Prekrasna Lejla Filipović nikada ne preskače ovaj korak u skincare rutini

Sunce liječi, ali može biti i uzročnih brojnih nepovoljnih stanja i bolesti kože. Ako imalo vodite brigu o sebi i svojoj koži, znate koliko je nužno koristiti kreme sa SPF-om svaki dan, čak i kada sunce ne vidimo.

Zaštitnih krema se obično sjetimo na plažama, no ne smijemo zaboraviti i da je na velikim nadmorskim visinama sunce posebno jako. I ne dajte da vas oblaci zavaraju, kroz njih sunčeve zrake također prolaze.

Novitet renomiranog brenda koji kožu štiti u potpunosti

Dermatološki laboratoriji Avène svjesni su nužnosti zaštite od sunca, ali i specifičnih potreba različitih tipova kože, pa su razvili novu krema za zaštitu od sunca, ultra širokog spektra, koja udovoljava najvišim standardima za njegu kože uz minimalan utjecaj na okoliš.

Intense Protect 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite. Po prvi puta, fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka, a sve kako bi se pokrio i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo (HEV Blue Light). Intense Protect 50+ krema je koja koži pruža inovativnu zaštitu od sunca, čak i za najosjetljiviju kožu, poput kože trudnica, beba te osoba svjetlije puti. Koristiti je mogu i veliki i mali, a kako sami korisnici u svojim recenzijama kažu, krema je izvrsne teksture, nevidljiva je na koži i hidratantna.

Hibridna tekstura osigurava hidrataciju i zaštitu u jednom

Moto “Ako brineš za sebe – uvijek nosiš SPF” prati ovaj novitet iz laboratorija Avène, a s njim se slaže i prekrasna Lejla Filipović, koja je ponovno zablistala u novoj kampanji omiljenog dermokozmetičkog brenda.

Autor foto: Šime Eškinja

Intense Protect 50+ krema prilagođena je najekstremnijim uvjetima sunčeve svjetlosti, kao i najosjetljivijim tipovima kože. Hibridna tekstura ove zaštitne kreme upija se za svega 3 sekunde, osiguravajući tijekom 8 sati intenzivnu hidraciju bez isušivanja kože. Dolazi u nude nijansi i otporna je na vodu i  znoj, što je čini idealnim ljetnim beauty i skincare saveznikom.

Samo četiri filtra i bez silikona – biorazgradiva formula koja ne šteti okolišu

Intense Protect 50+ krema pogodna je za novorođenčad od 6 mjeseci, djecu, trudnice, ali i za njegu osjetljive kože kao postoperativna zaštita, zaštita svježih ožiljaka i tek napravljenih tetovaža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Sa samo četiri filtra, uz njihovu smanjenu koncentraciju i bez silikona, njena formula je ekološki prihvatljiva i optimalne je biorazgradivosti. Sadrži netoksične filtere za zaštitu od sunca koji nemaju utjecaja na koralje, fitoplanktone i zooplanktone te poštuju morsku biološku raznolikost.

Naslovna fotografija: Šime Eškinja

Pročitajte još i ...