Poliklinika Rotim proširila je svoju djelatnost i na estetske usluge

U zagrebačkoj Poliklinici Rotim jučer je obilježen Dan estetske medicine. Bila je to i prilika za predstavljanje estetskih usluga koje će od sada biti dostupne u ovoj poliklinici.

Partnere i prijatelje Poliklinike dočekao je i pozdravio doc. dr. sc. Željko Rotim, jedan od pionira znanstvenog pristupa i popularizacije nekirurških metoda estetske anti-aging medicine u Hrvatskoj.

Dr. Rotim je naglasio važnost prirodnog izgleda, podsjetivši na slogan ove poliklinike ‘Health is new beauty’, što u njihovoj interpretaciji znači lijepu, blistavu i zategnutu kožu vez bora. “To je možda jedna od najljepših karakteristika ženskog lica –   prirodan izgled bez pretjerane volumizacije, uz puno biostimulatora, bioremodelatora – to je ono što želimo pružiti našim pacijenticama”, rekao je dr. Rotim.

Stoga će u Poliklinici Rotim pacijentima od sada biti dostupni najpopularniji i najtraženiji anti-aging tretmani: HydraFacial, PRP, filleri, botox te mnogi drugi.

Profesor Krešimir Rotim ovom je prigodom izjavio kako je proširenje djelatnosti na granu estetike bio logičan korak i kako se sada osim vrhunske dijagnostike iz područja neurologije, radiologije, ortopedije te fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli, u ponudi Poliklinike se nalaze estetske tretmani s personaliziranom, tehnološki naprednom njegom cijelog tijela i profesionalnim uslugama njege kože. Također, timu Poliklinike pridružili su se vrhunski stručnjaci s područja estetike – doc.dr.sc. Željko Rotim i dr.sc. Željka Roje.

„Ljepota i zdravlje su međusobno povezani, a ovo je još jedan dio realizacije te veze. Javnosti je već poznato, a što naši pacijenti posebno hvale, kako je ljepota u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim, koja je prošle godine u Londonu proglašena najljepšim javnim interijerom u Europi, na što smo neizmjerno ponosni.“- izjavila je doc. dr. sc. Cecilija Rotim, ravnateljica Poliklinike.

Ovo događanje svojim su prisutstvom uveličale brojni gosti iz javnoga života, poput dr. Siniše Glumičića, Olje Vori, Ante Vrbana, Lane Klingor, Ane Rucner, Anice Kovač, Andree Andrassy, Nikoline Pišek i mnogih drugih.

Pročitajte još i ...