„Behind the scenes“ za ljubitelje mode – najbolje hrvatske dermatologinje obožavaju LUUN ® luksuzne uniforme

LUUN ® Luxury Uniforms – hrvatski brend luksuzne i moderne medicinske odjeće generalni je sponzor projekta Estetica Premium Product 2022.

 

Svaka osoba koja je barem jednom provela pola sata ispred police u obližnjoj ljekarni – pokušavajući pronaći kremu ili serum koji će napokon riješiti sve njihove probleme s kožom –  zna da je taj zadatak sve samo ne lagan.

Zato smo, organizacijom Estetica Premium Product natječaja, odlučili olakšati vam borbu s nepreglednom ponudom dermokozmetičkih proizvoda na tržištu te odgovor na pitanje – koji su proizvodi zaista najučinkovitiji – potražiti kod dermatologa, liječnika koji su čitavu profesionalnu karijeru posvetili zdravlju, kvaliteti i mladolikosti kože.

Najbolje hrvatske dermatologinje velike su ljubiteljice mode

Testiranje proizvoda traje već nekoliko mjeseci, a svečano proglašenje dobitnika očekujemo u lipnju – do tada, članovi našeg dermatološkog žirija pobrinut će se da svaki nominirani proizvod testiraju te o pobjedniku odluče isključivo temeljem kvalitete sastojaka i ostvarenog učinka na koži.

A osim vrhunske kozmetike, najbolje hrvatske dermatologinje ljubiteljice su i mode – zbog čega nam je posebno zadovoljstvo predstaviti generalnog sponzora ovogodišnjeg izdanja hrvatskih kozmetoloških Oscara – LUUN ® Luxury Uniforms.

Riječ je o hrvatskom brendu luksuzne i moderne medicinske odjeće, stvorenom kako bi medicinskom osoblju donio osjećaj udobnosti i elegancije u svakodnevnim obavezama. Kombinacijom modernog dizajna i besprijekorne funkcionalnosti –  kreirane su očaravajuće, luksuzne medicinske uniforme – koje su oduševile brojne domaće liječnike, uključujući i dvije članice našeg dermatološkog žirija, dr. Jelenu Jakić i prim.dr.sc. Ružicu Jurakić Tončić.

Hrvatski brend oduševljava – moda nije rezervirana samo za večernje izlaske

Moda nije rezervirana samo za večernje izlaske – želimo se čitavog dana osjećati lijepo, a naša je odjeća odraz naše osobnosti – čak i u užurbanim radnim danima. Isto vrijedi i za liječnice – iako dane provode u uniformi, estetskog dojma i modnog izričaja ne žele se odreći, zbog čega im je dolazak LUUN ® Luxury Uniforms brenda na tržište otvorio jedna sasvim nova vrata. Činjenica da je riječ o domaćem brendu, samo je dodatni plus – a što su nam otkrile o dizajnerskim uniformama hrvatskog brenda?

Dr. Jelena Jakić, ugledna zagrebačka dermatologinja u čijoj se ordinaciji često mogu vidjeti i poznate dame, oduševljena je brendom od njegovih samih početaka.

„Elegantne kao najfiniji kostimi – a ugodne za cjelodnevno nošenje“

„LUUN®  uniforme su toliko elegantne –  kao najfiniji kostimi, a s druge strane vrlo udobne – što nam je važno za cjelodnevno nošenje. Cijeli tim smo obukli u bijele i crne varijante, a prvi finalni krojevi osvanuli su točno u vrijeme našeg preseljenja u novi prostor, na kojem smo i sada – u Kraljevićevoj 24., u Maksimiru. Bila nam je čast pokazati ih zajedno s novim izgledom Poliklinike dr.Jakić“, otkriva nam dr. Jelena Jakić.

Prim.dr.sc. Marija Buljan, dr. Mikela Petković, dr. Jelena Jakić i dr. Ana Štanfel (s lijeva na desno)

Jednako je oduševljena i prim.dr.sc. Ružica Jurakić Tončić, koja spoj mode i funkcionalnosti posebno cijeni.

