Doktor sestara Kardashian/Jenner otkriva kako do punije stražnjice

03 NOV 2015 KYLIE AND KENDALL JENNER WITH KOURTNEY, KIM AND KHLOE KARDASHIAN IN THIS GREAT CELEBRITY SOCIAL MEDIA PICTURE!, Image: 264928713, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007* PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Dr. Simon Ourian, izvrstan „prijatelj“ Kim Kardashian i Kris Jenner, otkrio je tajnu zanosne stražnjice, koja se, kako kaže, postiže neoperacijskom metodom, prenosi Daily Mail.

Happy Birthday Kim 🎂🎁🎊🎈🎉

A post shared by Dr. Simon Ourian – Epione (@simonourianmd1) on

Ovaj poznati liječnik svoju je slavu stekao nakon što se u javnosti doznalo da usne Kylie Jenner nose upravo njegov potpis. Osim za usne, majstor je i za stvaranje raskošnih oblina, a javna je tajna da je stražnjica Kim Kardashian baš njegovo djelo. Naime, „no scalpel Brazilian butt lift“ zahvati povećanja i oblikovanja stražnjice njegova su specijalnost.

Masno tkivo za puniju stražnjicu

U postupku nekirurškog povećanja stražnjice, omiljenog zahvata dr. Ouriana, u stražnjicu se ubrizgava masno tkivo koje se uzima s dijelova tijela na kojima ga ima dovoljno. Takav se postupak zove lipotransfer ili lipofilling i predstavlja izvrsnu kombinaciju zahvata – masnog tkiva rješavate se s područja na kojem vam ono ne odgovara i doslovno ga prebacuje u dio tijela koji želite popuniti.

S obzirom na to da se ne koriste implantati, rezultati su vrlo prirodni. Zahvat je, kako kaže dr. Ourian, izvrsna alternativa za one koji ne žele implantate u stražnjicu, a ipak je žele povećati. Ipak, uvjet je da imate dovoljno masti koja se može transferirati.

Izvor: @simonourianmd1
Izvor: @simonourianmd1

Prema podacima ASPS-a (American Society of Plastic Surgeons), 2015. godine u prosjeku je napravljeno jedno povećanje stražnjice svakih pola sata. Među top tri zahvata na stražnjici su povećanje stražnjice injektiranjem masnog tkiva (14 705 zahvata), podizanje stražnjice (4 767) i povećanje implantatima (2 540).

Pročitajte još i ...