Kim Kardashian obožava Coolifting koji je dostupan i u Hrvatskoj

Nakon „vampirskog“ faceliftinga, u kojem se lice pomlađuje vlastitom krvnom plazmom, trendseterica Kim Kardashian iznenadila je novim anti-age otkrićem pod nazivom Coolifting.

Poznata po otkrivanju noviteta

Najslavnija sestra iz poznate američke obitelji poznata je po eksperimentiranju s najnovijim metodama pomlađivanja, a na svojim društvenim mrežama redovito dijeli svoja iskustva s najrazličitijih tretmana kojima se podvrgava.

Tretman Coolifting inovativan je način pomlađivanja lica i vrata, a riječ je o tretmanu koji se izvodi pomoću uređaja nazvanog Cool lift „pištolj“.

Njime se na lice nanosi snažan mlaz CO2, na vrlo niskoj temperaturi i pod vrlo visokim tlakom, u kombinaciji s visokom koncentracijom atomiziranih aktivnih sastojaka: hijaluronske kiseline, peptida i ovlaživača.

Izvor: coolifting.com.au

Nov način pomlađivanja s kojim aktivni sastojci bolje djeluju

Korištenjem Cool lift „pištolja“ lice i vrat mogu se pomladiti za čak za deset godina, a jedan tretman traje svega pet minuta, što ga čini idealnim odabirom u „pauzi za ručak“.

Korištenjem CO2 u kombinaciji s atomiziranim aktivnim sastojcima, dolazi do kontrakcije i opuštanja krvnih žilica, a stimulacija osjetom hladnoće i pritiska poboljšava mikrocirkulaciju lica i vrata. Kao rezultat, aktivni se sastojci apsorbiraju mnogo brže i dublje, a njihova je učinkovitost povećana u odnosu na uobičajeno apliciranje sastojaka.

Kim Kardashian attending the CR Fashion Book Issue N.5 Launch Party held at Hotel Peninsula in Paris, France, on September 30, 2014. Photo by Nicolas Briquet/ABACAPRESS.COM

Osim toga, nagli pad temperature tkiva pod utjecajem Coolifting tretmana uzrokuje trenutačnu reakciju u dermisu, potpuno prirodno aktivirajući dublju apsorpciju atomiziranih aktivnih sastojaka.

Usporava starenje, zaglađuje kožu i smanjuje bore

Zahvaljujući kombiniranom pristupu, ovaj će tretman usporiti proces starenja kože, a rezultat je potpuno prirodno, neinvazivno i trenutačno pomlađivanje lica i vrata. S obzirom na to da traje vrlo kratko, ne ostavlja traume na koži, edeme niti podljeve, idealan je za poklonike neinvazivnih metoda koji rezultate žele vidjeti odmah.

Los Angeles, CA - Guests at the 2017 LACMA Art + Film Gala held at the Los Angeles County Museum of Art on November 4, 2017 in Los Angeles, California. Pictured: Kim Kardashian West BACKGRID USA 4 NOVEMBER 2017, Image: 354652426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Coolifting vidljivo smanjuje znakove starenja poput sitnih bora i linija, ali umanjuje i vidljivost ožiljaka i hiperpigmentacija te potiče prirodnu regeneraciju kože, što ga čini izvrsnim odabirom za osobe koje žele osvježiti kožu, vratiti joj mladenački sjaj i ukloniti sitne nepravilnosti.

Osim toga, u kratkom će vremenu postići efekt zaglađivanja kože, umanjiti vidljivost površinskih bora te bitno reducirati duboke bore. Iz tog se razloga za ovaj tretman često odlučuju dame koje žele izgledati mlađe, a nisu pobornice „igle“ ili „noža“, te žele uvijek izgledati svježe i zadržati prirodne ekspresije lica.

Najbolje od svega – i vi ga možete isprobati

Ovaj inovativan tretman koji obožavaju trendseterice odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj, a isprobati ga možete u zagrebačkoj Poliklinici Sinteza.

Nije nas iznenadilo da smo najnoviji u nizu inovativnih tretmana pronašli upravo u ovoj poliklinici, jer nas je dr. Jeannette Gjurić već odavno navikla na bogatu ponudu neinvazivnih tretmana i metoda pomlađivanja, što ju je svrstalo među omiljene liječnice poznatih dama.

Dr. Jeannette Gjurić

Osim što je poznata po vlastitim revolucionarnim metodama i inovativnim postupcima, svoje pacijentice redovito uveseljava i dovođenjem najnovijih svjetskih trendova u Hrvatsku, pa je logičan slijed ponude Poliklinike Sinteza bio i ovaj svjetski popularni tretman.

Pročitajte još i ...