Doktor sestara Kardashian otkriva kako do punije stražnjice

Dr. Simon Ourian, izvrstan „prijatelj“ Kim Kardashian i Kris Jenner, otkrio je tajnu zanosne stražnjice, koja se, kako kaže, postiže neoperacijskom metodom, prenosi Daily Mail.

Happy Birthday Kim ?????

A post shared by Dr. Simon Ourian – Epione (@simonourianmd1) on

Dr. Simon Ourian poznat je po tome što je uklonio tetovažu Khloé Kardashian i povećao usne Kylie Jenner.  Metoda za koju kaže da je tajna raskošnih oblina i pune stražnjice zove se „no scalpel Brazilian butt lift“.

Dr. Ourian dermatolog je koji osim za izgled Kardashianki (i sestara Jenner), brine i o koži Lady Gage, Iggy Azaleae i Care Delevingne. Kim Kardashian njegova je česta pacijentica, a nedavno je objavila kako se upravo on pobrinuo za strije i višak kože na trbuhu koji joj je ostao nakon trudnoće, i to nekirurškom metodom zatezanja kože.

Masno tkivo za puniju stražnjicu

U postupku nekirurškog povećanja stražnjice, u stražnjicu se ubrizgava masno tkivo koje se uzima s dijelova tijela na kojima ga ima dovoljno. Takav se postupak zove lipotransfer ili lipofilling i predstavlja izvrsnu kombinaciju zahvata – masnog tkiva rješavate se s područja na kojem vam ono ne odgovara i doslovno ga prebacuje u dio tijela koji želite popuniti.

S obzirom na to da se ne koriste implantati, rezultati su vrlo prirodni. Zahvat je, kako kaže dr. Ourian, izvrsna alternativa za one koji ne žele implantate u stražnjicu, a ipak je žele povećati. Ipak, uvjet je da imate dovoljno masti koja se može transferirati.

Izvor: @simonourianmd1
Izvor: @simonourianmd1

Prema podacima ASPS-a (American Society of Plastic Surgeons), 2015. godine u prosjeku je napravljeno jedno povećanje stražnjice svakih pola sata. Među top tri zahvata na stražnjici su povećanje stražnjice injektiranjem masnog tkiva (14 705 zahvata), podizanje stražnjice (4 767) i povećanje implantatima (2 540).

Pročitajte još i ...