Dr. Nikola Milojević novi kolumnist portala estetica.hr

25.10.2016., Zagreb - Dr. Nikola Milojevic, vlasnik Poliklinike Milojevic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

„Bio sam ‘programiran’ da budem plastični kirurg, kao i moj otac. Kao što je moj otac bio pionir u plastičnoj kirurgiji i estetska medicina je nova struka u medicini i uvjeren sam da predstavlja budućnost. U sljedećih 10, 20 godina skalpel će postati muzejski eksponat i u estetskoj medicini“, kazao je prije više od 5 godina dr. Nikola Milojević za Večernji list. Tada je otvarao polikliniku u Hrvatskoj, nakon dugogodišnje karijere u Velikoj Britaniji, a danas u Zagrebu redovito izvodi nekirurška uljepšavanja. Povodom pridruživanja timu kolumnista na portalu estetica.hr, predstavljamo vam dr. Nikolu Milojevića.

Neinvazivna korekcija podočnjaka, „sređivanje“ nosa pomoću dermalnih filera, pomlađivanje botoxom i laserima njegova su specijalnost. Britanski list The Daily Express dodijelio mu je titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji, a koliko je dobar u onome što radi govori i njegov nadimak „Kralj botoxa“.

25.10.2016., Zagreb - Dr. Nikola Milojevic, vlasnik Poliklinike Milojevic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
kolumnist dr. Nikola Milojević

Ljubav prema medicini naslijedio od oca

U svojoj dugogodišnjoj karijeri uljepšao je mnoge. U životu dr. Nikole Milojevića kao da je bilo predodređeno da postane liječnik. Njegov posao istovremeno je i njegova strast, a ljubav prema medicini naslijedio je od oca, prof. Boška Milojevića, doajena hrvatske estetske kirurgije koji je postao legenda zbog svoje osobnosti i vizije.

Dr. Boško Milojević 1967. godine otvorio je prvu privatnu kliniku za plastičnu kirurgiju u istočnoj Europi. Njegovo umijeće tada je privlačilo zvijezde iz cijele Jugoslavije i inozemstva. Nikolina majka, biolog po struci, u klinici je otvorila kozmetički salon i prva koristila nove tehnologije u kozmetici. Govorilo se da nitko u Europi ne zna napraviti nos kao dr. Milojević, a kod njega su učili današnji prvaci estetske kirurgije u Hrvatskoj. Zato Nikola i kaže da je bio programiran da postane estetski kirurg.

Nikola Milojević i Željana Bolanča
kolumnist dr. Nikola Milojević i kolumnistica dr. Željana Bolanča

Edukacija u Londonu i povratak u Hrvatsku

U Hrvatskoj su živjeli do Nikoline 12. godine kada su se preselili u London gdje se educirao i stekao svoje prvo iskustvo. Pet je godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji gdje je napravio čak 20.000 zahvata botoxom i filerima. Nakon tog iskustva 2005. godine dr. Nikola Milojević otvorio je Milo Clinic u Londonu, posvećenu nekirurškoj estetici. Iako već tada iznimno uspješan, nedostajala je još samo jedna puzla za dovršiti slagalicu. Radilo se o životnoj ambiciji da obiteljsku tradiciju nastavi u domovini. Godine 2011. godine otvara Polikliniku Milojević, posvećenu području estetske medicine i estetske kirurgije koja uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Kvalitetnu uslugu prepoznali su brojni zadovoljni klijenti, a Poliklinika Milojević na glasu je kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji.

Pročitajte još i ...