Ovo je najbolji hrvatski kozmetički brend po izboru dermatologa

Ako pripadate u skupinu ljubitelja kozmetike koji ne priznaju nijedan proizvod za njegu koji ne potječe iz Francuske ili SAD-a, eventualno iz Koreje, moramo vam skrenuti pažnju na domaću kozmetiku! Naime, upravo je domaća kozmetička industrija u posljednjih nekoliko godina doživjela pravi procvat.

Na tržište su stigli jako zanimljivi brendovi čiji proizvodi oduševljavaju ljubitelje i ljubiteljice kozmetike koji im se uvijek iznova vraćaju. Razloge za to treba tražiti u inovativnim formulacijama i vrhunskim sastojcima, ali i u činjenici da su nastali kao rezultat osluškivanja potreba i želja domaće publike. Čak štoviše, mnoge ljubiteljice kozmetike bez puno oklijevanja će reći kako su neki od domaćih proizvoda čak i bolji od velikih globalnih brendova, budući da se proizvode u manjim serijama, od strogo kontroliranih sastojaka.

Stoga smo ove godine, u okviru natječaja Estetica Premium Product 2023, oformili zasebnu kategoriju Najbolji hrvatski brend u kojoj su ugledne dermatologinje, članice žirija, nakon višemjesečnog testiranja, odabrale pobjednika. Riječ je o brendu Skintegra kojega vam predstavljamo u nastavku.

 

Skintegra

Kada se 2017. pojavio na hrvatskoj kozmetičkoj sceni, brend Skintegra napravio je totalni boom. Baš su svi htjeli biti dio Skintegra priče, a brojni su se “promatrači” pitali kako je jednom domaćem brendu uspjelo ostvariti toliki “proboj” u tako kratkom vremenu. No, njihovim poklonicima – čiji je broj rastao iz dana u dan – nije trebalo ništa objašnjavati. Ovaj danas iznimno popularni brend novitetima željnoj publici predstavio se kao spoj najnaprednije funkcionalne kozmeceutike i elegantnog performansa luksuzne kozmetike. Ovom nagradom Skintegra dokazuje kako su njenu prednost prepoznali i liječnici, i to u vrlo snažnoj konkurenciji!

U nastavku pročitajte dojmove članica žirija o ovom inovativnom i kvalitetnom hrvatskom brendu.

Mikela Petković dr. med., spec. dermatovenerologije

“Jednostavno – ovo je brend kojega su mi otkrili moji pacijenti. Uz njih sam otkrila sve njegove prednosti i odlične karakteristike. Tko jednom proba njihove preparate, teško prelazi na drugi brend”, podijelila je s nama s svoje iskustvo dr. Mikela Petković.

 

Zrinka Stanić Žgombić, dr. med., spec. dermatovenerologije

“Svi preparati brenda Skintegra su doista izvrsni. Njihovi sastojci su pomno odabrani, proizvodi su učinkoviti i daju brzo vidljiv učinak. Moja velika preporuka”, rekla nam je dr. Stanić Žgobmić.

Pročitajte još i ...