Zagreb ima novu destinaciju za prekrasni osmijeh!

LiderDent, specijalistička ustanova za ortodonciju i implantologiju, u centru Zagreba je u sklopu elegantnog novouređenog prostora otvorila najmodernije opremljenu polikliniku.

Foto: John Pavlish

Koristeći se revolucionarnim novim tehnologijama, kao i iskustvom i znanjem stečenim kroz 25 godina radnog iskustva, mr.sc. Renata Kevilj Gospić dr. dent. med. i Lidija Jozinović dr..dent.med, sa svojim timom u poliklinici LiderDent dizajniraju, konstruiraju i grade najljepše osmijehe, a što može potvrditi i više od 50.000 zadovoljnih pacijenata.

Foto: John Pavlish

Poliklinika se nalazi na Kaptolu u kuriji Gašparić, zaštićenom kulturnom dobru pa je spoj starine i modernog pristupa kod unutarnjeg uređenja  prostoru dao sasvim novu dimenziju i stvorio vrlo ugodan ambijent. Unutarnje uređenje potpisuje arhitektonski ured Zetho arhitektura, a idejna rješenja djelo su Klasja &Zita design studija.

Foto: John Pavlish

U prostoru su su izloženi radovi mladih hrvatskih umjetnika Diane Trohar, Matije Vukovića i Petre Orbanić, savršeno uklopljeni u elegantno okruženje.

Foto: John Pavlish

Već na samom ulazu Polikliniku, primjećuje se odmak od tipične stomatološke ordinacije. Prostorom u čekaonici dominira veliki antikni luster iz 16. stoljeća, a zavojito stubište s ogradom od lijevanog željeza prvo je tog tipa u Zagrebu. Poseban dizajn koji stvara geometrijsku sliku prostora jest crna kocka, kao intimni dio recepcije stvarajući tri zasebne cjeline prostora koji je dodatno oplemenjen cvjetnim instalacijama renomiranog umjetnika Saše Šekoranje. Ordinacije su opremljene talijanskim “Zilfor” namještajem izrađenim specijalno za dentalne ordinacije, “Kavo estetica” stomatološkim stolcima, najnovijim 3D scannerima iTero tvrtke Align Technology.

Foto: John Pavlish

Umjetnost u uređenju prostora same Poliklinike, u savršenoj je korelaciji s filozofijom LiderDentovog tima, “umjetnicima” koji bijelu boju vide u stotinu nijansi, vođeni perfekcionizmom i brigom za svakog pacijenta ponaosob.

Pročitajte još i ...