. Prolić ističe tretman uređajem ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože. Riječ je o medicinsko-estetskom aparatu proizvođača DEKA, koji koristi Coolwaves – ekskluzivnu patentiranu tehnologiju izvanrednih mikrovalova, čija je zadaća selektivno ciljati masne stanice. Kao rezultat, ovaj tretman djeluje na smanjenje masnih naslaga čak i na onim dijelovima tijela koje ne možemo „dovesti u red“ niti najrigoroznijim treninzima i prehranom.

Razbija celulit i zateže kožu – tretman koji je oduševio estetsku liječnicu

Najbolje od svega – ovaj je tretman siguran, učinkovit i neinvazivan – a koristi se za smanjenje lokaliziranih masnoća na cijelom tijelu, pri čemu najbolje rezultate postiže na trbuhu, bedrima i bokovima.

Foto: Poliklinika Dermamed

Osim za smanjenje obujma i topljenje masnih naslaga, ONDA je vrhunsko rješenje i za razbijanje celulita, ali i zatezanje kože – pa nas ne čudi da je riječ o najtraženijem tretmanu u sezoni kupaćih kostima. Kako ONDA doslovno topi salo s tretiranih područja?

Coolwaves tehnologija zahvaljujući mikrovalovima od 2,45 GHz prodire duboko u potkožne masne stanice i kida njihove membrane – a tada sadržaj masnih stanica istječe fiziološkim procesom limfne drenaže. Upravo je činjenica da može „kidati“ membrane zaslužna i za njegovu učinkovitost u reduciranju omraženog celulita – pogotovo u višim stadijima, u kojima je tzv. mrežica vezivnog tkiva pod kožom vrlo izražena.

Foto: Poliklinika Dermamed

Otpuštanjem energije mikrovalova točno određene frekvencije, ONDA djeluje fokusirano ispod kože, pri čemu ne oštećuje kožu niti dovodi do njenog pregrijavanja. Ciljajući direktno područje u kojem se nalaze masne stanice, ovaj tretman postiže trajne efekte, a zahvaljujući sustavu posebnim sondama sa sustavom hlađenja, cijeli je postupak ugodan.

Najbolji rezultati u samo nekoliko tjedana

Dr. Prolić ističe kako je ovo jedini tretman na svijetu koji koristi Coolwaves mikrovalove, koji „preskaču“ površinu kože i ciljaju potkožno tkivo – čime dolazi ne samo do smanjenja masti i celulita, već i do stezanja kolagenskih vlakana u dermisu i stvaranja novog kolagena. Rezultat je – zategnuta, glatka i čvrsta površina kože.

Najbolji se rezultati ipak, tvrdi liječnica, postižu kombinacijom različitih tretmana – pa se tako pod stručnim vodstvom educiranog osoblja možete uvjeriti da je moguće tijelo transformirati u samo nekoliko tjedana.

Jedan od tretmana koji Splićanke posebno oduševljava je i CRYO Lifting, uređaj koji u jednom aplikatoru kombinira tri moćne tehnologije – radiofrekvenciju, ultrazvuk i sustav hlađenja.

Foto: Poliklinika Dermamed – rezultati kombiniranih tretmana uređajem Onda i cryolipolize

Ovaj tretman se smatra najjačim oružjem za zatezanjem kože, a osim na licu, fantastične rezultate pokazuje na području tijela – posebno u kombinaciji s uređajem ONDA. Dr. Prolić ističe kako je ovaj tretman donio pravu revoluciju, jer osim što zateže kožu bez kirurškog noža, čini to u samo jednom tretmanu – čime se ne može pohvaliti niti jedan uređaj na tržištu.

Iz splitske anti-ageing oaze nam otkrivaju i kako se u ponudi poliklinike nalazi i novitet koji je doktoricu Prolić potpuno oduševio, baš kao i sve dame koje su ga već imale prilike isprobati.

Riječ je o tretmanu Thermi Tight, koji pomoću radiofrekvencije kontrolirane temperature stimulira kolagen i snažno zateže kožu. Ovaj je tretman zaista “stepenica više” kad je nekirurški lifting kože u pitanju. Revolucionarni tretman izvodi se pomoću elektrode koja ulazi pod kožu i ciljano dostavlja radiofrekvencijske valove na tretirano područje, a čitav postupak radi maksimalne udobnosti izvodi se pod lokalnom anestezijom. Za nevjerojatne rezultate potreban je svega jedan tretman, a za sve informacije o tretmanu, provjerite stranice DermaMeda.

Pročitajte još i ...