Dođite i upoznajte inovatoricu koja je modificirala jednu od najuspješnijih dijeta

Dr. Jeannette Gjurić, jedna od vodećih stručnjakinja za estetsku medicinu i biorezonantnu terapiju, na Danima ljepote i fitnessa na Zagrebačkom Velesajmu 10. ožujka u 11 sati održat će predavanje o najnovijim metodama mršavljenja, svjetski popularnoj HCG dijeti u kombinaciji s biorezonantnom terapijom.

Osim što je specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine, dr. Gjurić je i specijalistica tradicionalne kineske medicine, a već je godinama među omiljenim zagrebačkim liječnicima zbog inovativnog pristupa u tretmanu pacijenata.

Dugogodišnju liječničku karijeru započela je u prestižnim njemačkim klinikama, koje je zamijenila uspješnom poliklinikom u Hrvatskoj. Naime, sa svojim je suprugom osnovala jednu od najsuvremenijih poliklinika za estetsku medicinu i kirurgiju u zemlji – Polikliniku Sintezu. Nakon edukacija u Kini, Švicarskoj, Austriji i Italiji uspješno je spojila svoje dvije najveće strasti – biorezonantnu terapiju i estetsku medicinu. Dr. Gjurić nedavno je ostvarila još jednu uspješnicu. Prateći najnovije metode mršavljenja, modificirala je popularnu HCG dijetu koja se u svijetu primjenjuje već godinama.

Najnovija metoda mršavljenja i biorezonantni tretman

HCG dijeta na glasu je kao jedna od najuspješnijih. Kreirao ju je dr. Simeons još 50-ih godina prošlog stoljeća, primijetivši da dječaci koji primaju HCG hormon kao pomoć u pubertetskom razvoju, u kombinaciji s reduciranom prehranom lako gube na tjelesnoj masi.

Načinom na koji je osmišljena omogućava djelotvorno gubljenje kilograma (oko 300 grama dnevno), bez štetnog utjecaja na organizam. Dr. Jeannette Gjurić s ovom se dijetom upoznala u jednoj švicarskoj klinici s kojom godinama surađuje te ju je modificirala kako bi bila što prihvatljivija za pacijenta i pogodovala njegovom metabolizmu i cijelom organizmu.

Danish fashion model Josephine Skriver poses for Victoria's Secret February 2017 lingerie catalogue., Image: 319357677, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Moderne metode mršavljenja vrlo se često oslanjaju na kombinaciju više tehnika i tretmana, čime se osigurava zaokruženi pristup gubitku kilograma i očuvanju zdravlja. Jedan od najsofisticiranijih postupaka u komplementarnoj medicini naziva se biorezonanca, a riječ je o preciznom dijagnostičkom i terapijskom postupku temeljenom na znanstvenim spoznajama iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, koje su dokazale da sve žive organizme okružuje kompleksno elektromagnetsko polje.

Spajajući reducirani režim prehrane i biorezonantnu terapiju, HCG dijeta postala je iznimno učinkovita. Predstavlja revoluciju za sve one koji se godinama bore protiv prekomjerne tjelesne težine.

No, što je uopće HCG hormon i jesu li moderne dijete sigurne? Koliko je moguće učinkovito izgubiti kilograme bez da se oni brzo vrate? Kako izbjeći negativne posljedice dijete poput osjećaja gladi, bezvoljnosti i depresije i je li moguće spriječiti gubitak mišića? Dr. Jeannette Gjurić na predavanju će dati odgovore na sva navedena pitanja i upoznati vas s najnovijom metodom mršavljenja.

Konzultacije s dr. Jeannette Gjurić

Nakon predavanja, posjetitelji će imati prilike dobiti individualne personalizirane konzultacije s dr. Jeannette Gjurić u 11:30 u izložbenom prostoru portala estetica.hr (9. paviljon na Zagrebačkom Velesajmu). To će biti jedinstvena prilika da saznate jesu li HCG dijeta i biorezonanca pravi izbor za vas i kako vam mogu pomoći te da uživo razgovarate s dr. Gjurić, saznate sve što vas zanima o najnovijim metodama mršavljenja i zatražite savjet o svojoj idealnoj kombinaciji tretmana za mršavljenje.

Pročitajte još i ...