Philip B Botanicals predstavlja: Sustav Scalp Booster tretman vlasišta i kose

Kosa koja izgleda zdravo raste na zdravijem vlasištu. Podržite bujniji izgled kose snažnim tretmanskim sustavom. Osmišljen je da poboljša gustoću, pokrivenost, volumen i bujnost, kako bi na četki ostajalo manje vlasi. Njega počinje prije pranja, upotrebom proizvoda Scalp Booster, čije djelovanje podupire Redensyl® (3 %). U kliničkim ispitivanjima ovog sastojka, 71 % sudionika uočilo je i osjetilo da im je kosa gušća nakon samo tri mjeseca upotrebe.

Ono što Redensyl® čini još učinkovitijim jest činjenica da uz njega dolazi antioksidativni zeleni čaj. To je kompleks na biljnoj bazi razvijen da stvori osjećaj zagrijavanja kao dio sustava djelovanja formule. Tu je i mješavina salicilne kiseline
(eksfolijant) i ekstrakata citrusa koji pomažu otopiti sebum, razbijajući zaštitni sloj na vlasištu za učinkovitije raspoređivanje proizvoda.

Scalp Booster Shampoo pojačava djelovanje na kosu: napravljen od Redensyla®, niacina i kofeina, kosu čini čvršćom, punijom i gušćom. Aminokiseline keratina regeneriraju, a zeleni čaj i prirodni ekstrakt drveta služe kao hranjivi antioksidansi.

Lagan i nemastan, Scalp Booster Leave-In Conditioner dodatno pospješuje prednosti sustava. Njegovu učinkovitost podupire Redensyl® (3 %) da bi kosa bila bujnija i punija. Salicilna kiselina, prirodni eksfolijant, vlasište čini zdravijim.
Mješavina ekstrakata biljnog porijekla i snažnih aminokiselina pšenice i riže regeneriraju. Osim toga, inkapsulirani su svi aktivni sastojci u oleosomima šafranike s vremenskim otpuštanjem — napredni sustav doziranja sastojaka biljnog porijekla
kako bi kosa i vlasište izgledali što je bolje moguće.

Preporuča se korištenje silikonskog masažera za vlasište malim kružnim pokretima prilikom šamponiranja za održavanje zdravog vlasišta i kose. Ergonomska ručka udobno leži u ruci, a nježni stožasti silikonski vrhovi osiguravaju ugodu.

 

Sustav Scalp Booster možete kupiti u sljedećim frizerskim salonima i parfumerijama:

Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 34, Zagreb
Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb
Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb
Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb
Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split
Amber Niche, Đure Šporera 5a, Rijeka
Hotel Monte Mulini, Smareglijeva ulica 3, Rovinj
Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj

 

 

Pročitajte još i ...