Renomirana zagrebačka poliklinika proslavila veliku obljetnicu

Poliklinika AVIVA, začetnica privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj i jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva u Hrvatskoj, na prigodnom je druženju proslavila 40 godina postojanja i djelovanja. Događanju su, uz zaposlenike Poliklinike, prisustvovali partneri, dobavljači i klijenti, kao i brojni liječnici iz privatnog i javnog zdravstva, akademici, primarijusi, docenti i profesori.

Uz proslavu 40 godina duge tradicije i osvrt na buduće planove, druženje je obilježila i dodjela zahvalnica i priznanja djelatnicima za izniman i dugogodišnji doprinos radu Poliklinike, pa su tako zahvalnice dobile 4 djelatnice koje su u Poliklinici od njenih početaka.

Milan Bandić i med. ravnateljica Sandra Morović s nagrađenim djelatnicama Poliklinike AVIVA

Bivšem je ravnatelju Poliklinike mr.sc. Damiru Jurinoviću, dr.med., koji je bio na njenom čelu iznimne 32 godine, uručeno priznanje za osobit doprinos u vođenju i razvoju poliklinike.

mr.sc.dr.med. Damir Jurinović i Irena Weber, zamjenica gl. izvršnog direktora Fortenova grupacije

U svojem obraćanju okupljenim uzvanicima, predsjednik Upravnog Vijeća, akademik Zvonko Kusić, istaknuo je: „Obilježavajući ovu značajnu obljetnicu, prisjećamo se uloge ove ustanove (institucije) koju je imala na samim počecima razvoja privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj. Povjerenje građana Zagreba i Hrvatske najveće je priznanje za dosadašnjih 40 godina rada.“

Akademik Zvonko Kusić

Ravnatelj Poliklinike Slaven Janečić u svom pozdravnom govoru naglasio je sljedeće: „Poliklinika AVIVA promijenila je nekoliko imena i vlasnika, prošla kroz razne faze, uspone i padove, ali je i dalje ovdje te jamči kvalitetnu uslugu. Ova proslava je slavlje za sve naše zaposlenike, suradnike, dobavljače i vjerne klijente koji nam uvijek iznova pružaju povjerenje da brinemo o njihovom zdravlju.“

Ravnatelj Poliklinike Slaven Janečić

Okupljene je pozdravila i medicinska ravnateljica Poliklinike dr.sc. Sandra Morović, dr.med., spec. neurolog, koja je tom prigodom izjavila: „Nakon 40 godina slobodno možemo reći kako iza nas stoji zrelost i odgovornost, a ispred nas samo daljnji razvoj. U tom razvoju sudjelujemo kroz znanstveni dio naše ustanove, sa svojim akademicima, sveučilišnim profesorima i drugim znanstvenicima. Mi smo tu zbog svog poziva, a ne samo zbog posla.“

Med. ravnateljica Sandra Morović

Značajan doprinos Poliklinike AVIVA hrvatskom zdravstvu prepoznao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je svojim dolaskom na proslavu pružio podršku daljnjem radu Poliklinike.

Med. ravnateljica Sandra Morović, rektor Damir Boras, Milan Bandić
Mirela Marić (magistra nutricionizma Poliklinike) i prof. Drago Prgomet (predsjednik Gradske skupštine)

Poliklinika AVIVA nasljednica je popularne Nemetove, a danas je jedina privatna poliklinika u Zagrebu koja nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu. Tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti, a neke od njih su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitness, nutricionističko savjetovanje te brojne druge.

Fabris Peruško, Slaven Janečić, Irena Weber i Zvonko Kusić

Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici AVIVA, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje.

Ravnatelj Poliklinike Slaven Janečić, med. ravnateljica Sandra Morović, akademik Zvonko Kusić

Interdisciplinarni pristup kroz „Centre zdravlja“, visok stupanj stručnosti, potvrđeni rezultati i timski rad liječnika samo su neke od osobitosti i prednosti Poliklinike AVIVA koje ju svrstavaju u prvi izbor za veliki dio pojedinaca i organizacija.

Ravnatelj AVIVA-e Slaven Janečić, Milan Bandić, med. ravnateljica Sandra Morović, akademik Zvonko

Sve veći broj zadovoljnih korisnika, kako iz privatnog, tako i iz javnog sektora, najveće je priznanje Poliklinici za njezinu kvalitetu rada koju će nastaviti usavršavati u budućnosti kako bi ostala uzor privatne prakse u Hrvatskoj i važan suputnik u usvajanju zdravih životnih navika.

Pročitajte još i ...