Tko su najbolji estetski stručnjaci po izboru časopisa Marie Claire?

Renomirani beauty i fashion magazin Marie Claire organizirao je editorijalno izdanje „Skin awards“, inicijativu s ciljem prepoznavanja i isticanja najboljih proizvoda, ali i liječnika, profesionalaca i stručnjaka iz različitih polja industrije ljepote kože.

Donosimo vam listu pobjednika u kategoriji „Skin experts“ – riječ je o ekspertima za ljepotu i zdravlje kože, kao i anti-ageing tretmane čija je imena vrijedno upamtiti.

Best Skin Clinic – Najbolja klinika za kožu

Pobjednik kategorije Najbolje klinike za kožu je The Wellness Clinic u londonskom Harrodsu.

Riječ je o No.1 beauty destinaciji u Londonu, a znajući kako je riječ o vrlo zahtjevnom tržištu, jasno nam je kako je konkurencija bila zaista oštra.

Ova se klinika specijalizirala za tretmane ljepote, a pod istim krovom utjelovljuje holističke, estetske i „wellbeing“ tretmane – one namijenjene psihofizičkom blagostanju.

Od dermatoloških postupaka, anti-ageing tretmana, preko akupunkture, krioterapije i drugih modernih uređaja, na jednom je mjesto okupila sve što vam je potrebno za lijep i mladolik izgled.

Pročitajte OVDJE tko su najbolji liječnici za filere s Kvarnera.

Najbolji dermatolog

Pobjednik u kategoriji Najboljeg dermatologa je dr. Anjali Mahto. Riječ je o jednoj o najrenomiranijih britanskih dermatologinja i konzultantica u području zdravlja kože. Ova je liječnica također glasnogovornica Britanske „Skin Foundation“ zaklade.

Osim toga, prepoznata je među strukom i pacijentima kao osoba koja je uspjela u potpunosti premostiti jaz između tradicionalne medicinske dermatologije, ljepote i estetske medicine.

Best Cosmetic Doctor – Najbolji estetski liječnik

I u kategoriji Najboljeg estetskog liječnika pobijedila je dama, a najboljom je proglašena Dr. Ewoma Ukeleghe. Ova je liječnica klinički ekspert za njegu kože i nekirurške intervencije na licu i tijelu.

Danas se smatra jednom od najinovativnijih stručnjaka u beauty resoru londonske svene, a karakterizira je holistički pristup i iznimno prijateljska komunikacija s pacijentima.

Nakon iznimnog uspjeha na Instagramu, na kojem se proslavila i odgovarajući otvoreno na pitanja pacijenata, kreirala je platformu SKNDOCTOR , na kojoj kombinira svoje medicinsko znanje i suvremeni pristup ljepoti. Smatra se jednim od najvećih influencera na estetskoj sceni, a surađuje i s vrhunskim bendovima poput Glossiera i La Roche-Posaya.

Best Facialist – Najbolji kozmetičar za beauty tretmane na licu

Izraz Facialist u engleskom jeziku nešto je širi pojam od kozmetičara – riječ je o stručnjaku za različite tretmane ljepote i njege, a objedinjuje znanja i vještine kozmetičara, kozmetologa i stručnjaka za njegu lica.

Pobjednica kategorije „Best facialist“ je Debbie Thomas, poznata po činjenici da joj na tretmane redovno dolaze i londonske zvijezde.

Slovi za jednu od najvećih stručnjakinja za laserske beauty tretmane, a svakom klijentu kreira personalizirano rješenje koje se sastoji od čišćenja, tretmana i njege prilagođene njegovoj koži.

Čak 20 godina iskustva donijelo joj je brojne klijente, ali i titulu najbolje među najboljima na britanskom tržištu.

OVDJE saznajte gdje u Hrvatskoj možete po personalizirane skincare pripravke.

Posebna nagrada žirija – Najbolja anti-age masaža lica

Posebno mjesto zaslužila je Abigail James, kreatorica Anti-age i facelifting masaže za kojom su poludjele žene diljem svijeta. New York Times prozvao ju je „The Queen of skin“, a sve zahvaljujući 20-godišnjem iskustvu u kombiniranju tehnologije, znanosti i prirodno-holističkih metoda za uljepšavanje lica.

Najpoznatija je po masažnim protokolima za blistavu kožu, danas ova stručnjakinja dijeli svoje jedinstvene metode s milijunima ljudi diljem svijeta – u svojoj Londonskoj klinici i na online platformama.

Izvor teksta i fotografija: Marie Claire

Pročitajte još i ...