Željana Bolanča

Dr. med. Željana Bolanča, spec. dermatovenerologije, rođena je u Splitu. Završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u KBC „Sestre milosrdnice“ završava i specijalizaciju iz Dermatovenerologije u KBC „Sestre milosrdnice“, pokazujući veliki interes prema općoj dermatologiji, dermatološkoj onkologiji i korektivnoj dermatologiji.

Pročitajte više...
Pohađala je brojne tečajeve i edukacije iz trihologije (bolesti vlasišta) na Klinici za dermatologiju Sveučilišta u Bologni, kao i brojne edukacije iz estetske medicine u Londonu, Parizu, Toulouseu i Sofiji.

Od svih estetskih zahvata najviše voli raditi tretmane koji su namijenjeni poboljšanju i očuvanje kvalitete kože i remodeliranju lica.

Cijelo vrijeme specijalizacije bavi se i znanstvenim radom te je objavila i veliki broj znanstvenih radova u indeksiranim časopisima. U tijeku je pohađanja Poslijediplomskog doktorskog studija Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je uspješno obranila prijavu teme iz trihologije.

Član je Hrvatskog društva dermatovenerologa, Europskog društva dermatovenerologa (EADV), International Dermoscopy Society (IDS) i dopredsjednica Hrvatskog društva za estetiku lica.


Pročitajte još i ...