Skeyndor predstavio novu anti-age liniju Eternal

Ekskluzivni španjolski kozmetički brend  SKEYNDOR predstavio je u Zagrebu svoju novu ETERNAL liniju. Novosti je predstavila međunarodna edukatorica i trenerica iz Skeyndora, Pepi Guillen, a događanje je vodila glumica Marijana Mikulić, koja je među prvima imala priliku isprobati nove proizvode.

Nakon više od 15 godina na tržištu, u formulu proizvoda iz linije Eternal sada je uz biljne matične stanice dodana i biljna plazma, bogata faktorima rasta, koja ima odličan kapacitet pomlađivanja kože. Kako bi koža zadržala zdraviji, mladenački izgled, stanice kože imaju sposobnost gotovo beskonačnog razmnožavanja. Različiti čimbenici djeluju na usporavanje procesa regeneracije stanica, a linija Eternal djeluje upravo na sposobnost reprodukcije i oponašanje procesa koji se dešavaju u zdravim stanicama.

Biljne matične stanice stimuliraju matične stanice u dermi i epidermi, bitne za održavanje gustoće i debljine mladenačke kože. Novi aktivni sastojak, biljna plazma iz Centelle Asiatice bogata staničnim faktorima sposobna je preokrenuti postupak staničnog starenja, što je bitno za pomlađivanje dermalnog sloja.

Linija sadrži 3 glavna aktivna sastojka: Liposomalne matične stanice iz švicarske jabuke koje štite i stimuliraju matične stanice epiderme i derme, održavaju sposobnost stvaranja novih stanica i štite od vanjskih stresnih faktora.

Plazma bogata staničnim faktorima iz Centelle Asiatice zaustavlja i poništava učinke procesa starenja u dermi i djeluje na pomlađivanje kože.

Liposomalne matične stanice iz goji bobica štite i stimuliraju stanice različitih tkiva kože, djelujući na debljinu i elastičnost dubokih tkiva. 

Linija se sastoji od profesionalnih tretmana i proizvoda za kućnu njegu koji se odlično nadopunjuju.

REDENSIFYING SERUM, 30ml 

Izvanredan serum luksuzne teksture koji puni i povećava gustoću kože. Formula ja bazirana na aktivnim sastojcima biljnog podrijetla, sa iznimnim pomlađujućim svojstvima koja koži daju sjaj i vraćaju mladenački izgled. Sadrži liposomalne matične stanice iz jabuke, biljnu plazmu iz Centelle Asiatice bogatu faktorima rasta i ekstrakt boba lupine koji djeluje na strukturu kolagena.

REDENSIFYING KREMA / BOGATA KREMA, 50 ml 

Krema topive teksture koja puni i pomlađuje kožu. Zahvaljujući iznimnom djelovanju biljnih aktivnih sastojaka, daje koži čvrstoću i puninu, ublažava mimičke linije i bore i daje koži bezvremensku ljepotu. Sadrži liposomalne matične stanice iz jabuke, biljnu plazmu iz Centelle Asiatice bogatu faktorima rasta i jambu ekstrakt koji potiče staničnu koheziju.

REDENSIFYING KREMA OKO OČIJU, 15 ml 

Idealno za smanjenje znakova starenja u području oko očiju. Formula s izvanrednim biljnim sastojcima zaglađuje bore, smanjuje tamne kolutove i vrećice ispod očiju te ujednačava ton kože. Uz matične stanice jabuke te biljnu plazmu iz Centelle Asiatice sadrži i jambu ekstrakt koji potiče staničnu koheziju, heljdu za smanjenje podbuhlosti i vodu sa ledenjaka koja djeluje dekongestivno.

REDENSIFYING NOĆNO ULJE, 30 ml 

Redensifying ulje za zrelu kožu svilenkaste teksture i mirisa s daškom jasmina. Ostavlja kožu glatkom, opuštenom i dobro nahranjenom. Za doživljaj koji obuzima sva osjetila.

Sadrži liposomalne matične stanice goji bobica, Jambu ekstrakt, ekstrakt boba Lupine koji popravlja strukturu kolagena, te ulja pšeničnih klica, sezama, avokada, makadamije i jojobe.

PROFESIONALNI TRETMAN vraća koži puninu, a preporuča se kod zrele kože i kože sa znakovima fotostarenja. U tretmanu se koriste 3 ritaula masaže i tretman je veoma ugodan.

Učinkovitost novih Eternal formula potkrijepljena je i dokazana kliničkim studijama, a žene koje su sudjelovale u ovim studijama imale su vidljive rezultate. 100% žena prijavilo je mlađu i revitaliziranu kožu, 95 % žena – ublažene mimičke bore i bore oko očiju i 90 % žena – ublažene tamne kolutove i vrećice ispod očiju.

 

Pročitajte još i ...