Nezamjenjiv proizvod za sivu i beživotnu kožu

Los Angeles Premiere of "A Bad Moms Christmas". Regency Village Theatre, Westwood, California. Pictured: Mila Kunis. EVENT October 30, 2017 Job: 171030A1, Image: 354278322, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin

Prve bore, dehidrirana koža, ožiljci od akni, umorna i fotooštećena koža problemi su na koje treba djelovati iznutra. Tekstura i kvaliteta kože s godinama se pogoršavaju zbog utjecaja različitih faktora, a jedan od njih je prirodno gubljenje hijaluronske kiseline.

Udio hijaluronske kiseline smanjuje se već od 20-e godine što utječe na metabolizam kože i rezultira njezinim boranjem, gubitkom elastičnosti i smanjenjem kolagena, bitnog za strukturu kože i drugih tkiva. Sve to dovodi do uništavanja kolagena, smanjenja elastičnosti kože i oslabljivanja tonusa.

Sept. 20, 2015 - London, England - Topshop Unique..FASHION MODEL ON BACKSTAGE, PAP READY TO WEAR LONDON SPRING SUMMER 2016 COLLECTION , DEFILE , PRET A PORTER, FR�œHLING SOMMER FRUEHLING, ENGLANG, GREAT BRITAIN,.LONSS16, Image: 261772851, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Važnost hijaluronske kiseline

Kako bi se utjecalo na navedene znakove starenja kože, potrebno je hijaluronsku kiselinu nadoknaditi iznutra.

Hijaluronska kiselina dio je vezivnog tkiva dermisa u kojem ispunjava prostor između kolagenih i elastičnih vlakana te sudjeluje u transportu nutrijenata i hidrataciji kože, a ima ulogu i u regeneraciji štete izazvane djelovanjem slobodnih radikala kao i u obrani od drugih mehaničkih i kemijskih oštećenja. Dokazan je i njezin pozitivan utjecaj na samu proizvodnju kolagena te antibakterijska i protuupalna svojstva koja pomažu kod zacjeljivanja oštećene kože.

Kako nadoknaditi prijeko potrebnu hijaluronsku kiselinu?

Tretman skinboosterima namijenjen je upravo tome – nadoknađivanju hijaluronske kiseline na način na koji to ne može niti jedna krema. Skinboosteri Restylane Vital i Vital Light mekani su fileri hijaluronske kiseline, neanimalnog podrijetla (NASHA – tehnologija), primjenom kojih se koži pruža hijaluronska kiselina.Vlažeći kožu iznutra, ispunjavaju i pomlađuju lice, ruke, vrat i dekolte, bez dodavanja volumena.

Nadlanica: Prije i poslije tretmana Restylane skinboosterom

Kako izgleda tretman?

Restylane Vital i Vital Light skinboosteri tankom se iglom u malim količinama injektiraju u kožu (u dermis) na željena područja. Optimalni rezultati postižu se aplikacijom 3ml (za lice) u 2 tretmana u intervalu od 4 tjedna.

Nakon završena 2 tretmana,većini pacijenata potreban je 1 tretman održavanja svakih 9 do 12 mjeseci, no s vremenom održavanja postaju rjeđa zbog stvaranja novog kolagena i vezivnog tkiva.

Obraz: Prije i poslije tretmana Restylane skinboosterom

Glatka i obnovljena koža koja blista

Tretman Restylane Vital i Vital Light skinboosterima namijenjen je svima koji na svojoj koži osjećaju posljedice negativnih faktora. Restylane Vital idealan je za tretiranje fotooštećene ili dehidrirane kože dok je Restylane Vital Light nešto manje gustoće i više namijenjen mlađoj koži.

Nadoknadom hijaluronske kiseline, koža se obnavlja, postaje zdravija, mekša i zaglađenija, sitne nepravilnosti su umanjene, ten ujednačen i blistav, a kvaliteta kože poboljšana.

Gdje se mogu aplicirati skinbooster Restylane Vital i Vital Light?

Aplikacije Restylane Vitala i Restylane Vital Lighta rade liječnici koji su prošli potrebnu edukaciju.

Izdvajamo neke od poliklinika/ordinacija u kojima možete napraviti tretman Restylane skinboosterima, a za više informacija o tretmanu i cijenama, savjetujte se sa svojim liječnikom ili raspitajte u zdravstvenim ustanovama.

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ https://www.milojevic.hr/

POLIKLINIKA DERMALIFE https://www.dermalife.hr/

POLIKLINIKA EDUMED http://edumed.hr/kontakt.asp

ORDINACIJA LAZARIĆ http://www.ordinacija-dr-lazaric.hr/hr/

POLIKLINIKA CUTIS http://www.cutis-dubrovnik.hr/?file=naslovnica

DERMATOVENEROLOŠKA ORDINACIJA MANESTAR http://www.ordinacija-manestar.hr/

POLIKLINIKA DERMANGIO http://dermangio.hr/

POLIKLINIKA LABAR http://www.poliklinika-labar.hr/

ORDINACIJA NAJEV (Split) Telefon: 021 469 077, mobitel: 091 7671 698

BOLNICA ARITHERA https://www.arithera.hr/hr/

POLIKLINIKA LESIĆ https://www.poliklinika-lesic.hr/

DERMATOVENEROLOŠKA ORDINACIJA BUBIČIĆ BAJEK http://www.dermatolog-bubicic.hr/hr

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ (dermatolog dr. J. Meštrović Štafekov) http://www.slaj-anic.com/

Pročitajte još i ...