Pogledajte kako je dr. Milojević uredio novu polikliniku – oduševit će vas!

Spektakularna nova Poliklinika Milojević predstavlja spoj ljepote i vrhunske tehnologije, ali i potvrdu da je za dr. Milojevića i njegov tim, samo najbolje dovoljno dobro.

Koncept i uređenje prostora ove impresivne poliklinike koja se prostire na 326 m2 potpisuje arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

Beauty oaza koja konkurira najljepšim svjetskim klinikama

Poliklinika Milojević, jedna od najsuvremenijih anti-aging poliklinika u regiji od nedavno vas očekuje na novoj adresi. Nakon dobro poznate lokacije u Gundulićevoj ulici, popularni estetski liječnik na mapu top estetskih lokacija u Zagrebu dodao je novu adresu – Nova Ves 17.

U sklopu novoobnovljenog  Kaptol centra smjestila se beauty oaza, koja može konkurirati najljepšim svjetskim klinikama. Prostor je to koji odiše elegancijom, a u kojem se znanje i iskustvo kako vrhunskih liječnika tako i medicinskih sestara uz najmodernija dostignuća tehnologije nalaze u službi ljepote.

Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije, istinski zaljubljenik u estetsku medicinu i pionir navedene grane medicine na ovim prostorima, ali i šire, otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, a ideja bila stvoriti ekskluzivni i jedinstven prostor, koji će na najbolji način prezentirati  duh poliklinike i dr. Milojevića.

Pročitajte i: Dr. Nikola Milojević:Filer vs filer – drugi dio

Prostor čija estetika oduzima dah

Poliklinika Milojević, složit ćemo se – sinonim je za ljepotu, a sada to na adekvatan način prati i prostor koji svojom estetikom doista oduzima dah.  Od divnih boja, materijala, osam vrhunski opremljenih tretmanskih soba, vrlo zanimljivih umjetnina i pomno odabranog dizajnerskog namještaja  pa do posebno osmišljene opuštajuće glazbe, već i sam ulazak u prostor  doživljaj je za sebe.

Koncept i uređenje prostora ove impresivne poliklinike koja se prostire na 326 m2 potpisuje arhitektica Andrea Hržić Šesnić iz Arhitektonskog ateliera Hržić.

„Želju da to postigne ostvarili smo prostornom organizacijom, organskim formama  i odabirom materijala kojima se postiže ugoda prije svega, zadovoljavajući sve medicinske kriterije“, otkrila nam je arhitektica.

Svaki je detalj važan

Ekskluzivnost prostora s obzirom na specifičnu djelatnost postiže se i svim unikatnim elementima opremanja prostora kroz ugradbeni namještaj, signalizaciju komunikacijskih hodnika i umjetnine na zidovima koje se pojavljuju u svim prostorima poliklinike.

Umjetnine su specijalno su dizajnirane upravo za ovaj prostor, a na apstraktan način ilustriraju pojedine segmente djelatnosti poliklinike kroz ideju dizajnera iz studija Šesnić & Turković , realizaciju akademskih umjetnika Matije Plavčića i Vjerana Palijana, u suradnji s arhitektima.

Glavni motiv uvijek je koža, koju kroz apstraktne oblike tretiranja raznih materijala provlače se kao zajednički element i iz naboranog, ispucalog, opuštenog i nepravilnog elementa kroz kontrastnu tamnu liniju (koja simbolizira neki vid tretmana kojim se poliklinika bavi) pretvara u umireni, pravilniji, ravni, glatki element.

Glavni znak Poliklinike Milojević također je nastao u suradnji s jednim od naših najvećih umjetnika u staklu Jeronimom Tišljarom.

Dermokozmetika najboljih brendova

U sklopu nove poliklinike, nalazi se i ekskluzivni concept store, a moguće je kupiti dermokozmetiku najboljih svjetskih brendova, kao što su Biologique Recherche, Omorovicza, Jane Iredale, ZO Skin Health by Zein Obagi, La mer, 111SKIN i Augustinus Bader.

Po prvi put u Hrvatskoj, vrhunski dermokozmetički brendovi koristit će se i prilikom izvođenja tretmana. Naime, Poliklinika Milojević nudi posebno osmišljene i individualizirane tretmane vrhunskom dermokozmetikom, koji će se izvoditi od strane posebno educiranog stručnog osoblja, kao predstavljanje kozmetike klijentu ali i kao nadopuna drugim tretmanima.

Pročitajte i: Dvije najmoćnije kiseline za prekrasnu kožu!

Kako je Poliklinika Milojević poznata kao predvodnik u trendovima estetske medicine, jedna od fantastičnih usluga po prvi put dostupnih u Hrvatskoj, odsad je i posebna nova tehnologija za uklanjanje tetovaža svih boja, hiperpigmentacija i frakcijski laser te carbon peel tj Hollywood peel.

Naime, od sad vas u Poliklinici Milojević očekuje i novi, revolucionarni  Lumenis PiQo4 Laser koji koristi lasersku energiju na različitim valnim dužinama, a koje električnu energiju pretvaraju u svjetlosnu u piko sekundi. Laser gađa pigment nakon kojeg se on rasprši i tijelo ga razgrađuje.

Poliklinika Milojević ljestvicu je postavila visoko, a stalno educiranje, praćenje svjetskih trendova, ljubav stručnog osoblja prema svom poslu, i iznad svega vizija dr. Milojevića, koji samo najbolje smatra dovoljno dobrim, garancija su da će tim Poliklinike nastaviti kao i do sad, ne samo u korak s trendom, nego uvijek jedan korak ispred.

 

Autori fotografija: Bosnić + Dorotić

Pročitajte još i ...