Dama koja radi najprirodnije usne na svijetu – pogledajte fenomenalne rezultate

„Vidim sebe poput umjetnika, kipara, koji umjesto kista ili alata u ruci drži špricu. Poanta je u ‘estetskom oku’, poznavanju proporcija, balansa, potencijala, ali i vladanju anatomijom te sposobnosti zadržavanja mirne ruke“ – ovim je riječima svoju veliku strast prema oblikovanju usana opisala svjetski poznata Julie Horne, trenerica i edukatorica tvrtke Galderma, kroz čije su edukacije prošle stotine liječnika i estetskih profesionalaca na svijetu.

Julie Horne

Izniman talent i stručnost doveli su je na sam vrh

Ova Šveđanka s norveškom adresom od 2009. radi u jednoj od najpoznatijih estetskih klinika u Oslu – Akademikliniken, a osnivačica je edukacijskog programa Julie Horne Academy, u kojem trenira profesionalce željne usavršavanja iz svih krajeva svijeta.

Njen izniman talent, predanost i stručnost prepoznao je i najveći svjetski proizvođač hijaluronskih filera – Galderma, u čijem se portfelju nalazi brend Restylane. S obzirom na to da je riječ o prvom brendu filera na svijetu, koji je koncept dermalnih punjača na bazi hijalurona i donio na tržište, ne čudi nas činjenica da su fileri ovog brenda do danas korišteni više od 40 milijuna puta.

„Samo prirodni rezultati“ – njena je deviza

Julie Horne toliko je oduševljena hijaluronom iz Restyalneovog laboratorija, da je razvila i vlastiti „signature“ tretman naziva Restylane Keyhole lips, a u posljednjih je nekoliko godina skupila impresivan broj obožavatelja – njenim se radovima podjednako dive pacijenti i kolege diljem svijeta.

Dio popularnosti Julie Horne svakako duguje činjenici da je karijeru posvetila najpopularnijoj estetskoj korekciji na svijetu – povećanje usana spada među najizvođenije tretmane u estetskoj medicini, ali i među najdelikatnije. Naime, s obzirom na to da već i mala promjena u obliku i volumenu usana značajno utječe na izgled cijelog lica, vrlo je lako pretjerati i uzrokovati neprirodan efekt i omraženi dojam „patkastih“ usana.

Vrhunski rezultati zahtijevaju vrhunski materijal

Iz tog razloga Julie ističe kako je njena misija i najveći profesionalni izazov istrijebiti neprirodne rezultate povećanja usana – a to čini kombinacijom neprestane edukacije, usavršavanja i vrhunskih materijala. Ova stručnjakinja baš ništa ne prepušta slučaju, pa je već godinama vjerna hijaluronskim filerima iz Restylaneovog portfolija.

„Nikada mi nije bilo dovoljno samo biti dobra u povećanju i oblikovanju usana“, izjavila je Julie, dodavši kako joj je cilj raširiti svoju viziju o prirodnim rezultatima i sigurnoj aplikaciji filera liječnicima i profesionalcima diljem svijeta.

U nedavno održanom webinaru namijenjenom kolegama liječnicima, objasnila je zašto upravo filerima brenda Restylane uvijek daje prednost kad su u pitanju prirodni rezultati.

„Jedan od najdražih proizvoda koje koristim u praksi je Restylane Kysse filer – jer ima toliko širok spektar primjene. Nije pretjerano mekan – pa drži oblik, a niti pretjerano gust – pa omogućava prirodan rezultat, a uz to, funkcionira na svim tipovima usana i različitim tipovima tkiva. Primjerice, ne moram koristiti gušći filer na rubovima usana za kreiranje definicije i mekši za centralni volumen, već sve to mogu postići Restylane Kysse filerom. Omogućuje mi kreiranje mekih usana i glatke teksture, a njime mogu napraviti i lagani lift usana – i to bez straha od ‘duck face’ efekta“, oduševljena je stručnjakinja.

U čemu je tajna „najljepših usana na svijetu“?

Julie tvrdi kako je njena posebna tehnika povećanja i oblikovanja usana rezultat želje da neprirodne usne napokon u potpunosti nestanu s estetske scene. U čemu je tajna savršenih proporcija usana?

„Nastojim postići visinu u srednjoj trećini usana, dok u vanjskim trećinama volumen raspoređujem lateralno – time dobivamo najpoželjniji oblik usana. Nikada ne apliciram previše filera u vanjske trećine usana, jer time nastaje četvrtast, muževan oblik i pretjerana profilna projekcija usana. Ovu sam tehniku nazvala ‘beautification’ tehnikom, jer joj je glavni cilj uljepšati, a ne povećati usne“, izjavila je.

Kada želi naglašenije rubove usana i pravi senzualni efekt, poseže za drugim adutom iz Restylaneove linije – Defyne filerom. Zahvaljujući jedinstvenoj teksturi, ovaj filer u trenu vraća površinsku napetost te je idealan za usne na kojima su izražene vertikalne bore, kao i sitne bore na rubovima usana.

Želite li i vi savršeno prirodne usne?

Tretmani povećanja usana slove za najpopularnije i među Hrvaticama, a kad je odabir filera u pitanju – neki od najuglednijih liječnika preporučuju upravo one iz Restylanea. Osim iznimno čiste hijaluronske kiseline, odlikuje ih potpuno čisti i sigurni sastav kojim je vjerojatnost nuspojava i alergijskih reakcija svedena na apsolutni minimum.

Znamo da hrvatski liječnici niti malo ne zaostaju za stranim stručnjacima, a želite li prirodno naglašene usne pomoću Restylaneovih filera, termin možete dogovoriti u nekoj od sljedećih poliklinika i ordinacija: Poliklinika DermalifePoliklinika MilojevićOrdinacija dr. LazarićPoliklinika Edumed, Ordinacija prim.dr. Sanja Gregurić, Dermatologija Ivana Nola, Murad centar, Poliklinika LabarOrdinacija ManestarDental KovačićPoliklinika KvaternikPoliklinika CutisPoliklinika Sveti NikolaPoliklinika Dermangio,  Ordinacija Dentalne medicine Jelena Filipović-ZrnićPoliklinika HeldPoliklinika Sara,  Poliklinika Rosso, Ordinacija dentalne medicine Hrala, Dental centar Ivić Peharda, Poliklinika Lesić, 32 zdrava Stomatološka ordinacija, te brojne druge ordinacije i poliklinike u Hrvatskoj.

Pročitajte još i ...