Želite li isprobati Lancôme Advanced Génifique?

Ako je neki tip proizvoda u posljednjih desetak godina apsolutno zavladao skincare scenom, onda su to serumi. Moćni, koncentrirani, prepuni vrhunskih aktivnih sastojaka i specijalizirani za najtvrdokornije probleme kože, ovi su snažni preparati postali miljenici korisnica, ali i dermatologa – a kao dodatni bonus neprestano se ističe njihova jedinstvena tekstura.

Rjeđi od krema, gušći od esencija, najčešće na bazi vode i lipida, serumi su kreirani kako bi u kožu prodrli brzo i duboko te kako bi njihovi sastojci u vrlo kratkom roku donijeli vidljive rezultate na koži.

Jedan od najluksuznijih seruma na kozmetičkoj sceni

Upravo je tu zadaću ispunio jedan od najluksuznijih i najučinkovitijih seruma na kozmetičkoj sceni, Lancôme Advanced Génifique. Ovaj je „aktivator mladosti“, osim instant djelovanjem – rezultate, naime, pruža već nakon tjedan dana – popularnost stekao i iznimno povoljnim djelovanjem na mikrobiom kože.

Za one koji još nisu svjesni važnosti mikrobioma ili se pak pitaju što se uopće krije iza te riječi – riječ je o zajednici od gotovo tisuću vrsta mikroorganizama koji u sinergiji žive na površini naše kože.

Koža se proljepšava “sama od sebe”?

Njihova je uloga iznimna – riječ je o takozvanim dobrim bakterijama, koje zauzimanjem prostora na koži onemogućavaju pretjeran razvoj štetnih bakterija, a osim toga – naš se imunosni sustav „uči“ kako raspoznati štetne od korisnih bakterija te kako pravilno suzbiti štetno djelovanje nepovoljnih faktora iz okoline s kojima se neprestano susreće.

Ekskluzivni sastojci koji Advanced Génifique čine tako magičnim su čak sedam prebiotičkih i probiotičkih frakcija koje pomažu našoj koži da postane ljepša, zaglađenija i blistavija „sama od sebe“. Osim što će vidno poboljšati teksturu kože, popraviti njenu elastičnost, čvrstoću, blistavost i otpornost na štetne faktore, ovaj će serum vratiti kožu u savršeni balans mikrobioma.

FOR EDITORIAL USE ONLY. Balmain Backstage Paris Ready to Wear. Spring/Summer 2016. British model Stella Maxwell. ADDITIONAL IMAGES AVAILABLE ON REQUEST., Image: 263351183, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Osim probiotičkih i prebiotičkih frakcija, u njegovom se sastavu nalaze i esencijalni hranjivi sastojci, poput aminokiselina, šećera i lipida, koji djeluju u sinergiji s probiotičkim kompleksom, jačaju mladenačke funkcije kože i promiču snažnu i otpornu zaštitnu barijeru.

Želite li isprobati ovaj vrhunski proizvod? Prijavite se!

Ovaj je višestruko nagrađivani serum zapravo predvodnik globalnog fenomena proučavanja mikrobioma i njegove uloge u ljepoti i unutarnjoj snazi kože. Nedavno ste na Instagram profilu Estetice.hr imali prilike sudjelovati u live edukaciji Lancômeovih edukatorica, koje su našim pratiteljicama objasnile baš svaki detalj vezan uz serume, njihovo korištenje, primjenu, očekivano djelovanje, ali i sastojke koji iza njih stoje.

Nekoliko je pratiteljica već tada imalo prilike osvojiti poklon paket Lancômea i isprobati luksuzne novitete, a za sve ostale – imamo izvrsne vijesti.

Na platformi Live Your strength, koju smo pokrenuli u partnerstvu s brendom Lancôme u svrhu edukacija i promicanja važnosti mikrobioma i prirodnog osnaživanja kože, želimo čitateljicama donijeti i u uvid u mišljenja drugih korisnika.

Iz tog vam razloga donosimo jedinstvenu priliku – da se na OVOM LINKU prijavite za uzorak Lancôme Advanced Génifique seruma, jednog od najpopularnijih skincare proizvoda na svijetu – te nam nakon testiranja ostavite recenziju u komentaru ispod ovog članka. Čak 10 najkreativnijih recenzija koje nam ostavite do kraja ožujka osvojit će full-size Lancôme Advanced Génifique serum. 

Želimo vam mnogo užitka u isprobavanju!

 

————————————-

Nakon prikupljenih recenzija, 9.travnja proglašeni su dobitnici full-size Lancôme Advanced Génifique seruma:

Ivana Sodić

Irena Kranjčević Ex Đukić

Martina Brkić

Maja Šloser-Grgurević

Petra Brkljačić

Željka Kireta

Sanja Moćan Nikolić

Dalia Dujmić Benčak

Renata Dugandžić

Martina Vk


Pročitajte još i ...