Želite li popričati s eminentnim imenima estetske medicine i kozmetologije, dođite na Velesajam

Estetska i anti-age medicina postali su nezaobilazni dio modernog života. Na tržištu postoji cijeli niz metoda, procedura i proizvoda koji za cilj imaju poboljšati izgled te usporiti starenje. Zanima li vas riječ stručnjaka o ovim modernim metodama pomlađivanja, kvalitetnoj anti-age njezi kože i nastanku inovativnih proizvoda u svjetskim laboratorijima, posjetite Zagrebački Velesajam u subotu, 10.3., kada će renomirani liječnici i stručnjaci održati panel-diskusiju na tu temu, a potom posjetiteljima omogućiti individualne, besplatne konzultacije u trajanju od 10-15 minuta.

Dipl. ing. kemije Sara Laura Sancin, predstavnica La Roche-Posaya i Vichyja, dr. Nevia Delalle, specijalistica dermatologije i venerologije, dr. Željana Bolanča, specijalistica dermatologije i venerologije i dr. Nikola Milojević, estetski liječnik održat će panel-diskusiju na Danima ljepote i fitnessa, na glavnoj pozornici u 9. paviljonu u 16:30. Nakon predavanja, od 17:30, u izložbenom prostoru estetica.hr moći ćete se s njima konzultirati i dobiti konkretan savjet ili preporuku.

Neinvazivni tretmani pomlađivanja

Neinvazivni tretmani u kratkom su roku stekli nevjerojatnu popularnost. Botox, fileri, mezoterapija, kemijski pilinzi, PRP, laserski tretmani i tretmani uređajima za zatezanje kože pružaju rješenje za čitav niz znakova starenja. Omogućuju prirodne i izvrsne rezultate, no, prije odluke, važno je znati pobliže o ovim tretmanima.

Klijenti često odlaze k liječniku s određenom vizijom i željom, pritom želeći određeni zahvat. Hoće li baš taj tretman dati ono što je klijent zamislio? Poznati liječnici govorit će o zamkama pomlađivanja modernim estetskim metodama, što očekivati od pojedinih tretmana i koje su njihove prednosti. Za najbolji rezultat jednako je važan i plan pomlađivanja, kao i racionalna raspodjela budžeta. Ako ne znate otkuda krenuti, vrhunski liječnici dat će vam provjerene informacije.

Koje je tretmane poželjno kombinirati, što odabrati s obzirom na problem i godine i kako poboljšati kvalitetu kože? Zašto 1 ml filera nije poželjno iskoristiti za duboke nazolabijalne bore, čime tretirati bore na čelu i kako ukloniti hiperpigmentacije? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznat ćete od renomiranih stručnjaka s područja estetske medicine.

September 28, 2017 - Paris, FRANCE - Balmain.MODEL ON BACKSTAGE, WOMAN, PARIS FASHION WEEK 2018 WOMEN READY TO WEAR FOR SPRING SUMMER, PRET A PORTER, FR�œHLING FRUEHLING SOMMER.PAPS18, Image: 351469760, License: Rights-managed, Restrictions: * Austria Rights Out *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives

Formulacija proizvoda za njegu kože

Osim estetske medicine, s godinama napreduje i kozmetika. Na tržištu je dostupan čitav niz proizvoda za njegu kože. Kako odabrati proizvod s obzirom na potrebe kože, što uopće nanosimo na kožu te koje sastojke i formulacije birati?

U panel-diskusiji saznat ćete kako nastaju inovativni proizvodi u svjetskim laboratorijima – od formulacija do procjena sigurnosti te kako se ti proizvodi nadopunjuju s tretmanima koje provode liječnici. O ovoj zanimljivoj temi govorit će dipl. ing. kemije Sara Laura Sancin, predstavnica La Roche-Posaya i Vichyja, koja je kroz svoju karijeru stekla iznimna znanja o formulaciji dermokozmetičkih proizvoda.

Pročitajte i: Pozivamo vas na besplatne konzultacije i savjetovanja vezana za estetsku medicinu, kirurgiju, kozmetologiju i prehranu

Renomirani stručnjaci

O navedenim temama govorit će ponajbolji stručnjaci s područja estetske medicine i kozmetologije. Dr. Nevia Delalle, dr. Željana Bolanča i dr. Nikola Milojević liječnici su s dugogodišnjim iskustvom i nizom uspješnih zahvata iza sebe. Pomlađivanje i osvježavanje lica s prirodnim i izvrsnim rezultatima njihova je specijalnost, zbog čega iz njihovih ordinacija svakodnevno izlaze zadovoljne klijentice.

dr. Nevia Delalle

Dr. Nevia Delalle specijalizirala je Dermatovenerologiju u KBC „Sestre Milosrdnice“ u Zagrebu, a potom i internacionalnu specijalizaciju iz Anti-aging medicine u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni. Stekla je i internacionalnu edukaciju iz područja korektivne i estetske dermatologije (laser, fileri, mezoterapija i drugo).

dr. Željana Bolanča

Dr. Željana Bolanča završila je specijalizaciju iz Dermatovenerologije u KBC „Sestre milosrdnice“, pokazujući veliki interes prema općoj dermatologiji, dermatološkoj onkologiji i korektivnoj dermatologiji. Od svih estetskih zahvata najviše voli raditi tretmane koji su namijenjeni poboljšanju i očuvanje kvalitete kože i remodeliranju lica.

dr. Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević diplomirao je medicinu na Royal Free Hospital School of Medicine u Londonu, a stekao specijalizaciju na području estetske medicine. Pet je godina radio za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji gdje je napravio čak 20.000 zahvata botoxom i filerima, a krasi ga titula „kralja botoxa“.

Dipl. ing. kemije Sara Laura Sancin predstavnica je dva velika dermokozmetička branda – Vichy i La Roche-Posay. Kvaliteta, tradicija, inovativnost i provjerenost ove francuske brandove svrstava među najpoželjnije kada je u pitanju njega kože, a Sara Laura Sancin svoje je iskustvo stjecala radeći za još jedan veliki brand – SkinCeuticals. Diplomirala je Medicinsku kemiju na University of Utah, USA te završila poslijediplomski specijalistički studij „Dermatofarmacija i kozmetologija“ u Zagrebu. Niz godina piše procjene sigurnosti za kozmetičke proizvode, a u dosadašnjoj je karijeri radila u proizvodnji i istraživanjima formulacija novih kozmetičkih proizvoda.

Pročitajte još i ...