„Veliki sam ljubitelj medicinskih uniformi i oduvijek sam osim klasičnih modela, voljela i modele koji su ženstveni, profinjeni i koji prate trendove. Volim i ‘custom-made’ modele i silno su mi bitni materijali i njihova kvaliteta. Kao dermatolog, veliku važnost poklanjam prirodnim materijalima koji omogućuju koži disanje i koji se jednostavno održavaju“, ističe dermatologinja.

„U posljednje vrijeme pratim nove sjajne brendove koji su se bogatom ponudom, prekrasnim dizajnom ženstvenih linija i elegantnim detaljima izdvojili na našem tržištu – a nedavno sam se silno zaljubila u LUUN uniforme, kako zbog prekrasnog dizajna, tako i zbog kvalitete materijala i šivanja. Naime, uniforme su radna odjeća i bitna je kvaliteta svakog detalja izrade, o čemu će ovisiti uvelike trajnost i nosivost. Meni kao dermatologu mnogo znači spoj kvalitete, funkcionalnosti, odabira kvalitetnih materijala i prekrasne forme – koja osim radne odjeće, predstavlja i snažan estetski izričaj“, dodaje prim.dr.sc. Jurakić Tončić.

Stil je odraz osobnog stava – čak i kada je u pitanju radna uniforma

A kako je uopće došlo do ideje o modernim i luksuznim medicinskim uniformama? Saznali smo od Sanje Ambrinac, domaće dizajnerice koja stoji iza brenda LUUN ® Luxury Uniforms zajedno s tvrtkom Labtex d.o.o.

„Moda kao odraz nas samih postala je neizostavan segment i u poslovnom svijetu, a kreiranje luksuznih uniformi bio je dugotrajan proces proučavanja tržišta, potražnje, dizajna i trendova. Sve veća modna osviještenost navela nas je na ideju da modu učinimo dostupnom  i onima koji moraju udovoljiti zahtjevima struke“, ističe.

Dodaje i kako je upravo stil izrazito bitan u ovom spoju mode i medicinskih uniformi.

„Stil kao sloboda vlastitog kreativnog izražavanja vrlo je važna komponenta kod odabira odjeće, ali i odluke da izaberete upravo ovakvu specifičnu uniformu – jer nije važno pratiti trendove, već znati izraziti sebe kroz ono što nosite. Stil je odraz osobnog stava, a upravo to smo ukomponirali u naš brend“, dodaje Sanja Ambrinac. Dizajnerica ističe i – iako je velika ljubiteljica mode – njen osobni stil nije utjecao na stvaranje kolekcije, jer svaki odjevni komad ima svoju priču i karakter, upravo kako bi udovoljio zahtjevima različitih modnih orijentacija, mišljenja i stavova.

Dašak ekskluzivnosti i mode – uz najkvalitetnije prirodne materijale

Brend LUUN ® iznimnu pažnju posvećuje i udobnosti i kvaliteti materijala, pa naša sugovornica ističe kako koriste prirodne materijale – pamuk uz mali dodatak elastina za udobnost, čemu posebnu pažnju posvećuje konstruktorica Petra Poljugan.

„Ekološka svijest postaje sve veći zahtjev tržišta zbog prezasićenosti potrošnim materijalima, pa smo naglasak odlučili staviti upravo na kvalitetu materijala“, objašnjava. Hrvatski liječnici oduševljeni su činjenicom da se uniforme proizvode isključivo u Hrvatskoj – i to u tvornici Labtex d.o.o., koja slovi za jednog vodećih hrvatskih proizvođača visokokvalitetnih tekstilnih proizvoda. Osim dviju dermatologinja koje su s nama podijelila svoja iskustva, uniformama iz njihove tvornice oduševljeni su i dr. Josip Lovrić, poznati zagrebački kirurg – a među ambasadorima LUUN ® luksuznih uniformi nalaze se i dr. Ivana Prkačin te liječnici iz Poliklinike Vukas i Poliklinike Primamed.

Iskusni tim strastvenih profesionalaca kreirao je medicinske uniforme koje donose dašak ekskluzivnosti i mode u svakodnevnu radnu rutinu – luksuz se u slučaju LUUN ® uniformi ne odnosi samo na vrhunski dizajn, već i na funkcionalnost, kvalitetu izrade i materijala, sofisticiranost, eleganciju i jednostavnost.

Pročitajte još i ...