Novi adut francuskog brenda – filer za kućnu upotrebu

Jeste li znali da se s porastom neinvanzivnih estetskih zahvata tijekom posljednjih godina hijaluronska kiselina istaknula kao jedan od ključnih sastojaka kada je riječ o anti-age njezi? Prateći najnovije trendove, a prema dermatološkoj stručnosti, stručnjaci iz Vichyja lansirali su prvu anti-age inovaciju u vidu seruma s 1,5 % čiste hijaluronske kiseline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler.

Kako se oko 80 % starenja kože može pripisati štetnom utjecaju ekspozoma, dobra je vijest da pravilnom brigom o svom licu u velikoj mjeri možemo doprinijeti zdravlju svoje kože izvana i iznutra. U borbi protiv utjecaja ekspozoma, a pod motom Zdravlje je bitno – započnite od svoje kože, stručnjaci iz Vichyja stvorili su jedinstvenu inovaciju Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler s moćnom molekulom – hijaluronskom kiselinom, koja pozitivno utječe na vezivna tkiva i na taj način vraća koži elastičnost i čvrstinu te smanjuje znakove starenja i vidljivost bora. Ovaj učinkovit serum namijenjen za lice i područje oko očiju ciljano djeluje na postojeće bore i tanke linije.

Djelotvorna sinergija aktivnih sastojaka i odgovarajuća doza njege prema kliničkom ispitivanju provedenom na 53 žene dokazano smanjuje bore do 47 % za šest tjedana, 60 % tanke linije, te nadoknađuje 100 % dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa, dok zajedno s njegom uz liniju proizvoda LiftActiv Supreme daje još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice će izgledati zategnuto, podignuto i svježe.

Nova anti-age ikona i njezina snažna učinkovitost

1. NADOKNAĐUJE 100 % DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISA Osnovna je uloga hijaluronske kiseline da „veže” vodu, hidratizira kožu, aktivira proizvodnju kolagena i elastina i omogući bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode u dermisu, kako bi se spriječilo isušivanje epidermisa, hijaluronska kiselina dovodi i hranljive tvari do stanica kože i potiče obnavljanje stanica.

2. MOĆNA SINERGIJA ODABRANIH SASTOJAKA KOJE DERMATOLOZI VOLE I PREPORUČUJU Serum Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler ojačan je sa snažnim dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, kao što su 1,5 % čiste hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina s progresivnim učinkom, zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid) koji ima protuupalni učinak zahvaljujući antioksidantnom djelovanju, učinkoviti peptidi koji djeluju protiv bora, kao i jedinstvena vulkanska voda Vichy.

3. DVOSTRUKO DJELOVANJE I PRIMJENA – ZA LICE I ZA PODRUČJE OKO OČIJU Još jedna inovacija – od sada u obliku seruma za intenzivnu hidrataciju i njegu kože lica, ali i predjela oko očiju. Ova dermokozmetička formula ima visoku toleranciju za njegu kože lica, ali i predjela oko očiju. Da bi se to potvrdilo, formula je klinički ispitana na osjetljivoj koži i testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

Ekspozom i čimbenici starenja kože

S godinama, kao posljedica starenja, koža postaje suha, javlja se blijed i nejednak ten, gube se tonus i čvrstoća te se pojavljuju bore i tanke linije. Na proces starenja utječu različiti čimbenici, od kojih na neke možemo utjecati, a na neke ne. Ipak, za oko 80 % vidljivih znakova starenja odgovoran je ekspozom – spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno djeluju na naš organizam. U čimbenike ekspozoma ubrajaju se brojni vanjski faktori kao što su UV zrake (UVA, UVB, IC, vidljiva svjetlost), zagađenje zraka i smog, koji uzrokuju oksidativni stres što dovodi do starenja kože i pojave tamnih mrlja, kao i klimatske promjene – visoke temperature koje pospješuju lučenje sebuma, dok niske temperature značajno isušuju kožu.

Potom, upotreba duhana i alkohola, kao i loša ishrana koja dodatno potencijalno može utjecati i na nastanak akni i problema s kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza. Osim toga, i psihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnost također narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze.

Rješenje u borbi protiv štetnog utjecaja ekspozoma

Da bi kožu učinili jačom u borbi protiv štetnih utjecaja ekspozoma na kožu, Vichyjev tim stvorio je moćne hipoalergene formule s vulkanskom vodom Vichy bogatom mineralima obogaćene aktivnim dermokozmetičkim sastojcima u vidu seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, kao i kreme Liftactiv Supreme SPF 30. Formule ciljano djeluju na ključne komponente mladosti kože i pomažu u njihovoj zaštititi.

PERSONALIZIRANA NJEGA: SAZNAJ SVE O SVOJOJ KOŽI

Kao dodatna podrška u borbi protiv štetnog utjecaja ekspozoma na kožu tu je personalizirana dijagnostika (više: www.SkinConsultAI.com), koja je stvorena u suradnji s dermatolozima i stručnjacima za zdravlje kože, a putem koje možete saznati koji su prioriteti vaše kože. Ova dijagnoza omogućila je razvoj sveobuhvatnih protokola njege koji odgovaraju vašim specifičnim kožnim problemima.

NOVA BEAUTY PRAVILA: KAKO UPOTREBLJAVATI SERUM LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER I LIFTACTIV SUPREME PF 30?

Vichy anti-age inovativni serum Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler dolazi u elegantnom prozirnom pakiranju s preciznim aplikatorom koji će olakšati proces nanošenja i učiniti vašu beauty rutinu još jednostavnijom. Nanesite ga svako jutro prije njege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2 – 3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suho lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku.

Za optimalne rezultate preporučuje se da prvi korak anti-age rutine bude nanošenje seruma Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, dok se kao drugi korak preporučuje dnevna krema LiftActiv Supreme Day, namijenjena ženama s normalnom i mješovitom kožom, koja ima kontinuirano lifting djelovanje koje traje cijeli dan, hrani i hidratizira kožu, korigira nesavršenosti i smanjuje vidljivost bora, a sadrži ramnozu, kofein te je hipoalergena. Kako je poznat sve veći štetni utjecaj UV zraka, kao potpora redovnoj njezi, ali i zaštiti, Vichy je predstavio još jednu inovacijukremu LiftActiv Supreme SPF 30 koja ima dvostruko djelovanje – smanjuje i ublažava bore i učvršćuje kožu. Lagane je teksture, veoma hidratantna i svježeg mirisa.

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.hr.

Pročitajte još i ...