Lancôme predstavlja Skin Science Club – svoj prvi skincare community!

U intimnoj atmosferi Bistro Apetita by Marin Rendić održano je prvo Lancôme skincare druženje u povodu lansiranja Lancôme Skin Science Cluba. Brend koji u središte inovacija stavlja znanost i vodi se najkvalitetnijim sastojcima za učinkovitost proizvoda broji 131 patent po pitanju sastojaka, inovacija i pakiranja.

U predivnom ambijentu inspiriranom kohezijom francuskog šika i moderne svijesti o wellbeingu, ljubitelji skincarea imali su priliku educirati se o najnovijim trendovima i metodama poboljšanja kože i njezine funkcionalnosti, otkriti Lancôme Rénergie liniju koja je rezultat 40-godišnjeg istraživanja i revolucionarnih formula te ponoviti znanje o važnosti SPF zaštite kao i bitnim sastojcima koji utječu na kvalitetu kože.

Ivana Petković Čevra, Advocacy & Communication Lead za L’Oreal Luxe diviziju, moderirala je panel kojem su se pridružili poznati plastični kirurg i doktor znanosti dr. Mladen Duduković i estetski liječnik dr. Jakov Jurčević iz Poliklinike Duduković-Kisić te Darija Šeremet, Education manager za L’Oreal Luxe.

Lancôme je pionir beauty tech uređaja od 2009. godine, a 2020. je predstavio svoj najnapredniji uređaj za dijagnozu kože, Skin Screen. Skin Screen predstavlja revolucionarnu kombinaciju tehnologije tri polarne svjetlosti, kombiniranje standardne vidljive i križno polarizirane svjetlosti s UV bljeskovima, povezan s AI i algoritmima računalnog vida za mjerenje 12 ključnih kliničkih parametra kože uključujući teksturu, crvenilo, smeđe mrlje, vidljive i začepljene pore, bore i fine linije, čvrstoću, hidrataciju, UV efekt i 3 parametra posvećena konturi očiju.

Lancôme kao ključne vrijednosti ističe učinkovitost, sigurnost i senzorijalno iskustvo. Zalaže se za njegu kože koja je osnažena znanošću, potkrijepljena tehnologijom i kreirana s posebnom brigom u vidu učinkovitih i vidljivih rezultata. U današnje vrijeme, velika je potreba za znanstveno dokazanim proizvodima koji sprječavaju pojavu znakova starenja kože. No, bez pomoći stručnjaka ponekad može biti teško shvatiti sve pojmove i najsuvremenije sastojke.

Potaknuti željom za osnaživanjem skincare zajednice Lancôme osniva Skin Science Club – online community gdje će svojim članovima omogućiti platformu koja će kao glavni cilj imati edukaciju, gostovanje brojnih stručnjaka, dijeljenje iskustava te avant premiere ponude za članove.

I vi danas možete postati član Lancôme Skin Science Cluba i preuzeti svoj Lancôme Skin Care Journal! Ova digitalna verzija dnevnika za njegu kože sigurno će oduševiti sve one koji žele redovito pratiti stanje svoje kože tijekom vremena.

Poznati plastični kirurg i doktor znanosti dr. Mladen Duduković i estetski liječnik dr. Jakov Jurčević iz Poliklinike Duduković-Kisić

 

Pročitajte još i ...