U 14 dana u popunjenije, blistavije i mladolikije kože

Prema istraživanju što ga je 2019. godine provelo Britansko udruženje estetskih plastičnih kirurga (BAAPS), čak 40 posto Britanaca razmišlja o nekirurškom dermatološko-estetskom tretmanu u idućih 12 mjeseci. No, brojni lliječnici građane upozoravaju kako je pritom ključno odabrati prave stručnjake kojima će određeni dio svoga lica ili tijela prepustiti u ruke. Naime, nekirurška industrija ljepote i mladosti u toj se zemlji suočava s manjkavom zakonskom regulativom, a tržište je preplavljeno nekvalificiranim nazovi-stručnjacima i neetičnim promocijama pa je oprez itekako potreban i važan.

Slična situacija prisutna je i na hrvatskom tržištu pa se tako u posljednje vrijeme sve češće mogu čuti upozorenja hrvatskih liječnika budućim pacijentima da se prilikom odabira tretmana, a naročito stručnjaka koji će ih realizirati, dobro informiraju i brigu o svom izgledu, a tako i zdravlju, prepuste isključivo kvalificiranim profesionalcima.

Znate li što je to tweakment?

Nekirurški tretmani globalno su toliko traženi i često izvođeni, da su dobili čak i svoje zasebno ime – tweakmentsšto je zapravo igra riječi, a dolazi od ‘tweak’, što znači uštipnuti i ‘treatment’, engleske riječi za tretman.

No, ako (još) niste spremni za tweakment ili ste naprosto pobornik/ca ‘uradi sam’ metode, imamo za vas sjajne vijesti – nove skincare formulacije i njihovi sastojci toliko su usavršeni da danas postoji čitav niz topikalnih alternativa koje možete uključiti u vašu dnevnu rutinu njege, a jamče vam sjajne učinke liftinga, popunjavanja i zaglađivanja kože.

Najmoćniji anti-age sastojci uključuju retinol, vitamin C, peptide i, naravno, hijaluronsku kiselinu. Stručnjaci će se složiti da je najbolji pristup onaj holistički, što drugim riječima znači kombinaciju sastojaka koji će, svaki za sebe, ali i u sinergiji, krenuti u borbu sa znakovima starenja.

Novost na hrvatskom tržištu

A jedan od takvih proizvoda koji je nedavno stigao i u hrvatske ljekarne je Fillerina® 12Ha– prvi filer tretman  za kućnu upotrebu. Neinvazivna i bezbolna, Fillerina predstavlja pravu malu revoluciju na području hijalurona i alternativu hijaluronskim injekcijama. Razvijena je u švicarskom laboratoriju tvrtke Labo čiji su stručnjaci dugogodišnjim istraživanjem uspjeli stvoriti Fillerina complex formulu koja prodire duboko u kožu, do samoga dermisa.

Do sada se na ovaj način primjene hijaluronske kiseline gledalo s određenim podozrenjem, budući da se hijaluron uglavnom zadržavao na površini i u gornjim slojevima kože, no stručnjaci iz laboratorija tvrtke Labo taj su problem riješili patentom od 12 molekula različite molekularne mase koje su posebno učinkovite u prodiranju u dublje slojeve kože, pri čemu pružaju učinak filera.

Fillerina® 12Ha Densifying-Filler intenzivni i dnevni tretmani dostupni su u tri različite koncentracije koje se odabiru i doziraju prema promjenama i stanju kože te vidljivosti bora, a ova linija intenzivnih proizvoda obuhvaća i one svakodnevne – Fillerina dnevnu i noćnu kremu te kremu za područje oko očiju.

Iza Fillerine stoji state of the art tehnologija koja je sada dostupna najširem krugu korisnica te im jamči istovremeno  povećavanje volumena lica – obraza, usana, ali i vrata, koji je ženama vrlo važan dio tijela, a često biva zaboravljen od drugih kozmetičkih kuća.

Jednostavnost upotrebe i trajni rezultati

Tvrtka Labo, kod formulacije ovoga proizvoda nadahnula se estetskom medicinom, pretvarajući je u svoga saveznika u ovom proizvodu za kućnu upotrebu koji je jednostavan za korištenje, u potpunoj udobnosti i miru vlastitoga doma. Fillerina funkcionira kao alternativa estetskoj medicini, ali može biti odlična i u kombinaciji s estetskim tretmanima i zahvatima, naročito u kontekstu krema za održavanje postignutih rezultata estetskih liječnika.

Fillerina dolazi uz aplikatore uz čiju se pomoć proizvod ciljano nanosi na željena područja lica, a zahvaljujući Transdermic tehnologiji  jamči se apsorpcija aktivnih sastojaka u duboke slojeve kože. Važno je naglasiti i da ne postoje ograničenja za njezino korištenje – niti dobna, a niti ona po tipu kože.

Intenzivni tretman, u trajanju od samo 14 dana, jamči konkretne i brzo vidljive rezultate. Već nakon prvog tjedna upotrebe, koža će izgledati popunjenije, blistavije i mladolikije. Nakon tretmana, važno je nastaviti s korištenjem krema – preporučuje se nanositi ih tijekom dva do tri mjeseca. Uz ovaj način korištenja Fillerine i pratećih krema, trajnost rezultata može doseći i šest mjeseci. Nakon toga, cjelokupni se tretman može ponoviti.

Iz tvrtke Labo naglašavaju kako Fillerina ne predstavlja konkurenciju estetskim zahvatima, već nudi alternativu svima koji ne žele ili ne mogu posegnuti za tom metodom pomlađivanja. Na međunarodnom tržištu, gdje je Fillerina prisutna već sedam godina, imaju odličnu suradnju s dermatolozima koji je preporučuju kao učinkovit i siguran proizvod.

Fillerina je u Hrvatskoj dostupna u odabranim ljekarnama, zahvaljujući suradnji tvrtke Labo i farmaceutske tvrtke Salveo, a sve o ovom inovativnom i revolucionarnom proizvodu možete saznati i na Fillerina web stranici te na njezinom Instagram profilu.

Pročitajte još i ...